Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo každý se v životě něčím změní ale jak se změnila Miley byla to asi pro každého rána.já když jsem byla mala tak jsem se na Hannu Montanu ráda koukala a i tet se ráda na ni koukám.vím že už se nevrátí ta stará dobrá miley.No ale tet si představte že se změní vaše oblíbená celebrita jako je miley teda pro mně to byla veliká rána ale co s tím nadělám *13* *9* *7*
    • mirdaharant
      Píše se teď ;)
  • medousssek

pomozte!

Ahojky holky, prosím vás, ti co máte raději ashley Tisdale než Vanessu Hudgens, běžte kl Ashle na profil, zvednete jí tím návštěvnost a Ashley bude zase před Vanessou. je to vážně důležité, protožer Vanessyni fanoušci se nám te´d vysmívají, takže kdo máte rád alespoň trochu Ash Tisdale, běžte k ní na profil, budu vám za to velmi vděčná. Jinak já zbožnuju Ashley Tisdale a Miley Cyrus a taky Demi lovato, ale Vanessu hudgens přímo nesnáším, tak nám pomozte ať je Ashley zase v žebříšku TOP osobnosti víš. děkuju
    • Re: pomozte!

jasně du na to *4*
  • hbdelfin

gypsy heart tour...

lidi, lidi, lidi...už za 16 dní miley vyjíždí na gypsy heart tour!!! já se tak těším na fotky a videa z koncertů!!!! *14* *14* *14*
    • jamila

Re: gypsy heart tour...

přesně já už se taky nemůžu dočkat *3* *14* *4*
      • v.e.r.k.a

Re: Re: gypsy heart tour...

takyyyy *14* *14*
        • ajfika

Re: Re: Re: gypsy heart tour...

WAU! Přijde mi, že to strašně uteklo ta doba, kdy se poprvé řeklo, že pojedet na tour a ona už za 16 dní vyjede *14* Taky se strašně tešim na fotky a vide, doufám, že potom vyjde DVD stejně jako z její ho předchozího tour *3*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: gypsy heart tour...

no to doufám, zrovna včera jsem se dívala na dvd z wonder world tour...úžasná show *14* *14* miley umí zpívat a to úplně skvěle, umí tancovat, pro ty, co nevěří, ať se podívají na záznamy z wonder world tour a uvidí... *14* *14*
  • miley11cyrus

j

ale pořád nechápu tu fotku s tou holkou....?ale jinak miley je nejlešíííííííííííííí ííí *4*
    • kate.szv

Re: j

ta holka je její nejlepšíí kámoška, bylo to na Jetixu ukázky z Koncertu v Londýně a právě ona tam s ní byla :) říkali že se znají odmalička a jsou nejj kámošky....ae to tky nechápu ten jazyk *9*
      • miley.the.best

Re: Re: j

To není ta z toho Londýna!
        • kate.szv

Re: Re: Re: j

ale je !!!!! Já jí znám a dobře si ji pamatuju
          • Re: Re: Re: Re: j

není to ta holka
  • Miley NEJ

Miluju Miley..! KE super! těším se na její filmy.. až výjdou SU a LOL :))
    • kajuska4

Re: Miley NEJ

jo
  • Miley je dobrá zpěvačka, nevím co všichni proti ní máte!
  • trapná...

veverkamiska: já ani ty co psaly to stejný nejsme ,,stupidní,, to ty si spíš trapná...
    • Re: trapná...

tak jako ty já už to tu řešit nebudu nikdi z vás nemůže vědět jestli tam jedu nebo ne jenom já a moje rodina ví že tam jedu říkejte si co chcete
      • Re: Re: trapná...

Přesně tak je to jedno. Každopádně pokud tam jedeš tak ti stráááááááááááááášn
        • Re: Re: Re: trapná...

*ě závidim :)
          • Re: Re: Re: Re: trapná...

hm aspon nekdo normalni diky jednou se tam terba taky dostanes je to tam moc hezky a tobe to preju
      • Re: Re: trapná...

A umíš vůbec anglicky??
        • Re: Re: Re: trapná...

jo umim
          • Re: Re: Re: Re: trapná...

tak mi napiš anglicky: Já jedu k dědovi ale jsem zvědavá na místní zvyky. No??
            • Re: Re: Re: Re: Re: trapná...

líbí se ti vůbec Miley
            • Re: Re: Re: Re: Re: trapná...

Ty si fakt nezastavitelná zas tak dobře anglicky neumim a ani mi to moc nevadi k životu to nepotřebuju
  • je to pravda?

byla jsem v USA a TAM ROZDÁVALI NOVINY S TITULKEM,ŽE MILEY CYRUS BERE DROGY,ŽE JI PŘISTIHLI!A ŽE JE ZAKÁZANÁ PRODÁVAT NAPŘ.PENÁLY HANNAH MONTANA ATD. JEŠTĚ ŠTĚSTÍ ŽE SE TO U NÁS PRODÁVÁ.SEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA.A I SEM JÍ VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI!!!!!!!!!!!!!!!! *7* *7* *7* *7* *7* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Re: je to pravda?

Každej zpěvák si něco občas šhlehne.Horší to jepak kdyz si na to navykne ale bat se nemusis jeji tata by ji zbil kdiby to zjistil.Robbie williams byl v takovych potizich a dostala ho z toho jeho sestra nebo kdo.A vypada na to ne!
    • janicka-smiley

Re: je to pravda?

sama v živém rozhovoru řekla, že drogy nikdy nebude brát. pitomej pitomej pitomej bulvár *16*
    • Re: je to pravda?

Já sem přesvědčená, že Miley by drogy nebrala. A pokud ano tak doufám, žese z toho dostane, i když já myslim že je rpostě nebere. Bulváru nikdy nemůžeš věřit...
  • p.petulkaa33

Miley

Miley mam ráda ale ona je spíš pro malý děti
    • Re: Miley

Není .. jenom hraje v seriálu pro děti. Ale stejne to uz konci =( no a navic je to teenage hvezda to znamená i pro veci ne jenom pro ty malý ... ti malí ji mají spíš rádi k vuli Hannah Montaně =) myslím si že uplně super ;) *14* *14*
    • Re: Miley

není
      • p.petulkaa33

Re: Re: Miley

kolik vám je?
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

bude mi 15..
          • Re: Re: Re: Re: Miley

mě 14 bude mi 15 v březnu
      • armenakos1

Re: Re: Miley