-
...
teď mi píše...že sice polovinu lidí ignoruje, ale prý jí píše hodně fanoušků z česka... -
blog
ahoj posím podívejte se a napište komentař na tento blog : http://graphic-team-world.blog.cz/ dekuji *3* -
FacebookMileyFans.cz/sk
!!!! HALÓ HALÓ ČEŠI SLOVÁCI TADY TADY !!!!
Všechno co se týká Miley od A do Z
Kolik má Miley Fanoušků v ČeskoSlovensku
http://www.facebook.com/pages/Mil ey-Cyrus-CZ-/120836141280117
Pojď me to společně zjistit ;) MileyFans.cz/sk -
-
Re: FacebookMileyFans.cz/sk
vymažte mezery
-
-
ahoj, miley bych měla ráda a kvuli tem vlasum se nezlobim ale jak se chova to je hrozne. zavidim andrejce za dovcu v anglii a ikdyz to neuvidi ze to sem pisu a armenakosovi pisu ze on je mozná podle me ten nejvernejsi fanda na svete. Ano,mozna si ted budete myslet ze mu nadbíhám ale neni to pravda. Ostatni fans tady pisou o mils hnusne veci takze nejsu fans já ji mám ráda ale bcas se na miley zlobim ale presty vlasy a chovani to bude porad moje mala miley a mam ji moc raa. Ps sem z japonska a umim malo cesky takze se za mooje chyby omlouvam. *16* *4* *11* *12*
-
jestli jste měli miley rádi tak jí máte rádi i ted .pokud jste jí měli
rádi jenom kulo tomu jak vypadala tak přemýšlejte jestli máte celebrity rádi jenom jak vypadají. i když jse se miley změnila tak kůli tomu jí nemůžete mít rádi. TO JE MŮJ NÁZOR *4* *4* *4* *16* -
Všechno nejlepší Miley *3* a soory že to píšu opožděně
-
miley
miley 100% já aylor nesnáším mě se nelíbí její oči moožná ji má někdo rád já osobně neee!mám ráda mmmooooooc miley a potom ještě ashley tisdale! -
-
Re: miley
tuhle stetku si strcte do prdele , hillary duff je lepsi -
-
Re: Re: miley
Já ti tvuj názor neberu,ale nemusíš se tak vulgárně vyjadřovat. *9* *9* -
ty trapná nula na co sa sem seres chod na diskuzi trapnej hilari duff a ne sem !! -
-
Re: Re: Re: miley
hele co urážiš hilary? ta aspon nefotí sprosté foto -
-
Re: Re: Re: Re: miley
no budem urazat hillary je trpaná škaredá a nechutná !!
-
-
-
jenom kvuli tomu že nemáš rád Miley nemusíš jí nadávat seš akorád ubožák kterej neumí nic víc něž akorád nadávat každý má jiní vkus ale kvuli tomu že ty říkáš že je špatná to ještě nemusí bít pravda
-
-
-
:)
Jsem četla že Miley darovala Japonsku 5 mil. dolarů ale určo už to víte.....ona je tááák dokonalá a úžasná *14* *14* *14* -
-
Re: :)
MILEY JE ŠTĚDRÁ. *14* *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: :)
jj přesně *14* miley si to taky může dovolit darovat takovou částku *15* *14* -
-
Re: Re: :)
to jo...ale četla jsem jestli je to pravda že Lady GaGa dala 15 mil. a Taylor Swift dokonce 100 mil. tk nwm no *15* byli tam myslim i Jonas Brothers s 70 mil. Justin Bieber s 1 mil. a Demi Lovato s 600.tisíci.... -
-
Re: Re: Re: :)
tvl..ale neni to nejaka blbost..neni to spise ak ze jb dali 7mil a taylor jala 10 mil..bo že by dala taylor nějak 2,4mld a jb nějak 1,4mld..nemyslim to tak..ze by to nedala..spise ze to je fagt hodně..:D -
-
Re: Re: Re: Re: :)
nejdřív se nauč pořádně psát *15* a nuly ještě počítat umim *8* 100.000.000 je co? a jak jsem psala ani nwm jestli je to pravda ale u Miley je to 100%....... -
tvl to nedokážu ani rozluštit ten tvůj koment *15*
-
-
Re: Re: Re: :)
kde by tailor swift nabrala 100 mil. ??? -
-
no tak když si může dovolit vilu 40 mega v Tennesie...ale myslím, že miley by klidně mohla dát víc, když Jonas daly 70 a oni mají rozhodně míň než miley...trochu mě to mrzí *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
aspoň že dala něco,někdo třeba nedal nic...
-
-
no to mě taky nejde do hlavy *15*
-
-
-
-
-
HLASUJTE
Ahojík hlasujte
http://tweeter.faxo.com/T op_Miley_Cyrus_Country/2010/01
zde pro ČR můžete dávat hlasy každých 20 minut tak pls hlasujte díkes čao. -
Pravda!!
Danielkoumiley souhlas!! *4* Ale prosím už své hvězdy nepomlouvejte!! *16* Jinak já nwm jaký debil mohl začít říkat že Demi Lovato je lepší než Miley,no to fakt nechápu!! *1* Jinak nikdo neznáte Demi osobně tak neříkejte že je to kráva ...Jo a vadí mi jeden cometn o Miley!! *5* Takže si tohle všichni přečtete !!jo a ta vaše Demi mě už štve...jak už říka danielkamiley do diskuze Demi taky začnu asi psát o Demi
že je taky nejhořši!!! *13* Takže už Miley neotravujte!! *1* Tak už ty hnusný urášky na Miley nechte!!!... *8* Takže pápa!! *4* -
-
Re: Pravda!!
jj souhlasíím s váma holky =)
nemeli by tu semka psat ze avril,demi atd sou lepsi nez Miley kdyz ani jednu neznaji osobne..
-