-
hello
hello i am miley cyrus.i have got lidé.cz -
-
Re: hello
ále Miley kecyprdy beďary !! Nedělej ze sebe že seš Miley Cyrus, taky můžu říct : Hey my funs, I'm Michael Jakson :) My profil on the Lide.cz is-MichelJKSN :) jžš každej sem může napsat cokoliw
-
-
....
Its the CLIIIIIMB!!!
JA MILUJU TU PÍSNIČKUU -
-
Re: ....
Učím se jí zpivat!!! *3* *4* -
-
Re: Re: ....
já už ji umím upa nazpamět!!
-
-
-
Otázka ...
Ahojky, možná si myslíte že sem vadná když nemám Miley už ráda a chodím sem, ale chtěla sems e zeptat jestly vám bude vadit když sem budu chodit si s vámi povídat a tak i když nemám ráda Miley a nebo ste povrchní a je u vás zákonem abych milowala Miley, protože Miley nepomlouvám atd. a vy mi přídete jako fajn lidi tak se ptam rači jetly vám to bude vadit nebo nebude ... protože každej má svůj názor ne? *4* *4* -
-
Re: Otázka ...
Nebo se semnou prostě jednoduše odmítáte bavit? *7* *9* -
-
Re: Re: Otázka ...
Mě to rozhodně nevadí, když jsem budeš chodit a bavit se s náma *3* Já tu rozhodně nikde neviděla napsanou podmínku, že se s náma nemůže bavit někdo, kdo nemá rád Miley *4* -
-
Re: Re: Re: Otázka ...
souhlasím *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka ...
ok *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka ...
já jsem Natálie *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka ...
suuuper *14* a jak se menujete? *14* Já sem Míša *14*
-
-
-
-
-
-
je nejlepší
miley cyrus je nejlepší zpěvačka aji herečka *14* *14* -
web
čau Fans chtěla bych se zeptat jestli neznáte nejakej oficialní web Mils nebo aspoň Seleny nebo Demi *14* *14* *14* -
-
Re: web
anebo nejaký officiální stránky jonasů *4* -
-
Re: Re: web
si děláš srandu, ne? normálně:miley-www.mileycyrus.com , jonas-www.jonasbrothers.com, selena-www.selenagomez.com, demi-www.demilovato.com
jako, to fakt nevíš?
-
-
-
Christmas..!
čaw lidi.. tak co jak ste si užili vánoce ?? já mega moc..dostali ste to..co jste chtěli ??.. *4* já sem dostal new mobil Blackberry kterej sem si už dlouho přál a taky knížku "Milníky na mé cestě".. tky sem si přál a pak sem dostal něaký hadry a nějaký různý další věci a prachy samozřejmě.. *4* *3* -
-
Re: Christmas..!
Miles To Go mám už rok, když vyšla v ČR, tak hned jsemsi jí objednala přes net a hned mi přišla, jinak já dostala většinu věcí, co jsem si přála, no, oblečení, obraz Big Ben z Londýna, MP3, knížku atd. no, pak ještě kalendář s Miley na rok 2011+diář s Miley, jsou tam fakt luxusní fotky, třeba z Wonder World Tour, The Last Song, Rock In Rio 2010, Hannah Montana:The Movie, The Last Song apod. jinak jsem pak dostala tričko a košili z Miley & Max... -
-
Re: Re: Christmas..!
Já jsem dostala DVD The Last song *14* *14* *4* -
Re: Re: Christmas..!
áá vážně skvělý...mám iPhone! juchůů...:D
-
-
-
...
Tý jo, napíšu jeden koment a rozjede se tu přiznávání orientace, jen tak dál holky *4* -
-
Re: ...
já su normál,ae zas jsem se poprvý cucala už ve čtyřech a ve školce!
-
-
Ahoj
Ahoj je tu někdo? *7* *15* *3* -
-
Re: Ahoj
já taky -
Já jsem tu taky *1* -
-
Re: Re: Ahoj
jak je -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Dobře! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
kdo je vaše nejky kámošky nebo nejky kámošky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Jo a Simca 2!! -
U mě je to mileynqa *3* -
takže u miley mermaid u nessy jsou to-kajush,vanneh,vanneska77,princes s lucinka -
Tady ? jestli jo tak ty!! *3*
-
-
-
-
-
já -
-
Re: Re: Ahoj
Jak se máš?? *1* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* gooooooooood a ty -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Good fu do kina na michael jackson ´s : this is it! -
-
kdy jdeěš a michaele
-
-
-
-
-
-
já miley fakt miluju,ale teď se fakt změnila nevím příjde mi taková rozpačitá *3*
-
docela by mě zajímalo...co si o ní teď myslí Billy Ray nebo Tish...