Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyrusfan

shellby

ja nenavidim jedno to jsou pomlouvaci nesnasim vas co miley pomlouvate jako treba shellby nenavidim shellby protoze je to kokot a nenavidi miley ses kokot shellby nikdo te nema rad radsi vypadni z tehle diskuse jinak ti roskopu prdel jasny miley je nej a vzdycky bude a tvuj zpevak zpevacka na nin nikdy nebudou mit je ti to jasny tak jdi radsi plakat za maminkou ze tvoje hvezda je posledni *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *16* *8* *8*
    • shellby

Re: shellby

NÁHODOU NENI POSLEDNÍ debile!!!nauč se psát!miley je blbá a stim ty nic neuděláš! *1* *1*
  • hilarynka125

Plsky juknetě se

ahojky moc prosíím!!
    koukněte se na muj blog www.forevermiley.blog.cz budu vám moooc vděčná kuju!!!
  • album

hele četla jsem že to nový album se prý nebude jmenovat robot ale nějak jinak
    • Re: album

taky jsem to viděla má se jmenovat CAN'T BE TAMED už se moc těšim
  • ....

Myslim si že to pozná sama, (snad) že ztratí některý fanoušky, tim že poznají že ze sebe dělá to, co nikdy bejt nemůže a jaká nikdy nebude, jako dřív měla videoklipy apod. v úrovni jejího věku, ale jako jestli s tutim bude pokračovat tak to teda bude dost .
  • armenakos1
    vidím, že tady se nic nezměnilo za tu dlooouhou dobu, co jsem tu nebyl... *12*
  • bože á nějakou fotku kde nevyplazuje jazyk nebo se neuazuje skoro nahá. děs běs
  • destiny-hope.cyrus

nechte toho!!!!§

uz mam pokrk srovnávání miley se selenou a s ostatníma...každej má svuj názor a a určitě ho nezmění jen tak ne???? co si dokazujete tim ze napisete ze je lepsi nez selena??? jako já osobne mam radsi miley ae urcite to vsude neroztrubuju jako ze je 100% lepsi nebo horší no tak proberte se už??? kazdej ma svuj nazor at je spatnej ci ne....a kazdej ten svuj zná! tak uz nepiste takovýhle veci ne?!?" *13*
    • pavlusqa

Re: nechte toho!!!!§

JJ ja vím kazdej ma rad nekoho *4* Však ríkam každej je na neco dobrej Miley je skvelá a Selena taky *14* *14* Ae Nick je nejlepší *14* *14* *14* zhe? *1*
  • tizzinka

..

Omg Smiley je tak krásná *14*
    • 21.4.1993

Re: ..

jj je *4*
  • ty vlasy se mi moc nelíbí ale komu záleží na střihu vlasů *3*
  • rockstar

pRaVdA

lidi jo miley mam taki rada ale vlastne ste blby kdyz nadavate ty shelby ka(neco)atd. protoze je provokujete a oni to berou jako strasnou prdel.. *9* *13* *9*
    • Re: pRaVdA

a já vás taky tak beru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit