-
facebbok
můžu hlasovat když nemám twitter ale jen facebook? *9* -
-
Re: facebbok
ja to tak mam a šlo mi hlasování
-
-
dospěla moc brzy a v tom nejhorším případě...
-
duffik už se prober *12*
-
-
až po tobě,jseš jen frajer co dokáže bloknout účet nic víc
-
-
bloknout učet ??? já jsem ti nic nebloknul...maximálně tak správce... *6* *8*
-
-
No ukázalo se mi,že mám moc negativních hlasů od Tebe!!!A ještě něco.Úplně všechno jsem sem nepsala já,to moje mladší ségra.Protože nechci se pořád dokola odhlašovat a přihlašovat.,tak jsem se neodhlásila.No tak když jsem šla od pc tak mi tam vlezla a psala tyhle bláboly: ,,proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?+Já jsem 8.1. kdy ty´´?Protože je to můj datum narození.Ona by se s každým chtěla zkamarádit.Takže aby jste si nemysleli ,že jsem to psala já.
A Tome já se proberu,až ty mi nařídíš budíka.Patříš na Kopeček(co to Kopeček je,ví jen Jihlavák).
A ty zprávy psala taky ségra.Přiznala se.
Tome a vážně ti je 16???Přijde mi,že spíš 12. -
-
Co máte pořád s těma 12ti letýma???!!!! *6* Prd víš o jejich mentalitě!!!! *8*
-
-
si myslíš
-
-
ten tvůj příspěvek je ale totálně k ničemu víš to ??? nemá žádnou cenu když si ho sem napsala.... *16*
takže za prvé: "ukázalo se mi, že mám moc negativních hlasů" ??!!! to je co za chujovinu ??!!! *12*
za druhé: tohle je ta nejtrapnější výmluva co muže někdo jako ty napsat.... ježiši kolik už tady přišlo takových a potom se bránilo že "to napsala moje mladší ségra"....lepší výmluvu nemáte ??!! *11*
za třetí: myslíš si že si hrozně drsná když mě pošleš někam a já nevím kam ??!!!....lepší je když tě pošlu do zadní části tvýho těla a každej tomu bude rozumět.. takže se tu nemusíš vytahovat z nějakým Kopečkem... *6* *5* *5*
a cuarto: tobě muže připadat cokoliv ale pravda je vždy opačná....chceš vidět občanku ??? tak si přijed !!! *16* -
-
Noo :D, musím souhlasit noo.....to že to napsala "moje mladší sestra", to už je ohraná deska dementi, prostě se vymluvíte na "fiktivní" sestru než aby ste přiznali, že ste napsali neco blbýho.....ouha noo :D
-
bacha na to... slečna drsňák přišla *1* *1* *1* *1* *12* *11*
-
1. kámoš bývalý správce mi aktualizoval jinej vzhled a možnost vidět kdomi dal hlas(i negativní)
2. já vím kolik,,trapáků´´ to napsalo ale já píšu pravdu ty demente(ty mě znáš ,že víš jestli to moje ségra psala či ne??,já říkám pravdu)
3. víš Kopeček je v Jihlavě blázinec,místo kam ty patříš.(kdo se vytahuje? jen ty)
4. nehce se mi až do tvýho zapadákova vidět jen tvojí pos*anou občanku..
mě do zadní části svého těla neposílej.....ty chujovino.
já si nemyslim ,že jsem drsná ,já to vím.Nejsem typ holky co za každou pí*ovinu hned bulí.A víš co vrať se do zš tam tě naučí psát!(jestli tam jseš tak to je gol)
5. běž si radši hrát s autíčkama a mě nech bejt ty zrůdo (nechci bejt sprostá)
teď mi jen napiš jaká jsem krá*a atd...já se nerozbulím
-
-
-
-
-
Hele já bejt tebou tak ji vůbec neřeším :D
-
-
Keby sa neostrihala vtedy vyzerala pekne a teraz Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj !!!!!!!!!!!!!!
Ale vraj to spravila pre charitu !!!!! *16* *16* *14* *3* *4* *6* *5* *1* Ale škoda aj že prestala natáčať Hannu Montanu *12*
:) :) :) *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12* *9* -
emerson hatcher
ahoj prihlaste se pls vsichni na emerson hatcher *15* -
Kids Choice Awards
Miley je nejlepší filmová herečka!!!gratulujeme *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Kids Choice Awards
CONGRATULATIONS! *14* *4* *4* *14* -
-
Re: Re: Kids Choice Awards
Anooooo Miley je nejlepší *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Kids Choice Awards
Nejlepší byla jakou měla radost, já jsem se válela normálnění smíchy po podlaze -
-
Re: Re: Re: Re: Kids Choice Awards
to já taky...bylo to roztomilýý *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kids Choice Awards
jo šaty měla moooc krásný jsem četla že je to značka Dolce a Gabbana *3* takže podle mě má výbornej vkus *14* *4* -
miley moc a moc gratuluju, byla naprosto perfektní, ty šaty *14* *14* měla velkou radost, skákala nadšením *14* *14* -
*15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*4* *15* *15* -
to je dobře *15* *15* -
to si umim živě představit *15* *15* -
to jste měli slyšet tu radost když mi volala *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
hej já se nedivím že miley takhle klesá... vždyt sem skoro nikdo nechodí... *8* mno ale aspon jde vidět že má miley starší fanoušky kteří bud pilně studují nebo pracují *5* *2*
MILEY IS THE BEST ROLE MODEL!!!!! *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Hele,taky jsem ti chtěla napsat na jeden z tvých komentářů,ale nešlo reagovat.Tak se na tvů komentář podívej: *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1*
-
jj *3* *3* *3* pracují
-
no jo vždycky se musíš na něco vymluvit *5* *5*
-
-
to není žádná výmluva pako... to je holá čistá pravda a ty se do toho neštvi! *12*
-
-
ale jeeee *6* *6* *6* bože že pracují a studují a že nemají čas navštívit na osobnostech Miley to je fakt pěkny *8* *8* *8* ale seš jen ubožák a taky se se neštvi *12* *12*
-
-
a ty si kdo zmrzlinko ??? další vychytralej anonymek ??? *15*
-
-
no to určitě *5*
-
já jsem král této diskuse... sám Armenakos první!!! *15* *15* *15*
-
a ty si kdo debžulínku *5* *5* *5*
-
-
-
-
-
jojo *4* **
-
-
Kráva co neumí zpíva
Ta holka dělá ze sebe hvězdu přitom je ubohá. Neumí zpívat.A to jak je ve všelijakých hitparadách na 1 místě je proto že proni hlasují malé holčičky které nerozumí hudbě. A vdospělosti po ni neštěkne ani pes. *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *4* -
-
Re: Kráva co neumí zpíva
+1 *3* -
jo a ty jsi kdo?že tak poznáš kdo umí a kdo neumí zpívat..nemysli si,ty "malý holčičky"taky poznají,jestli umí zpívat..má výborný videoklipy,je hezká a ty písničky?ani nemluvím..tak toho nech..Miley je skvělá!! *3* -
-
Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Skvělá?! *15* možná tak pro tebe *15* což tu máte všichni hudební hluch?! *15* -
-
Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
to by si mela rikat spis ty a tvuj jakcson ta tady porad nadavas na miley my na vaseho jakcsona nelezem -
-
Re: Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Nenadávám..je to věc názoru.Jen mi nejde do hlavy že jste z ní všichni tady tak vyplesklý *15* ..a co že hrála v nějakým seriálu kterej znaji jenom dětičky z prvního stupně základní školy *15* a že má nějakých pár písniček..to jsou jenom mini "úspěchy"!..Majk byl prostě NĚKDO a zajímali a zajímaji se o něj všechny věkový kategorie *15* ...Miley je dětská "hvězdička" dospělí nijak neoslní *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
FAKT JO TO SI JENOM MYSLIS JA NERIKAM ZE MICHAEL NEBYL DOBREJ ALE TOHLE JE DISKUZE O MILEY CYRUS A NE O MICHAELOVI A VY SEM PORAD CHODITE AZ SE MICHAEL DOSTANE NA PRVNI MISTO TAK TU PO VAS NIC NEZBYDE ALE ZASE AZ BUDE NA DRUHY PRITAPKATE SEM A BUDETE NA NI NADAVAT VY STE TAK DETINSKY A NO A CO ZE JI MAJI RADI DETI TY SI VYDELA NEJAKOU MLADOU HVEZDU KTERA NEMELA MLADY FANS UZ VIDIM SEBE JAK POSLOUCHAM KARLA GOTTA FUJ A MOJE BABICKA MILEY CYRUS MUSIS U TOHO TROSKU PREMYSLET JO A NERIKALA SI ZE UZ NEBUDES NADAVAT NO TO VIDIM NIKDO TADY NA MICHAERLA NENADAVA TAK UZ SEM NELEZ A NENADAVEJ NA MILEY JE TO NASE VEC KOHO MAME RADI PRO NAS JE NEJ MILEY CYRUS A PRO VAS ZASE MICHAEL ALE NAM JE JEDNO JESTLI JE PRO DETI ONA JE PRO DETI ALE NE PRO MIMINA ONA JE PRO VETSI DETI A MY SME VETSI DETI TEDA VETSINOU -
Btw. Proč jste smazali můj příspěvek? -
Až na to, že o Michaela se nějak všichni začali zajímat, když umřel. *5*
P.S. O Miley se zajímám i já, a nechodím na 1. stupeň. Chodím do 9. třídy. *5* A když teda podle vás není tak dobrá, proč měla několik svých alb na vrcholu hitparád? *5*
-
-
-
-
-
Tvůj názor. Ale já mám opačný *1* -
-
Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Jo a já mam zase opačný než ty *15* ..bpm má pravdu...ale časem to taky (snad)pochopíte *15*
-
-
-
Happy birthday!!!
Happy Birthday Miley!!! *14* -
Happy B-day
Happy B-Day Mileys(: *14* *14*