Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley je jaká je...Mám jí strašně ráda a teď potřebuje spíš podporu a ne hejtovat a tlačit dolů..Měli se jí rozvést rodiče,ale nakonec se usmířili...Liam se s ní rozešel a tak to stěží znáší..A ještě k tomu..-umřel jí milovaný pejsek Floyd-.. *10* *10* Prosim vás,když ji neznáte,nes*rte se do ní!! *3*
    ...
    Smiler forever...
    PS.:Pravý smiler nikdy nepodráží nohy tomu koho má rád! A tím myslím hlavně Miley... *14* *3*
    • moje rec!!!! *3*
  • Nechcem ta uraziť ale nemáš najlepší vkus. Mala si velmi pekné vlasy. Nemusela si si ich strihať a máš úchilné fotky a videá. Nemala by si byť úchilná je to veľmi trápne. Nedivím sa aké hnusné komentáre ti píšu.
  • bezva

miley je fajn a myslim ze ma pred sebou velkou budoucnost a taky jeji teprve 15 a uz toho hodne dokazala jako herecka i jako spevacka jako ja si myslim ze je fakt dobra *14* *14* *14*
  • Videa

Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
    Miley je super *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5*
  • niki11

blog

Prosim podivejte se na muj blog wwwlovemileycyrus.blog.cz
  • marcela.sarkozyova

miley cyrus

miley cyrus is great.I have her like *9*
  • kate.szv

??

Hej lidi, miley a braison (bratr) se pohádali !! Napsal o ní že je hrozná a ať mu dá navždy pokoj !!! :( nwm nwm
    • miley97

Re: ??

A tos vzala kde ???To je drb nebo sto vzala na twiteru??A Miley tam nic nenapsla blby co???Mno jo to je ten klucina chudak pride od jejich rodiny odstrcenej!!!
      • kate.szv

Re: Re: ??

na facebooku !! Píše to tam braison i miley
  • hilarynka125

...

AHOJKY MOC VÁS PROSÍM KOUKNĚTE SE NA NÁŠ BLOG JSOU TAM NA PRODEJ RŮZNÝ PLAKÁTY,SBÍRKY ATD...TAK SE PLS KOUKNĚTE =))))

WWW.MILEYNKA-XOXO.BLOG.CZ
  • webka

ja na ni kontakt nemam ale zajimalo by me kdes ho vzala *7*
  • hbdelfin

skype na miley?

hele,mne volala a zpivala the climb a potom mi volala znovu a neco rikala ale nevim co,skoda,a byly tam slyset nejake hlasy
    • Tereza

Re: skype na miley?

Mno už vidim jak by mi nějaká "osobnost" bude volat sama od sebe!Kde to žiješ?!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit