Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • missmartinqa

dotaz

hele lidi mam dotaz..ti hvězdičky co má miley pod okem..tje pravý tetování nebo co to je?...viděla sem to uz asi na 3 fotkách..a sluší jí to :)
    • sweet.anne

Re: dotaz

No, přesně nevím, co to je, ale pravé tetování to určitě není!
      • luida

Re: Re: dotaz

To by se posrala bolestí, kdyby pravý!!!! Přejíždí to totiž přes kosti!!!! Já to znám, mám na páteři dole pravý tetování. A kdyby se jí trefil do oka, může dostat infekci a oslepnout! Já bych to neriskovala!
  • mileycyruska

MILEY♥

mám Miley moc ráda její song ROBOT je naprosto úža..:-* kdo jí má taky rád a pridá koment..:) *4*
    • Re: MILEY♥

Kdo jí taky rád nemá je užasná a písnička robot je vážně bezva ale mě se nejvíc líbí Every Rose Has Its Thorn a nejkrásnější je Stay zpívá tam o Liamovi
      • Re: Re: MILEY♥

Jo Stay,Robot to jsou nádherný songy můžu je poslouchat pořád. Taky Liberty walk,Who owns my heart..... Celý CD *14* *14*
        • Re: Re: Re: MILEY♥

vsechny sou úžsný a ona nejvíc *14* *14* zbožňuju jí *14* *4*
  • emerson

ahojky kouknete se vsichni na emerson hatcher zalozila sem ji profil *15*
  • MILEYny 19 narozeniny.. ! Vím že je to ještě dlouho, ale utečeto.. proto chci abyste se přidaly do téhle události tady: http://www.facebook.com/event.php?eid=157182677704921 bude tam toho hodně.. doufám že se přidá co nejvíc lidí.. :) a prosím SDÍLEJTE TO ! :) Předem moc děkuju.. bude tam super zábava.. :) ae to se ještě dozvíte.. :) děkuju :)
  • miley ! vrať se do světa normálů a né úchylů když si byla malá holka si asi sněla že budeš zpěvačkou ale tohle si nečakala že ? tak se nad tím zamysli.Byla si bezva herečka,hodně lidí hodnotí tvé vlasy,zpěv a oblečení ale to netuší jak se chováš asi všichni co tě měli rádi si přejí aby ses nám vrátila narostly ti vlasy a mohla být zase herečko.jenomže vlasy rostou dlouho a pak už nebudeš moct být herečka.BYLO TVÉ ROZHODNUTÍ *13* *13*
    • sorry nwm proč to sem píšeš Miley si to stejně nečte, a stejně by se jen kvůli vám nezměnila je to její volba a já jí podporuju PS: zpívá stejně jako před tím jen má trochu víc trhlejší videa (jenom některý) a navíc má i dospělejší fanoušky než 7letý.. děti *3* jo a neříká se náhodou že je život změna *5*
      • "trhlejší videa" *1* *1* *1* *1* *2* *2* *15* *15* *15*
        .....wrecking boll... *8* *8* *11* *11*
        • Mrs.Wesley
          Wrecking ball
        • teda pardon wrecking BALL
    • LindaNorisova
      Proč to tak pises?!miley to nečte! :DD
  • ukazuje se naha na verejnosti a ma hnusne vlasy videla jsem turne na internetu a ukazala se skoro cela nahá jenom v potprde
    • ano... moje řeč
  • Lili

hele lidi nechci vas otravovat ale chci se zeptat jestli nemate nebo neznate icq nebo z ceho si pise Emily Osment diky..
    Pisne te mi plss na icq 353841211 *3*
  • ahoj vidím že se to tu vůbec nezměnilo a hlavně Miley ne.Před pár měsíci jsem sem napsala dlouhý komentář o Miley a pořád je to pravda ona už se nikdy nezmění,jako to psaly teď na osobnostech ty který hrály na disney channelu jako malý jsou na tom nejhůř Meculy Calcin(nevím jak se to píše),Britney Spiers,Lindsay Lohan tyhle lidi jinak nedopadnou než jako ště***,zdrogovaný lidi já už na miley uplně zanevřela a radím vám ať vy taky mít za idola stroskotance k ničemu nevede.budu doufat že ta nová generace jako Zendaya,Bella Thorne,Ross Lynch,Payton List atd.neskončí jako oni protože tím jak se chová miley my zničila dětství. *9*
  • LadyEll
    Ahoj lidi.Prosím hlasujte pro Miley na Teen Choice awards 2012 http://teenchoiceawards.com/ Aby jste mohli hlasovat tak se musíte nejdřív registrovat.A váš hlas se bude počítat jenom tehdy,když budete hlasovat pro všechny kategorie ;)
  • Miley jako GA Ga??

Jak všichni dobře víte,tak je Miley naprosto posedlá Lady Gagou.A díky jejich přátelství se Miley chová,už trochu...Řekněme,že není ve své kůži.Co se to s ní děje??Vždyť ještě před dvěma lety vystupovala jako zářící hvězdička Disneye a teď jako třeba zrovna Ga ga.Já chápu,že je mladá a chce si užívat a její koncerty fakt mooc žeru,ale přehnala to.No řekněte samy:Vždyť skoro pořád nosí krátké kraťasy.Já nevím jak vy,ale mě to,už trochu děsí... *9*
    • Re: Miley jako GA Ga??

Jo přesně, nedávno jsem se dívala na Best of the both worlds concert a tam se chovala úplně normálně neoblejzala tam kytaristy a taky nechápu proč nosí ty kraťásky proč nenosí kalhoty jako měla v Berlíně nebo v tom Best of the both worlds je teď úplně jiná točí samý romány a prostě už to není ona úplně ignoruje paparazzi koukala sem se na videa když ještě chodila s justinem jak tam Miley běží k paparazzimu a objímá ho to dneska už nedělá vůbec jim neodpovídá a když jí osloví nějakej fanoušek tak se usměje až na fotce jinak tady máte video jak Miley běží k tomu paparazzimu http://www.youtube.com/watch?v=NH3T 2nUGTyw a mají fakt nádhernej barák takovej mega
    • jessw

Re: Miley jako GA Ga??

Přesně souhlasim s tebou...chybí mi ta stara Miley...ještě do těch 15-1ž yla fajn, ale ted jak se hova je fatk děs...doufam že se zase vrátí k normalu....ještě jedna věc kterou si neodpustim GAGU nemam ráádddddddddddddda..a to jako moc *16*
      • Re: Re: Miley jako GA Ga??

JJ zrovna dnes jsme se s kámoškou o tom bavili že když se teď kamarádí s Gagou tak je úplně jiná..ale píésničky má pořád dobré a to je hlavní..:))
    • luida

Re: Miley jako GA Ga??

No, kdysi jsem to ut taky psala, že se oblíká moc vyzývavě a festovné jsem to schytala!!! Fakt by se měla mírnit, je fakt přce jenom i vzorem malých dětí!!!!
      A Lady GaGa??? Ta není pro děti, ta si může dělat, co chce!!! Ale Miley je vázaná!!!
    • ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit