-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
jo
pro mě je nejlepší miley -
miley
Ahoj lidi mám vlastní vydeo od Miley jak blbnou z kamoskou na zahradě. -
what??
cože?..zhe by Miley umřela nej kámoška Mandy..to se mi nezdá.... *7* -
Miley
Kdo si s ní volal já sem se jí ptala jesli si semnou nezavolá a ona řekla že ne že si telefonuje jen s kámoškama tak kdo si s ni volal? -
vzkaz
destiny-hope.cyrus:ty mi napiš vzkaz! -
,
ona než mě odepíše trvá 5 minut a někdo tady píše že jí viděl přes webku tak to nechápu..a kde jste vzali to skype?? *7* -
Nové filmy?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli M chystá nějaké nové filmy. Slyšela jsem něco o nějakém Wings a ještě ovo, ale už si nepamatuju názvy a navíc mi to nepřišlo moc důvěrihodný. Tak ybch se chtěla zeptat, jestli nevíte něco víc? -
-
Re: Nové filmy?
No o Wings jsem četla takže si myslím, že je to pravda. Dál taky Miley natáčela film Laughing Out Loud (LOL) a I'm Like Soo Undercover. Tyhle filmy budou teprve v kinech,ale nevím jestli i u nás. -
-
Re: Re: Nové filmy?
LOL nenatacala,iba ho dabovala!Pretoze je vo francuzstine :P -
-
Re: Re: Re: Nové filmy?
Ježiši ale ona se natočila i americká verze a tam miley hraje... nejdřív si zjisti jak to je a pak něco piš -
-
Re: Re: Re: Re: Nové filmy?
Klídeček :-P -
Re: Re: Re: Re: Nové filmy?
:D :D :D
-
-
-
Re: Re: Nové filmy?
jaký i´m like soo undercover? jmenuje se to pouze so undercover...jinak miles chystá filmy, wings a girls just wanna have fun...to je zatím vše :)
-
-
-
nechapu ja se vam všem muže miley líbit je tak hrozná předtím byla daleko lepší než je ted to co ze sebe udělala je fakt střašny
-
jonbík
nádhernáááááá mám ji rád *1* *1* *13*