Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • annyttt

.....

Miley by mohla mít koncert někdy v ČR tam bych určitě šla bylo by to supeer *15*
  • miley11cyrus

kontakt

dejte mi někdo pls kontakt díkyy na miley
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
  • miley11cyrus

jj

Ne ale na koncert teta cestuje po světě bydlí ve švýcarsku,holansku pořád se někam stěhuje a v usa byla už 3krát a o prázdninách mě tam možná vezme sebou už se těším *3*
    • miley11cyrus

Re: jj

tak je to no
  • hbdelfin

presne 6000

nazdárek, tak jsem teďka naklikala na přesně 6000 hlasů a zhruba za hoďku nebo dvě by se toho měli ujmout hlasování mí známí z USA, ptý někam jedou a za hoďku nebo za ty dvě mají sraz na skypu a jdou hlasovat, jinak i slíbili, že se tady na tomto webu možná i staví a něco vám sem napíšou(je jich pět-2 češi, 3 američané)
    tak doboru noc a aloha zítra
  • hannah54miley59

úKoLy

ahojky ted si jdu udělat ukoly plsky je tu někdo rada bych si s někym tady psala ale jenom s tim člověkěm,ktery ma rad miley!(myslim jako fanynka)☺☺ *3*
    • Re: úKoLy

ja si s tebou psat budu miley je proste best uz se tesim na klip k pisnicce party in the USA uz na nem pry pracuje a pak se tesim na disney channelu na hannu montanu 3 davaj to za tri dny a pak se tesim na the last song to bude skvelej film miley i love miley je super *14*
      • nicky0012

Re: Re: úKoLy

j přesně mno ale hannah montana3 jsem už viděla na youtube jsou všechny díly sice v ajině ae newa já tomu rozuměla...zadejte hannah montana season 3 a tam to máte!!
        • Re: Re: Re: úKoLy

Tady se na to můžeš podívat s titulkama: www.iserialy.sk/hannahmontana
        • Re: Re: Re: úKoLy

jo tak diky ale stejne uz za tri dny to dava na disney channel
        • cara

Re: Re: Re: úKoLy

jasaně stebou rááda :-)
  • narozky!!!

HAPPY BIRTHDAY,MILEY!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* *4*
  • Sweet and happy birthday!!!
    Best birtday‼ *14*
  • :((

PROČ POŘáD MAŽOU MOJE NOVINKY! VŽDYŤ TO, ŽE MILEY ZRUšILA SVUJ TWITTER JE PRAVDA!!
  • vanessa4ever

nechápu xD

lidi,proč tu řešíte Vanessu,když tuto je diskuze o Miley ? *1* no to je fuk *3* taky se vám líbí styl oblékání Miley? *4* *14*
    • Re: nechápu xD

Tak ona na to má! Já bych se taky tak oblíkala kdyby byli prachy *1*
    • alexej.terez.cerepanov

Re: nechápu xD

Ne nelíbí *15* a už vůbec ne její líčení kde na některých fotkách vypadá s prominutím jak ku.... *15* *15* *15* *9* Mín je někdy víc!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit