Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileynka1

miley cyrus

miley je nejúžasnější člověk na světě.je opravdu neskkutečně skvělá.zdává se mi nebo si představuju že jsem na jejím koncertě ona se dotkne mý ruky,na autogramiádě se mi podepíše a vyfotí se se mnou.a slyšet její písně naživo!miley se úžasně oblíká,líčí,má super vlasy a hlavně doplňky.ty jsou nej!nosím náramky jako ona.a liam je fakt hezkej.miley má obrovský štěstí.četla jsem že je poslední dobou smutná.snad to tak není *9* PEACE!!! *15* škoda že nemůžu peace i ukázat
    • Re: miley cyrus

jé to jsi napsala moc hezky. Mám to tak stejně taky bych chtěla jít na koncert,autogramiádu atd :)
      Máš facebook?
      • mileynka1

Re: Re: miley cyrus

nechceš se přihlásit aspoň na osobnosti?
        • Re: Re: Re: miley cyrus

tak jo ok zitra se přihlásím
      • mileynka1

Re: Re: miley cyrus

nemam,sorry
  • gabi123

Miley *10* *6* *10*

jojo mas uplnou pravdu!!!
    Jo a pro ty co to nepochopili ja nic proti prirode nemam a od happyis taky nejsem *1* to mela byt ironie!!
    Miley *14* *14* *14*
  • Andrejka10
    Nechápu, proč lidi někoho soudí, to je teda dneska svět *9* *9*... Zároveň se vás na něco zeptám: Koho máte radši??? Selenu Gomez nebo Miley??? Já teda očividně Mil, protože jí jde všechna naddanost na které pracuje, mám profil a mám tam jen osobnosti, které obdivuju ve všem, a proč tam asi nemám Selenu??? Mám jí sice hrozně ráda, ale jen jako herečku, jako zpěvačku jsem si nenašla cestu si jí oblíbit... *9* *9* *9* Předem dík za odpověď!!!! *3* *3*.
  • Všechno nejlepší! *14* *14* *14* *14*
  • Prosim vás máte snad mozek ne ? Ona se změnila kvůli tomu že jí všichni začaly říkat Honno Montano tak se nedivte. Můžeme za to my fanoušci. A navíc už je dospělá. A stejně se každá rostomilá hvězdička zhroutí stejně jako Bieber. Prosím vás nezlopte se nw mně že vás poučuju.
  • le_loulou

Kolik vám je?

Nechci nikoho poučovat, ale všimli jste si, jak hrozně to tady vypadá? Je tady čím dál tím víc sprostých slov! Myslím, že není třeba je používat. Někdo má Miley prostě rád a někdo ne...Tak se kvůli tomu nemusíte hádat, ne? Kdyby jste byli slavní, chtěli byste aby se kvůli vám dělaly takové diskuze, jako je tato? Blbej nápad. Takže nenadávejte si... Když Miley nemáte rádi, tak tu nechoďte... A NEPŘEDSTÍREJTE, ŽE JSTE KAMARÁDKY MILEY NEBO MILEY SAMA. Je to blbost, na tohle vám nikdo neskočí'!
    • miley11cyrus

Re: Kolik vám je?

máš pravdu *3*
  • miluju jí

ahoj to číslo jaké jsem sem dala je na její mobyl... ale musíte mít udělané volaní do zahraničí,,,aby se i onas s vami mohla spojit...
  • nespesna

bavit

očem se budem bavit?
    • Re: bavit

Budeme řikat jak je Miley blbá, ne?
  • Ahoj. :-) moc semy lyby tvoje pisničky.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    • No, jde vidět, že její fanoušci nepřesahují věku 15 let. A když tak jsou to nevyzrálí pubertáci.
      • Mrs.Wesley
        A ty taky co??*4*
  • teenka

My to zvládneme!!!

Ahoj all Fans Miley, zjistila jsem, jak hlasovat víckrát na osobu. Stačí, když si otevřeme jiné prohlížeče (např. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome atd.). My tady přece chceme MILEY *15* *15* *15*
    • Re: My to zvládneme!!!

to je super *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit