Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 18.let Miley..!

Takže sice předem,ale zítra má Mileynka narozeniny..!Moc jí přeju všechno nejlepší a zdraví..!Už je dospěla (takže doufám že už neuslyšim že se chová dospěla xD )...mám jí moc ráda..!Jsem ráda že zrovna Miley byla vybrány ze 100 dívek na gástiku Hannah Montana x)
  • ..Mileynka.´Keitynka

JOjjda. *3* Tak se přidáám taky..neznám miley..jaako.oprawdově..ale fag hezký zpívááá je to moje NEJ zpěvačka. *14* *14* *14* Ůplně jíí mám ráááda. *14*..doufám še bude mít někdy koncert..v Praze hned jedu a hned kupuju první lupeny.. *1* .Potě..je to meine borQA. *4* A DYŠ SE MLUWÍ O TICH FOTKÁCH ..TAK ..TEN CO TO NAFOTIL ZA NÍ TEDA POKUD JE TO PRAWDA TAK JE PĚKNEJ..DEBIL VIDĚLA SEM TO V ČASÁKU..A NEMOHLA SEM TOMU VĚŘIT..ŘÍKÁM..ZPĚVAČKY BY SE SAMY.NEFOTILI ZA PRVÉ..A ZA DRUHÉ BY NEBYLY TAK BLBÝ ABY TO DÁVALY NA NET NE.. *1* *1*
  • rockstar

WoW

No ty woe !!!Shelby tobě je 12 WOW!!Sem myslela že i když píšeš takový trapný diskuse tak to vypada jak kdyby ti bylo tak 15...no i tak seš divnáá..... *3*
    • shellby

Re: WoW

proč jsem divná???
      • rockstar

Re: Re: WoW

no ja si mysslim ze bys mohla bejt super holka...ale!?ctes si posobe ty diskuse...takovy traparny..ty mas na vic *4*
        • Re: Re: Re: WoW

čau lidi hele ten posledni přspěvek Shelby taky nebyl zrovna dobrej a posuzovat nekoho jinýho s takovejhlema kecama že má někdo na víc tak to je fakt nechutný když skoro každýho napadne že kecá *16* *16* *5* *15*
  • miley

Miley Virus je kráva,nesnášim její filmy a ani její písničky!!=D
  • miley-hannah23

miley i love kráska všetkých dvôb najkrajšia na svete uplne super kráska jedna upa super nádherná

ahoj kto chce nech si ma pridá a lovkuju miley a kto nema rad hannu alebo miley ta si ho nepridám!!!!!!!!!!!!!
    miley je nej *14* *14* *14* *14*
  • demi_sel_miley

Ahojte :)...Jsem tu nová nechcete pokecat neco si mě někdo přidat? *7*
  • hbdelfin

V opilosti člověk kecá :D

Normálně před pár dny se mi stala děsně hustá věc...měli jsme rodinný večírek a jeden bratranec se tam opil...a to docela dost :D no, jenže on je takovej ten mužskej fanoušek miley a jak byl tak opilej, tak tam za námi přišel a najednou ze sebe vyklopil:Selena je mnohem lepší než Miley...my jsme chytili výtlem...na další den se vymlouval, že opilej nebyl, tedy takový: Já nebyl opilej! a my na něj: Ale byl! Vždyť jsi řekl, že je Selena mnohem lepší než Miley! a to on pak přisvědčil, že opilej byl :D
    • armenakos1

Re: V opilosti člověk kecá :D

:DDDD :DDDDD
      • kajuska4

Re: Re: V opilosti člověk kecá :D

Haha :D
  • Miley je krásná,ovšem jako mnohá z celebrit má několik vylepšení-má umělé poprsí a kdysi měla příčesky za půl milionu (!),mrzí mne že je zní taková ku_va ale co stím naděláme?......PS:jen bych chtěla upozornit že Miley opravdu nemá velikost oblečení 32-ona má S,XS,XXS a M-tudíž 34-38 *3*
  • miley11cyrus

krásnáááá

Miley je nádherná miluju ji!!!!!!!!ale selená není tak nádherná jak miley selena neumí to co miley miley je nádhernááááááááááááá
    • Re: krásnáááá

přesně tak Miley je krasna selena je zruda miley ma snad miliardu pisnicek ona ma dve a miley umi hrat dobre hannu montanu je to vyborna herecka i zpevacka a selena ja kraaaavaaaa a neumim si ji predstavit v ty paruce kdyby si ji nasadila tak by vypadala jako rom nic proti romum
    • muhi

Re: krásnáááá

KLídek kámo *1* *1*
    • miley11cyrus

Re: krásnáááá

*14* *14* *14* *14* *14*
  • zanesskaaaa

tsss..

miley je fajne.. má krásný písničky a úžasnou postavu.. ale že se vyfotila z tokiákama *7* .. fuj ani lopatou bych se jich nedotkla.. ale nechci urážet fandy TH *15*
    • Re: tsss..

postavu?? takovou postava ma kazda druha holka *15* *15* *15*
      • miley.the.best

Re: Re: tsss..

Vidělas ty vyžraný amíky, jak secpou hamburgerama? Tak netvrď jak má takovou postavu každý!
      • Re: Re: tsss..

PS: ona a zpev??? to k sobe nejde *1*
        • Re: Re: Re: tsss..

každej má svůj názor někomu se líbí TH , někomu kabáti, někomu Miley a někomu všichni dohromady ale když sou nějakcí slavní zpěváci tak asi uměj zpívat a ikdyž já nemám ráda TH tak neřikám že neuměj zpívat jinak by asi nebyli tam kde sou tak neřikej že miley a zpěv nejdou dohromady! popřemýšlej o tom
    • punk-erka

Re: tsss..

ona je upe krasna mit jeji postavu piskam si poste je skvela zpevacky a ty jeji texty nemaj chybu :D
    • staniczek120

Re: tsss..

Máš naprostou prawdu Miley je krásná užasně zpívá atd to wšichni wíme ale teda zhe zrowna s těma se wyfotí to je trochu diwný hele Miley je tedko docela w Usa kritizowána za to zhe je tlustá nwte o tom nic??
      • Re: Re: tsss..

jj taky jsem to videla ale už si nepamatuju na jaký stránce ale videla jsem to.. *3*
      • zvonda

To teda nevim .. ona a tlustá ,vždyt vypadá LUXUSNĚ! *14*
      • rockstar

cože tos nevidela ty fotky z ty dovoleny na bahamach..miley je huhena ma dobrou postavu...jo shellby chtela bych videt jak vypadas pak bys teprve mohla neco rikat o tom ze je miley hnusna!!! *3*
        • veveruruskaska

Re: Re: Re: tsss..

já už jí to řikam asi 2 dny aby si tam dala fotku a dneska prej jo tak uvidíme *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit