-
*6*
-
Miley mám, nebo teda, měla jsem ráda, ale poslesní dobou se prezentuje jako levná dě*ka..(pardon za to slovo), ale to co předvedla na tech cenách bylo fakt už moc.. byt její matka tak se propadnu hanbou... Nechápu.. je jí 20 a z normální holky se stala striptérka co se furt vyplazuje a kroutí zadkem.. jsem zvědavá jestli se zpraví do normální holky a nezustane tím čim je teď...to bych ji fakt litovala.
-
Otázka
Proč ve videoklipech tak idiotsky špulí rty? -
-
Re: Otázka
Mně spíš přijde,že je špulí na fotkách a ne ve videoklipech. *1* -
-
Re: Re: Otázka
Nešpulí!!!!!jo určitě jseš hnusnější jak ošklivka katka *1* -
-
Re: Re: Re: Otázka
miley11cyrus:No nemusíš mi nadávat jen za,že jsem tam napsala,že špulí rty na fotkách,jsi trapná! *13* -
Jak můžeš napsat že nešpulí? Jsi tak slepá nebo tak blbá? -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka
nešpulí!!!!!!jsi ty slepá je nejlepšíí miley *13* -
nešpulí je!!! ma zvedlý horní ret ae asi ste slepí když to nevidíte...každej neni dokonalej!!
-
-
-
-
Re: Otázka
Protože si myslí kdoví jak není sexy kočka! A asi si neuvědomuje jak je trapná *15* *15* -
-
hm................já by jsem chtěla vidět ten tvůj ksicht !!! *16* *8* určitě by byl ošklivější než ta ošklivka katka !! -
-
Jo...nemůžeš srovnávat Miley s Katkou...Kateřina je fujky.. *15* -
-
jo fujky miley je ta nej ja sem jeji nejvetci faninka na celim svete *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
jenže ta herečka co hraje tu katku je hezká!!....boze kolik vám je?!?! ty voe..myslela sem si že se tady diskutuje o čemkoliv jinym ae tohle me teda dorazilo!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
to není vtipný!§!
-
-
-
I Love you Miley:D
ahojky ludia...já som dalšia lesba...takže Miley je moja láska...ja ju chcem...ale inak,má sexy zadok čo poviete??ne ne ona je celá sexy..úúúú... *1* *1* *1*
PS : všetky lesby kozy von!! *1* -
Píšete si ještě vůbec někdo s Miley na skypu jesli jo tak napište pls -
-
Re: skype
ty mas skype na miley??? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: skype
jj já taky. Prej to je opravdu Miley jedna holka tady psala že jí viděla přes webkameru já jsem to ještě neskoušela ale chystám se jí zavolat. -
-
Re: Re: Re: skype
to je hezký že se jí chystáš zavolat ale ona si s tebou volat nebude chtít...zkoušela jsem to, ale nechce :D -
Re: Re: Re: skype
kdy si s váma Miley naposledy psala?
-
-
-
-
Víte co si o ní myslím já že je ta nejnechutnější holka nevím co si chce dokazovat. Ale měla by se hodně rychle zlepšit jinak skončí... A JÁ BUDU ŠTĚASTNÁ *16* *16*
-
rofl
Hodně smutný.. Jistě každej den se Miley kouká na internet na český stránky o sobě se slovníkem v ruce si překládá každej příspěvek :D:D *1* -
-
Re: rofl
Tak tohle je vážně dobře vystižený *3* *1*
-
-
jóoóóó
jóó´kurva holky radujte se...nejvic hafo je,ze ja uz ten listek mam!!!!je to super fakt ja sem si ho objednala pres bauer.tickets@email.cz a fakt uz ho mam doma!!!...je to parada a jestli tomu neverite tak by jste meli plotoze je to fakt pravda a kdyz tomu nejaky debil neuveri tak potom na koncertu miley nikdo nebude chapete?? jen par chytrich ktery tomu uverili...tohle ji prece neudelate..verte mi ja ten listek mam doma!! -
-
Re: jóoóóó
Podle mě kecaš kdyby byl ten koncert měla by to Miley už dávno na stránkách
Dokaž tedy nám nějak že máš ty lístky!!! -
-
Re: Re: jóoóóó
napriklad by mohla odfotit a poslat nam mail,ked uz ma tie listky... -
-
Re: Re: Re: jóoóóó
jj přesně -
-
Re: Re: Re: Re: jóoóóó
tak mam pravdu nie??
-
-
-
-
Re: jóoóóó
a kedy bude jej koncert??
-
-
nej spevačky
Miley Cyrus je nej spěvačka líbí se mi její film hanah montana ve filmu tam se mi chtělo skoro brečet ale nestalo se ahoj *14* -
-
Re: nej spevačky
jo mě taky xD
-
-
AhOj
u nás ve městě maj miley desky a notýsky ..fakt boží..miley je nejlepší *3* *14* *14* *4*