-
.....
Miley by mohla mít koncert někdy v ČR tam bych určitě šla bylo by to supeer *15* -
kontakt
dejte mi někdo pls kontakt díkyy na miley -
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky -
jj
Ne ale na koncert teta cestuje po světě bydlí ve švýcarsku,holansku pořád se někam stěhuje a v usa byla už 3krát a o prázdninách mě tam možná vezme sebou už se těším *3* -
-
Re: jj
tak je to no
-
-
presne 6000
nazdárek, tak jsem teďka naklikala na přesně 6000 hlasů a zhruba za hoďku nebo dvě by se toho měli ujmout hlasování mí známí z USA, ptý někam jedou a za hoďku nebo za ty dvě mají sraz na skypu a jdou hlasovat, jinak i slíbili, že se tady na tomto webu možná i staví a něco vám sem napíšou(je jich pět-2 češi, 3 američané)
tak doboru noc a aloha zítra -
úKoLy
ahojky ted si jdu udělat ukoly plsky je tu někdo rada bych si s někym tady psala ale jenom s tim člověkěm,ktery ma rad miley!(myslim jako fanynka)☺☺ *3* -
-
Re: úKoLy
ja si s tebou psat budu miley je proste best uz se tesim na klip k pisnicce party in the USA uz na nem pry pracuje a pak se tesim na disney channelu na hannu montanu 3 davaj to za tri dny a pak se tesim na the last song to bude skvelej film miley i love miley je super *14* -
-
Re: Re: úKoLy
j přesně mno ale hannah montana3 jsem už viděla na youtube jsou všechny díly sice v ajině ae newa já tomu rozuměla...zadejte hannah montana season 3 a tam to máte!! -
-
Re: Re: Re: úKoLy
Tady se na to můžeš podívat s titulkama: www.iserialy.sk/hannahmontana -
jo tak diky ale stejne uz za tri dny to dava na disney channel -
jasaně stebou rááda :-)
-
-
-
-
narozky!!!
HAPPY BIRTHDAY,MILEY!!!!! *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
Sweet and happy birthday!!!
Best birtday‼ *14* -
:((
PROČ POŘáD MAŽOU MOJE NOVINKY! VŽDYŤ TO, ŽE MILEY ZRUšILA SVUJ TWITTER JE PRAVDA!! -
nechápu xD
lidi,proč tu řešíte Vanessu,když tuto je diskuze o Miley ? *1* no to je fuk *3* taky se vám líbí styl oblékání Miley? *4* *14* -
-
Re: nechápu xD
Tak ona na to má! Já bych se taky tak oblíkala kdyby byli prachy *1* -
Re: nechápu xD
Ne nelíbí *15* a už vůbec ne její líčení kde na některých fotkách vypadá s prominutím jak ku.... *15* *15* *15* *9* Mín je někdy víc!
-