-
Miley je jaká je...Mám jí strašně ráda a teď potřebuje spíš podporu a ne hejtovat a tlačit dolů..Měli se jí rozvést rodiče,ale nakonec se usmířili...Liam se s ní rozešel a tak to stěží znáší..A ještě k tomu..-umřel jí milovaný pejsek Floyd-.. *10* *10* Prosim vás,když ji neznáte,nes*rte se do ní!! *3*
...
Smiler forever...
PS.:Pravý smiler nikdy nepodráží nohy tomu koho má rád! A tím myslím hlavně Miley... *14* *3* -
-
moje rec!!!! *3*
-
-
Nechcem ta uraziť ale nemáš najlepší vkus. Mala si velmi pekné vlasy. Nemusela si si ich strihať a máš úchilné fotky a videá. Nemala by si byť úchilná je to veľmi trápne. Nedivím sa aké hnusné komentáre ti píšu.
-
-
bezva
miley je fajn a myslim ze ma pred sebou velkou budoucnost a taky jeji teprve 15 a uz toho hodne dokazala jako herecka i jako spevacka jako ja si myslim ze je fakt dobra *14* *14* *14* -
Videa
Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
Miley je super *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* -
blog
Prosim podivejte se na muj blog wwwlovemileycyrus.blog.cz -
miley cyrus
miley cyrus is great.I have her like *9* -
??
Hej lidi, miley a braison (bratr) se pohádali !! Napsal o ní že je hrozná a ať mu dá navždy pokoj !!! :( nwm nwm -
-
Re: ??
A tos vzala kde ???To je drb nebo sto vzala na twiteru??A Miley tam nic nenapsla blby co???Mno jo to je ten klucina chudak pride od jejich rodiny odstrcenej!!! -
-
Re: Re: ??
na facebooku !! Píše to tam braison i miley
-
-
-
...
AHOJKY MOC VÁS PROSÍM KOUKNĚTE SE NA NÁŠ BLOG JSOU TAM NA PRODEJ RŮZNÝ PLAKÁTY,SBÍRKY ATD...TAK SE PLS KOUKNĚTE =))))
WWW.MILEYNKA-XOXO.BLOG.CZ -
webka
ja na ni kontakt nemam ale zajimalo by me kdes ho vzala *7* -
skype na miley?
hele,mne volala a zpivala the climb a potom mi volala znovu a neco rikala ale nevim co,skoda,a byly tam slyset nejake hlasy -
-
Re: skype na miley?
Mno už vidim jak by mi nějaká "osobnost" bude volat sama od sebe!Kde to žiješ?!!
-