Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nej nej nejlepčejší pro naší Miley! V životě bych nemohla zapomenout na narozeniny někoho tak důležitého jako je ona! Všechno nejlepší!♥
  • SlecnaAnonymni
    Miley byla dřív slušné a milé děvče. A nyní? Chce být neustále středem pozornosti.
    Chová se jako namyšlená laciná děva.
    Její koncerty vypadají na 18+!
    Na veřejnosti se "ocucává" s holkama. To at si dělá doma!
    Nahá se houpe na kouli jako největší primadona a myslí si jak je "cool".
    NE! Není cool! Je to nestydatá drzá dívka která nezná hranic!
    Její maminka by ji měla pořádně seřezat a dát jí do latě.
    Upřímně lituju všechny malé děti pro které je "vzor".
    Místo nanuků olizuje kladiva! Měla by si uvědomit že některé děti ji chtějí následovat! Jak to tady bude vypadat?
    • A ty si myslíš, že když budeš psát alá sem slušná holčina tak co ?
      Znáš jí ? Víš proč se takhle chová ? Ne, nevíš to. Neodsuzuj člověka, dokud ho neznáš.
      Dělá co jí baví, ano možná nezná hranic, ale je to její věc. I přes to co tu lidi napíšou kecy jako ty, tak jí ostatní nepřestanou mít rádi, protože jsi to zrovna napsala.
      Myslíš, že kdyby to byla namyšlená blbka, primadona či co jsi to psala, nechala by vytvořit pomocnou organizaci Happy Hippie ? Nemyslím si. Vzpamatuj se holka.
      Neříkej o nikom nic hnusného, dokud o nepoznáš.
      Tak se cucá s holkama, no bóže. Nemůže mít snad přítelkyni či přítele ? Může a proč ? Protože je to její život a ty jí v tom prostě nezakážeš, protože se chová tak jak se na to cítí.
      Takže až příště budeš chytrá nech si to pro sebe. Nikoho to po pravdě nezajímá co si myslíš. Protože i přes to jak se změnila jí lidi obdivují a berou jí jako vzor, protože inspiruje lidi jak být sami sebou a nenechat řídit svůj život druhými. *2*
      • V tom případě nikoho nezajímá, co si myslíš ty, a ostatně i celé lidstvo. Komentáře jsou na to, aby jsme se vyjádřili a řekli SVŮJ názor. Já svůj řekla. Ty též. Nikdo ji nezakazuje si dělat co dělá ale ne na veřejnosti.
        Všude se obnažuje jako nějaká po*no hvězda. Kdesi jsem četla, že dokonce nahrála své sebeuspokojování na Twitter! Nijak mi ani nevadilo že se houpe na kouli ale zachází příliš daleko.
        Vzpamatovávat se nemusím. Jsem vzpamatovaná. A to velmi dobře.
        Lidé se smějí vyjádřit. Příště se tedy budu řídit podle tebe *4* .
        Může mít přítele i přítelkyni ale nemusí se ocucávat na veřejnosti. Spoustě lidem to příjemné není.
        • ježiš tak jí ignorujte nikdo vás nenutí se na ní koukat a nijak ji vídat když vám vadí nechte ji být. tobě taky tvůj nepřítel neleze furt do pr---e. proč? vadíš mu a tak se s tebou nestýká o tom to je . Ale vy prostě furt musíte někoho hejtovat aby ste byli drsný a náhodou si o vás někdo něco nemyslel. No a co. lidi co jsou zamilovaný se taky líbaj a je jim jedno kde. tak proč by nemohla ona co co? protože je populární bože. a ať si chodí jak chce ona chodí nahá a ty třeba v džnech. chodíš v džínech jo no že se nestydíš to je ostuda fuuuuuj dyť u toho vypadáš jak por-o hvězda. to samý si teď napsala ty. tak nebuď laskavě královnou světa co je úplně boží a hustá ty si taky jenom člověk
        • Takže mi chceš říct, že až budeš mít přítele nikdy se nebudete líbat na veřejnosti ? to asi těžko. A těm co to vadí, tak je to jejich problém.
          Když chce ať si líbá. Děláš jakoby to ostatní lidi nedělali jenom ona. Ale novinka dělají to i ostatní.
          Nevěř sakra všemu co čteš na internetu, z 95% to nikdy není pravda.
          A pokud nesneseš negativní odezvu je mi líto.
          Lidi ti taky neříkají co máš dělat a jak se máš chovat na veřejnosti, tak to nedělej ty.
          • souhlas *1* *2* *15*
  • Ahoj podívejte se prosím na můj blog
    http://markeet123.blog.cz/
    a hlasuje v anketě
    http://markeet123.blog.cz/1211/oranzove-saty
    Děkuji moc !
  • VOTE For Miley

Hlasujte pro Miley musíme dohonit Turecko nebo co to je za zemi, tak hlasujte každých 20 minut *14* *14* *14*
  • Životopis

lidi,i když jsem správce tak ten životopis změnit nejde!jde jenom to že mažeš ty špatné komentáře a více fakt nejde!
    ewa-ewalinka
    • ewa-ewalinka

Re: Životopis

to jsem psala já akorát ráno mi nešloi se přihlásit!
      • armenakos1

Re: Re: Životopis

hej tož toto nezkoušej.. já tě normálně nahlásím za neoprávněný mazání příspěvků...!!!!
        *8* *8*
        • julius.sahula

Re: Re: Re: Životopis

když nemuže měnit data tak je to na nic a navíc proč byl ten příspěvěk smazán? (zajímalo by mě kolik lidí použili ten životopis k referátu)
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Životopis

nechápu to co se zeptej jí... a myslím si že spíš když by někdo chtěl udělat referát o miley tak by šel na wikipedii.. *3* *4*
            • julius.sahula

Re: Re: Re: Re: Re: Životopis

jo to by šel normální člověk ale setra není normální a čerpala tady na osobnosti.cz *15* *15* *15* *15* ale učitelka ji naštěstí nezná tolik
  • Ano je úžasná zpěvačka zbožnuju jí má ji moc ráda a měla sem jí na každý referát ve škole ale dneska už je to jinak je jina a změnila se k horšímu já doufám že to čte :) a doufám že se zase změní k dobré Miley Ray Cyrus :) mám tě ráda Miley ale změn se jinak ztratíš dobrý fanoušky !!!! *6* *6* *10* *11* *5* *6* *6* *6* *6* *9* *9* *9* *9*
    • Jako myslíš že si to čte ?? K tomu ještě v češtině těžko ty profili založují někdo jiný ne ona si blb
  • miley11cyrus

bh

miley je nejlepšíííí fakt suprová
  • Videoklip

No, jak si tady čtu ty vaše příspěvky, že Miley napodobuje Lady Gagu, tak to je teda jedná velká kravina...Jestli se Vám nelíbí, jak teď vypadá, jaké má písničky, tak se na ni nedívejte, neposlouchejte její písničky a nepište o ní že se plazí po klukoch, jak nějaké štětka...je to snad její život a ona snad taky ví co dělá...Miley má spoustu pěkných písniček a jestli Vás odradil jeden jediný videoklip, tak potom jeste fanoušci, ale jen někdo kdo si na to hraje, aby ji měl proč urážet!!!!!!
    • kate45

Re: Videoklip

ano....konečně někod s normálním názorem..:) a taky nepochopím ty příspěvky typu"moc mě zklamala,dřív sem jí měla ráda ale teď už ne".......vzpamatujte se lidi!! jako já nevim co ste si mysleli že do 40 bude poskakovat na podiu v blonďatý paruce??? OMFG je jí 17 bože!!!
      • Re: Re: Videoklip

přesně tak :) ...na ní to vůbec nesedí ..ona je rebel ]:P ...když se podíváte na nějaký video, kde je v dlouhých šatech, třeba jak zpívala pro Obamovy dcery nebo z Britských talentů, tak je vidět jak by nejradši skákala na pódiu a házela hlavou! =D ...a v tom jí právě brání ty šaty.....a myslím, že doteď jí v tom bránila i ta paruka Hannah ;)
        • Re: Re: Re: Videoklip

přesně nemůže až do důchodu nosit paruku Hanny Montany, je to jenom vymyšlená postava, ale spousta lidí jí má spíž za tu Hannu Montanu než za Miley a pak jí soudí že tančila u tyče ( to nevim kdo vymyslel že tancovala u tyče)protože jí znají jako Hannu Montanu a neznají jí jako tu Miley která ráda lítá po podiu a ten koncert si užívá a vžije se do něj takový lidi jí vůbec neznaj, ale měli by o ní aspoň něco vědět než o ní napíšou nějakou stupiditu, která se podobá psaní dítěte ve věku 6 až 8 let
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Videoklip

souhlasim s váma lidi máte naprostou pravdu
    • Re: Videoklip

Konečně někdo normální na téhle diskuzi! a naprosto souhlasím!
      • Re: Re: Videoklip

Přesně úplně na začátku když jsem sem ůřišla to už je něco přes rok, tak tady byli normální lidi, protože nemyla ještě slavná tak jí nikdo nenadával teď tu každej nadává a chováte se tu jako debilové(mluvim o antifanoušcích) měli byste se nad sebou zamyslet a pak něco napsat nebo nemáte ani mozek možná jo ale velikosti hrášku
  • KOMERCE

Ó jé, proboha, další komerce!!! *9* *9* *9*
  • swift vs. cyrus

Miley Cyrus nebo Taylor Swift?
    Já osobne radši Miley *4*
    • Re: swift vs. cyrus

No jasně ,že miley to je jasný.
    • veveruruskaska

Re: swift vs. cyrus

já mam taky rači miley
    • piskot256

!!MILEY!!Já nesnáším Taylor!!To je taková mrcha!!Já ji to poznám podle očí že je to taková ...No nechcu být sprostá!!
    • 21.4.1993

Miley
      • nicky0012

Re: Re: swift vs. cyrus

21.4.1993 mužeš prosím když spavuješ editaci miley smazat to smiley prosím nikomu se to nelíbí!!!
    • smiley-michelle

určitě Miley

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit