Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* *16* *16* jako Hanna Montana docela ušla ale teď je hrozná *10* *10* *10* *10* *10*
  • smileyteri

rozchod

4etla jsem, že se Miley rozešla s Liamem.
    • armenakos1

Re: rozchod

to seš teda blesk.... xD sorry *3*
      • smileyteri

Re: Re: rozchod

Jak to myslíš když se s ním rozečla nedávno.
        • armenakos1

Re: Re: Re: rozchod

tož jo ale už to taková novinka není mno... *1* *3*
          • smileyteri

Re: Re: Re: Re: rozchod

Já vim.
  • avril-nely

mileyka

miley je gooddddd herečka a i zpěvačka *4*
  • miley11cyrus

zzzzzz

jo miley je nádhernááááááá
  • sweet.anne

Néé :(

Hééj, jaktože je Michael před Miley? x(
    • Re: Néé :(

já si taky myslim že si to zaslouzi v this is it rikal ze skoro vsechny pisnicky co napsal ze byli o detech a ten film je krasnej chudak michael myslim si ze si to zaslouzi byt pred miley miley mam radsi ale tech let co byl hvezdou a najednou ze dne na den zemrel ale miley mam proste radsi ale prvni misto by mnel mit on
      • sweet.anne

Re: Re: Néé :(

Ale jako samozřejmě, že byl úžasnej. Jenom mi přijde divný, že o něm najednou tak pěkně mluvíš.
        • Re: Re: Re: Néé :(

az ted sem si to uvedomila ale miley je ta nejlepsi podle me michael byl dobrej
      • sweet.anne

Re: Re: Néé :(

Najednou?
    • piskot256

Re: Néé :(

Nemáš to jedno??Já si myslím zhe si to zaslouží
      • Re: Re: Néé :(

moje řeč *4*
  • addlevel

facebook

kdo máte čas tak se můžete na FB přidat do skupiny ♥♥♥ Miley Cyrus ♥♥♥ Česká skupina/Czech group ale jen když se vám bude chtít *5*
  • to je taková.... *16* *16* *16* ty její písničky jsou čím dál víc hrozný a nedá se to poslouchat dřív byla v pohodě ale ted je to ani nechci říkat co *10* *16* *16* *16* *12* *11*
  • Cyrus...ta holka má být vzorem pro tenagery a místo toho připomíná holku ze striptýzového baru, v hlavě to má "možná" v pořádku, ale na venek to tak vůbec nepůsobí. Měla by si uvědomit, že takhle akorát pobouzí lidi proti sobě. Sláva ji stoupla do hlavy...už je trapná...
  • Mrs.Wesley
    Miley Cyrus je stejně pošahaná jako Justin bieber.Mají jednu věc společnou:oba zpívají hezky ale furt dělaj nějaký skandály*16**15*
    • jj
      • Mrs.Wesley
        Jsi skvělý/á komentátor/ka*15*
        • díky *1*
  • miley11cyrus

J

tak at tady nejsou lidi kteří ji nadávají!!!!!!!!!!!!!!!!jinak pujdem taky na jacksona!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit