-
...
No já se s váma hádat nebudu četla jsem že tady bude...ale to je jedno.Radši jedte do Ameriky a tak m)bude mír 100pro koncert. *15* *15* *15* -
-
Re: ...
souhlasím s tebou miley tu bude už tento rok ale ještě se neví přesnej datum takže v žádném seznamů koncertů v o2 aréně to nenajdete.
-
-
zvyšují návštěvnost
lidi nechte je ať si sem píšou cokoliv (jasně mě to taky vadí), ale když sem pořád lezou tak Miley zvyšují návštěvnost a tak bude na 1. místě v návštěvnosti a to je docela výhoda néé?
*1* a ani si to neuvědomujou že z atu návštěvnost můžou z poloviny oni *1*
a =o) má pravdu oni z toho mají jen legraci -
-
Re: zvyšují návštěvnost
jo dik.. *4* *4* -
jo to jsem chtěla napsat xD -
-
Re: Re: zvyšují návštěvnost
a jaká karel gott??? *1*
-
-
my jí nezvyšujem návštěvnost!jednou bude na 1. místě moje nejoblíbenější hvězda o t se postarám -
-
Re: Re: zvyšují návštěvnost
Tak to asi sotva protože MILEY má asi 589348 návštěvnosti a myslím že jí ještě Dlouho nikdo nepřekoná!
*15* -
-
Re: Re: Re: zvyšují návštěvnost
překoná -
-
Re: Re: Re: Re: zvyšují návštěvnost
A jak? Povoláš K.a.t.u.s.h.k.u? *1* JINAK JESTLI NEVÍŠ TAK ADMIN OSOBNOSTÍ TĚ MŮŽE KLIDNĚ BLOKNOUT ZA PŘÍSPĚVKY S URÁŽLIVÍM PODTEXTEM! Máš to vždy pod "Odeslat příspěvek"! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zvyšují návštěvnost
neumíš číst tam je jen že ti ten příspěvek vymaže debile!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: zvyšují návštěvnost
já se o to starám
-
-
-
-
-
-
LL
miley je nej zpevacka i herecka koukam na kazdy dil hany montany je nejlepsi -
O2 Arena
Hele jen mě tak napadlo, jaká je jistota, že Miley u nás vystoupí, když vyhraje tu anketu? -
-
Re: O2 Arena
právě jako oni jí mužou pozvat ale stejne si mylsim ze neprijede ani když ji pozvou pac rikala ze ted si da od muziky nachvili oddech a bude se venovat filmu..a ted zrovna zacala natacet LOL..tak nevim..to sipis pozvou Biebra ten ma ted zrovna svetovy turne.. -
-
Re: Re: O2 Arena
ale miley má tu smlouvu natáčet ten film až prej v lednu nebo co...takže má dost času...ale máte pravdu..i když miley anketu vyhraje .. tak ji mohou tak max pozvat že sem muže vystoupit. ale prej sem miley by měla někdy přijet jako propagaci svého nového alba...tak nvm mno.. *7* -
-
Re: Re: Re: O2 Arena
Miley už ten film LOL dávno natáčí už jsou i fotky který fotila Demi More -
-
Re: Re: Re: Re: O2 Arena
promin..spletl jsem se *3* *4*
-
-
-
-
-
Miley na Haiti
objevilo se tohle video:http://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=tj43Lm8yD V4 (vymažte si mezery) Miley je tam dokonalá a strašně hodná, že jim takhle pomáhá...pro všechny hatery-jak můžete po tomhle tvrdit, že ji nesnášíte!? -
-
Re: Miley na Haiti
jé to je užasný,ona je tak hodňoučka ♥
-
-
hele
HELE PLOC STE NA TU MILEY TAK HNUSNÝ JE TO PROSTE HVEZDNA BUBERTACKA..... -
Miley versus Selena
Myslím si, že srovnávání Seleny a Miley je naprosto nesmyslné,každá má úspěch, tak proč by ještě k tomu měly bojovat o to, kdo je lepší? Není ani třeba někoho přemlouvat, najdou se fanoušci Seleny i Miley.... *3* -
-
Re: Miley versus Selena
V tom případě já fandím víc Seleně,než Miley.... *14* Taky mi přijde hezčí Selena,Miley je taková divná....
-
-
My name is Lucy and Hannah Montana/Miley Cyrus I liked 7 years, but I had no idea what you are subscribed to happen to her. Miley if you are reading this then you are disappointed us. *13*
-
Ahoj...hm no vieš bola som tvoj velký fanušik *7* ale teraz sa mi velmi hnusiš si pekna ale viac si sa mi pacila s dlhymi vlasy teraz si ta beriem za neslušneho chlapca *16* *16* chcem abi si sa zmeila *11* *11* *11* *16* *16* *16*
-
adresa
máte někdo na Miley adresu???????? -
-
Re: adresa
anoo ak má niekdo adresu na milez pls dajte mi juuu .. ja ju hrozne loovam ..... napíšte na s.kristinka@centrum.sk
-