Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • legally-blonde

Všechno nejj !!!!!

Všechno nejlepší k narozkám Miley !!! Ať zůstaneš tak slavná, skvělá a taky ať pořád tak nádherně zpíváš jako doposud !!!! *1*
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445095582208948&set=a.445095575542282.122514.421613327890507&type=1&theater promiňte že otravuju a spamuju, jestli se vám líbí fotka,lajk.moc mi to pomůže,svému pejskovi-viz fotka,soutěžím o hračky ...děkuju moooc za ochotu *7* *7*
    • krásný pejsek :)
      • Děkuji *4*
  • 130killer

miley je nej

http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521 kouknete se
    • Re: miley je nej

jj mas pravdu ze miley je nej ae taky nechapu proc sem do diskuze pletes odkaz na hru bitefight *13*
  • s.e.v.e.r.u.s

narozky

MILEY, HAPPY BRITHDAY
  • Milei cirus už lepší nebude ..myslím že prostě svuj vrchol karieri má už pár let *5* *5* *5* *5* největší byl snat film THE LAST SONG ten byl nejlepší *2* *2* *2* *2*
    • armenakos1
      promin ale The Last song nic moc ještě nebylo.. *7*
      PS: ty o vrcholu kariéry něco říkej když jenom tvoje gramatika je v dost hlubokým propadu... *6* *16*
  • Miley je BEST

Čawky lidi,... chtěla jsem se zeptat jestli někdo nwt kdy přesně bude Mileynka v Čechách????:*
    • delete
      • Re: Re: Miley je BEST

jj je super já sem se jen ptala pre Miley ted jezdi po Evrope pre kvuli CD nn?? :) !!!!!!! Tak sem si myslela že přijede nekdy ted :( !!!!!! Jestli nepřijede tk se na to vyseru já tu chci Mileynku a hned !!!!!!!!! :( !!!! a rychle já chci Miley a Ashley a hned a hned a hned v Praze bo v budějkách !!!!!! :D !!!!!! *14*
        • simca2

Re: Re: Re: Miley je BEST

ja ji chci hned ted *14* *14*
  • už jenom o 67

Už vedou jenom o 67 to je fakt dost dobrý
  • písnička

Už mám tu novou písničku Are You Ready ! *1*
  • martinkooooooo

?

myslite ze je namyslena? ja neviem chcem poznat vas nazor...popisalo sa o Miley vselico
    • devilishsmile

Re: ?

no, nemůžu posoudit jesli je namyšlená, možná je, ale, myslím že hodně lidí si plete namyšlené lidi s fiflenama, a to ona 100% neni, kdyby ste rekli ze je fiflena, bylo by to, jako by se řekli že racek je dvojče žraloka..:D, no ale, namyšlenost, je to možná spíše něco, jako vysoké mínění v sebe sama, a to sy myslím není nic spatného, upřímně, kdo z nám není namyšlený, ja jsem, nechovám se jko ty typické pipiny, ale, mam o sobe vysoké mínění, a človek, jako miley, tak užasný a skvělý, co nazpívala skvělé písnicky, natočila, natáčí filmy, seriál, řekněte mi, jak někdo takový nemůže mít o sobě vysoké mínění.
    • Re: ?

Miley není VŮBEC namyšlená
      • kristynajackson

Re: Re: ?

vi nemůžete říct že NENÍ a já nemůžu říct že je

NIKDO JÍ OSOBNĚ NEZNÁ!!!!

Možná je možná ne!! *13*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: ?

máš pravdu, tak může být i nemusí, ale podle mě spíše není....nebo aspoň to nedává tolik najevo
          • Re: Re: Re: Re: ?

myslím si, že člověk, který dělá charitu a navíc Miley byla teď na Haiti, kde pomáhala dětem, které přišli o sluch a zrak, tak nemůže být namyšlená. tohle by namyšlení lidé nedělali.
    • hbdelfin

Re: ?

podle mě není namyšlená
      • Re: Re: ?

souhlasi když je miliardářka tak není.
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: ?

namyšlená určitě není *3* *14*
  • Neskutečná kravička!!! *16*
    • bože.-hele-..pochop..miley je možná ted jiná a spíš horší jak se předvádí atd...názor ti neberu to né ..ale..ludasino klídek..ona něco dokázala ona si může pískat ale ty né tak klídek -_- jo sice je ted jaká ¨si ..trapná v uvozovkách..ale něco dokázala-...a ty sidokázala(a) ůplné ho*no ...tak se sklidni a nedělej drsnöu , nejde ti to ..:):DDDD a co jsi ty?:DDD uplný nic!.DD tak jdi do pi*e :D ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit