Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj můžu se zeptat jakou adresu má miley
    • mileynka@kolko.usa adresa domu je shakebulvoor 333 nemáš zač *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Je nej

Je prostě nejlepší.My jsme její nejvjetší fanynky.Její životopis známe naspaměť *14* *14* *3* *5* *4* *5*
    • Re: Je nej

Tak to se máte s čím chlubit *1* *1*
      • kaca007

Re: Re: Je nej

Baví tě vůbec něco kromě toho že ponižujež Miley??? JDI SE VYCPAT LENO *13*
        • Re: Re: Re: Je nej

No určitě mám lepší zájmy než se učit nazpaměť něčí životopis a obdivovat 16 šlapku!! *10*
          • domcus

Re: Re: Re: Re: Je nej

Sama jsi šlapka,viď.......radši nemluv........a jdi si na profil třeba Elvise...aby ses nenudila...........
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je nej

má krásné fotky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Miley je roztimilá,krásná,sexy,hezka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kistynkaa

Re: Re: Re: Re: Re: Je nej

tk to byla stěra jak sviň jako *15* *15* *15* pochybuju,že se nudí *13* já se tky nenudim když vidim co tu píšete za sračk* *15* *3*
          • Re: Re: Re: Re: Je nej

Taky nevim co tady jako chceš když Miley nemáš ráda tak proč sem chodíš psát ty tvoje píčoviny....nikoho to tady nezajímá. Ten profil je tady pro její Fans jestli ti to nedošlo.

To je diskuse miláčkové *14*
          • kaca007

Re: Re: Re: Re: Je nej

Mno...áááááá???Co jako?? *15* Tohle neni šlaka SEŠ TO TY!!!! *13*
          • Re: Re: Re: Re: Je nej

*1* *1* *1*
  • hannahas

Miley je nej

Mileynka je prostě nej celebritka *3* je v poho odpovídá paparazzům normálně se fotí s fanoušky dáva v poho autogramy je prostě v poho podívejte se na jiné celebrity které to nezvládají *15*
  • anisek285

je tu nkdo

ahojik je tu někdo
    • mermaid

Re: je tu nkdo

JÁ!!
  • Miley je BEST

Héééj lidi co šílíte já nevěřííím že Liam s ní chodí jenom kvůli penězům dyť se podívejte na ty fotky na pláži jak je Mileynka štastná v jeho náruči a já jí to náhodou mocinky přeju !!!!! :) *14*
  • Mail

Ahoj tak jak je tady uveden ten mail na nějakou tu její asistentku nebo kamaradku tak sem tam psala. Ptala jsem se jestli má skype a jaký a jestli neví jestli náhodou přijede do česka. Ona mě odepssala že neví a že ten skype mcusamc. Takže ten mail mám a psala jsem si teda s Miley cyrus..nemužu tomu pořád ještě uvěřit...:) doufám že to není podvod..:)
  • hbdelfin

rodiče zase spolu?

nazdárek, hele, taky jste viděli tu fotku, jak tam jde Tish a Billy na oběd a vypadají spokojeně, jakoby se dali znovu dohromady...myslím, že by bylo fajn, kdyby tomu tak bylo *3*
    • ajfika

Re: rodiče zase spolu?

dej sem prosím odkaz
      • hbdelfin

Re: Re: rodiče zase spolu?

http://www.hollywoodlife.com/2011/0 1/03/billy-ray-cyrus-tish-cyrus-bac k-together-photos-divorce-miley/

odkaz na více fotek+článek k tomu
  • miley11cyrus

§§

nejlepšíííí miley
  • Od kedy chodí znovu s Liamom, tak sa zlepšila. Necháva si dorásť vlasy aj a robí plno charitatívnych akcii. Hovorte čo chcete, ale ona spievať vie! Pohoršilo ma, čo so sebou jedného času urobila a ako vystrájala, ale podľa mňa už trochu vyspela. :)
    Je možné, že brala drogy, možno ešte aj berie, ale to neznamená, že to musí byť strašný človek, môže byť len nevyrovnaná a toľká publicita jej neurobila dobre, aj keď si to sama zapríčinila!
    Nech sa jej darí a nech si žije šťastný život. :)
    • Nezlob se ale mě nepříjde že se lepší naopak horší se to nové album 2015 je otřes fuj jak třeba v tom klipu vyplivává třpytky nebo jak je v tom dalším klipu mimino no to může vymyslet jenom pořádnej magor.
      • Ako ja ju nepočúvam, ani nesledujem jej nové hity alebo čo, ale čo spievala na vianoce jednu pesničku, tak veľmi pekne aj tie jej veľké hity pekne sú naspievané...Ale zasa máš pravdu, keď sa pozrieš na jej instagram tak skoro pri každom príspevku fuck ...alebo proste ciga v ústach, ale podľa mňa ju Liam lepší, nedáva na instagram každú chvíľu nejaký príspevok ako skôr, ale len tak raz za čas. No uvidíme, čas ukáže. :)
        No hej, to vystupovanie je dosť smutné, ale čo človek dokáže urobiť pre popularitu je ešte viac zarážajúce! :´( Podľa mňa sa hľadá...veď raz, že je inak orientovaná potom už nie je potom zasa a znovu nie...
        ale je dobre, že si necháva vlasy dorásť lebo s krátkymi nevyzerala podľa mňa lepšie než z dlhými. *4*
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re Re: FANS

Já bych řekla že jo *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit