-
Miley *6*
ja si myslim,ze se s Nikem dohromady zase nedala. Ale tak uvidime jak se to bude vyvijet a nechces sem dat odkaz na to video?? -
-
Re: Miley *6*
Údajně s ním zase chodila, ale už se rozešli a Miley mu zase dělá scény!!! -
-
Re: Re: Miley *6*
Miley nedělá scény!!TO NICK!!já nechápu proč to tajil ten jeho vztah k Miley!!JAKO KDYBY SE ZA NÍ STYDĚL!! -
-
Re: Re: Re: Miley *6*
Miley mu dělá scény na youtube!!! A jak by bylo tobě, kdyby tě s tvým klukem všude sledovali paparazzi??!?! Já bych to radši utajila, jako on!!!
-
-
-
-
hjctf
hele vite co nechte toho my vsichni tady asi vime ze michael jackson byl fakt dobrej a ze umrel az moc brzo ale uz se tady prestante hadat ja si myslim ze miley bude treba podle me dobra jako michael jackson ale treba taky ne to vsechno zavisi na ni a hlavne na fans a michael si myslim ze byl treba taky tak dobrej kdyz byl mladej takze uz se prosim nehadejte -
-
Re: hjctf
Jo a ještě něco k tobě..ty tu akorát meleš pátý přes devátý!Mam za to že si tu jednou psala jak byl Majkí dobrej a nějaký písničky se ti od něj taky líbí,pak ho tu začneš urážet!Takže než něco začneš psát tak si rozmysli co to bude a koho se budeš zastávat! -
-
Re: Re: hjctf
ja tam nenapsal ze se mi nelibi nauc se cist ja rikala ze byl dobrej a ze umrel mooc brzo tak nevim co tady rikas me se jeho dve pisnicky libi black or white a thriler ja ted nevim jak se to pise ja vim ze je legenda a ze uz nebude nikdy tak dobrej kral popu jako byl on -
-
Re: Re: Re: hjctf
Ale prosim tě,nevykládej mi tu pohádky!Ještě před tim než si napsala že byl dobrej apod,si řeči proti němu měla!
-
-
-
Re: hjctf
jj, ma slova *3*
-
-
???
ahojky holky,neznate jednu holku ktera fandi Ashley a pise do nasi DISKUSE ??? Ja ji znam a jesi chcete tk ja vam reknu jeji jmeno : MARIE KRISTENOVA !!! a bydli v Sumperku ale to je jedno Vite neco new o Miley ??? ja jo ma novyho psa kokrspanela a menuje se rikky a kocku sue!!! tk ppp a napiste mi MileyAnetkaCyrus -
-
Hannah˙˙˙˙˙˙˙˙
*14* jo je proste super aji jako Miley i jako Hannah Montana libi se mi její pisnicky co naspívala treba-THE CLIMB
pro- Hannah Monta the movie.
no ale to je jedno je proste super a jestli si nekdo z vas misli ze je jako k......:× tak je pejknej debil...
Ale ja si to nemyslím a to je dulezitejsí kazdej am svuj nazor...
kazdy ma rad nekoho jineho kazdy vypada nejak jinak,ale nekdo z vas je stejny..... *3* *4* *14* *7* *5* *14*
-
-
prozba
lidičky na jakou stránku můžu psát miley(tam kde se to dá přeložit do angličtiny) ráda bych si s ní popovídála.odpovězte kdokoli pls.papa *5* *14* -
-
Re: prozba
a ještě jak na to abych ji to napsala prosím napište mi někdo uplně celý postup.sem totiž magor.pls *1* *1*
-
-
MILEY---MONEY
četli jste někde jak je bohatá????????????? Za ten seriál Hannah Montana dosta v přepočtu 256 mil. ted bude její konto dosahovat 1 MILIARDU........................... ...... většina lidem je ted líto že se narodili v česku..... -
-
Re: MILEY---MONEY
neříkáš pravdu za seriál hannah montana dostala už 17 miliard dolarů takže 340 miliard kč víš? -
Re: MILEY---MONEY
Sice nevím, jestli je to pravda, ale určitě si hodně vydělá, seriál Hannah Montana má docela velkou úspěšnost a k tomu ještě zpívá, :)
-
-
18
Happy B-day Miley! -
noo
neuchvátila mě a ani neuchvátí..co je na ní tak zajímavého?..podle mě nic..klidně mě pošlete do řiti...mě je to jedno mužu si na svou hubu mlít co chci...MUJ NÁZOR,a ten mi ted nikdo nevezme! *3* -
-
Re: noo
ou
-
-
NEJ
Miluju Miley a vůbec mi nevadí jak se změnila!!!Je prostě NEJ!A vždycky bude!! *14* *14* *14* *14* -
Přesné informace
Juliusi Sahulo prosím řekni mi co ti přeně Miley řekla a nechápu proč máš tu neklepší práci a proč všechno tajíš až na šéfa? *15* *15* *15* *15* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Přesné informace
hmmm zajímavé proč se mě ptáš zrovna tady ale to je jedno nebojse neřejnu ti to stejně jako všem *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Přesné informace
ani za milion bych ti to neřekl *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Přesné informace
a za 500 kč by ses přeřekl? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Přesné informace
beru -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Přesné informace
MOC NECHÁPU,CO TU ŘEŠÍTE. *7* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
no jo -
ok *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
hej jděte si to říkat někam jinam!!!! -
ale v angličtině to zní líp a mě angličtina jde líp *15* *15* *15* -
radši v češtině tu umím líp -
znáš mě *15* *15* *15* *15* ale řeknu to ti přesně zítra v práci ale chceš to v originále nebo v češtině? -
hm ty jsi nikdy penize neomitnul
-
-
-
-
-
-
Já tvrdím takhle Miley Cyrus není spatná zpevacka jen by se mela chovat normálne ako predtým,byla v pohode
-
-
Vymyslí si jednou tvrdí s že je to hrozná píp a teď ji vychvaluješ*7**10**16**16*
-