-
NEJ
MYLEY JE NEJNEJNEJNEJNEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *4* *1* *14* *3* -
film
její film the last song pujde do kina 2.3.2010 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura *3* -
Bye
takže lidi už musím jít... ne že bych už šel spat ale už prostě musím *9*
Divočák si užívá se Selenou a já doufám že dneska bude žhavá valentýnská noc s Miley... zítra však napíšu jestli něco bylo.. *14* *15* *4*
Tak jo.. Bye Fans.. *PEACE* *4* *3* -
-
Re: Bye
TAK CO,JAK SE TI JELO? *15* MĚ SKVĚLE. ROZDALI JSME SI TO CELKEM TŘIKRÁT. DVAKRÁT V NOCI A PAK JEŠTĚ RÁNO. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Bye
ani se neptej.. *15* *15* byli sme sami doma a dělali jsme to v každé místnosti... *14* *14* *15* *15*
Dneska to nehorázně vyšlo !! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Bye
a navíc mě nic neprobudilo *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Bye
Já z vás nemůžu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bye
já vim *15* *15* -
tož já ti říkal že to bylo moc žhavý.. tak cos taky čekala *14* *15* *15* *14* -
*15* *15* a jsem z toho vedle ještě teď -
to tady říkat nebudu.. stejně to byl takovej mišmaš.. verka už to ale ví.. teď sem jí to detailně napsal do vzkazů.. *15* *15* *15* -
TAK TO JE DOBRÝ ZNAMENÍ,KDYŽ VZDYCHALA. ALE BYLA BY ŠKODA,KDYBY TO TAKOVÝ BYLO JEN KVŮLI VALENTÝNU. TAK DOBRÝ TO MUSÍ BÝT POŘÁD. A JAKÝ JSTE VYZKOUŠELI POLOHY? *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* -
ježeši *15* *15* *15* -
já za to nemůžu.. dneska byla miley nadržená jak nikdy předtím.. asi to bylo tím že byl ten valentýn... *15* *15*
*14* *14* *14* a jak vzdychala mno tvl *15* *15* *14* *14* -
to je na mě moc tohle *15* *15* *15* *15* -
tak jako my jsme na konci taky potom zůstali v posteli *14* *14* a tam sme to taky završili *14* *15* *15* *14*
ale měls vidět jak vzdychala když sem jí opřel o stěnu a ******** !!! *14* *14* *15* *15* *15* -
TAK TO MĚLA DOBRÝ,KDYŽ SIS JI NESL. *15* PŘECHÁZEL SI VLASTNĚ AKORÁT TY. *15*.TO MY SE SELENOU JSME SE FURT VÁLELI V POSTELI. A STŘÍDAVĚ JEDEN NA DRUHÝM. *15* *15* *15* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hej já ti nvm.. to se nedalo ani spočítat... prostě jsme přecházeli z jedné místnosti do druhé... *14* *15*
jo a my máme ty prázky takže mě nic tento týden nevzbudí... *15*
PS: nepřecházeli jsme *15* já jsem si jí dycky jen nazvedl a přenesl do další místnosti... *15* *15* *14* -
A KOLIK TĚCH MÍSTNOSTÍ BYLO? *15* JINAK JÁ DO ŠKOLY DNES NEŠEL. TO KVŮLI SELENĚ. A ZA MĚSÍC ANI MĚ NEBUDE RÁNO NIC BUDIT. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
film
Videl uz nekdo Hannah Montana ve filmu?? je to dobry??
I love Miley *14* -
-
Re: film
jo já tady se můžeš na to podívat http://www.megavideo.com/?v=L9Y8EM8 G *3* -
-
Re: Re: film
http://www.megavideo.com/?v=L9Y8EM8 G
-
-
-
hojec
ahoj plskyy jukněte na mujblog missmartinqa.blog.cz...hlasujte v ankete fotka mesice za zari a piste komentiky...papiiiik...xD -
je mi 12 let a ona byla vzdycky muj vzor a ted libi se mi jak zpiva ve videoklipu we cant stop ale to co tam dela je strasny klidne at si necha vlasy jak chce ale at se chva normalne jako 20leta holka to hrozny tohle je vec nas vsech fanousku my ji fandime a ona dela tohle sklamala me ted mam rada vsechny spevacky ale ji ne uz se sakra probud miley kezby si tohle mohla precist aby se ji konecne rosvitilo protoze ma asi prasklou zarovku *7* *7*
-
http://foto.osobnosti.cz/miley-cyrus-670608 Miley Cyrus .. mám ji ráda ale už ji přestávám mít ráda jak furt vyplazuje ten jazyk jak pes.. když se de napít vodu fakt už je to trapný.. A jak furt si hrabe do mezi ...Bléé.... *11* *11* *11* *11* ... Není ti to trapný takhle si ponižovat rodinu ?? podívej se jak si byla krásna holka a teď bléé.. proněkoho jsi krásná a SWAG.. ale promě si jen hrůza holka co si hrabe do mezi .. máš tam něco ? taky existuje koupelna co se tam můžeš umít ;) ....
-
-
to je pravda je to *12*
-
-
ona je strašně dobrá,ale její chování je teda nic moc.
ato jenom kvuli jednomu klukovi. -
-
je dobra spevacka ale hrozne skareda
-
Jednomu klukovi...mysliš tím Liama ?? Takhle trapně se začala chovat už když byly spolu zasnoubeni a tak není divu,že se s ní rozešel!!!
-
-
ahc jo
jezisi co porad resite -
-
Re: ahc jo
jako co řešíme???????
-
-
hannah montana
Miley Cyrus ,už nechce hrát v Hanně Montaně to ,asi už kadžáý ví bude s enatáčet poslední 4 řada a potom Hannah Montana končí.Miley chce vyrůst a nechce hrát v Hanně Montaně a ještě prý řekla ,že s Emily niky nekamarádila podle mě to neni pravda ,že s ní nekamarádí *7* ,ale seriál Hannah Montana končí. -
-
Re: hannah montana
Ne ona ve svý knížce psala že do půlky hanny montany 1 se přímo nesnášeli ale pak vymysleli nějakou místnost a ta se pomaličku usmiřovali -
-
Re: Re: hannah montana
chjo to je skoda *9* *9* ja hannu zboznuju *9* *9*
-
-