Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley cyrus

nezná někdo její email?jestli jo tak mi ho sem napišta prosím *3* *3*
    • le_loulou

Re: miley cyrus

email pro fanoušky: mileyword.fan@gmail.com . Taky už jsem jí psala...Dokonce odepsala!!! *14*
      • Re: Re: miley cyrus

jéé díky za email.určitě jí napíšu. *3*
      • Re: Re: miley cyrus

díky za email miley. *14*
  • kate.szv

Miley is best

Hey friends, Miley Ray Cyrus is on the facebook......is very good....miley is best the world *14* *14*
    • dasha86

Re: Miley is best

nauc se anglicky:-D
  • skpe

Pravá Miley by nevolala sama od sebe a navíc tam měla ze začátku jazky četina až jsem jí to napsala změnila si ho já si nemyslím že je to ona kdo si myslí že jo??
    • Re: skpe

ja myslim ze je to cely totalni kravina to s tim skypem
    • hbdelfin

Re: skpe

ja nevim,ale je pravda,ze miley mela jeden skype,ale na ten skoro vubec nechodi a tohle nevim,vsichni rikaj,ze jo
    • elis66

Re: skpe

já si to myslím, protože zpívala, a kdo by jí tak dokázal napodobit? zrovna její hlas poznám na 100 honů
      • Re: Re: skpe

Viděla jsi jí a zpívala The Climb?
        • elis66

Re: Re: Re: skpe

Jak víš co zpívala?..
          • Re: Re: Re: Re: skpe

No Jedno video je na youtube a tam je Miley chat a ona tam zpívá the climb a je tam její mama a něco jí tam říká a ještě jsou tam nějaký lidi což by to vysvětlovalo takže podle mého názoru to není Miley ale ta holka si to jen ztáhla z youtube a pustila to
      • Tereza

Re: Re: skpe

Lidi vy jste tak neskutečně moc vtipný *1* *1* *1* *LOL* kam na takovýhle vtípky chodíte? *1* kdy už konečně pochopíte že ona má na práci(snad)plno jiných věcí než vysedávat u pc *3* přes net každej znuděnej může zahrát na koho koliv *15* *15* *15*
  • jo máš pravdu
  • karoinka

Debby

Ahoj.. Debby je mnohem lepší!! *14*
    Miley se mi dřív líbila ale Debby Ryan je LEPŠÍ!! měli by ste jí dát šanci!! *3*
    • hbdelfin

Re: Debby

debby je fajn, ale miley je prostě miley, nám fanouškům to nevymluvíš...
    • armenakos1

Re: Debby

nvm o co se snažíš... ale k ničemu ti to asi nebude... jj debby je dcl pěkná..ale tak stejně Miley is the BEST !
  • michaela23
    Happy Birthday Miley ♥.........
  • Laurissis
    Smilers, choďte několikrát denně na tento profil Miley! Musí se dostat zpátky na vrchol jako dřív! Pořád komentujte hodnoňte a zobrazujte profil Miley! ♥ Musí být na 1. nejhůř na 2.místě! ♥ Do toho! :)
    • Andrejka10
      Na tom nesejde, my máme miley rádi, a mě osobně je jedno, jestli bude na padesátým místě třeba, já jí budu mít i tak ráda. *14* *14* *14*
      • tajemna3473
        Jen, ať si zůstane na padesátém, já jsem šťastná, že Selenka je první. *14* *14* *14*
        • Andrejka10
          ty tvoje výlevy mě vytáčej slečinko! bud se nauč počitat nebo číst, jak to řikal Laurissis, doporučuju oboje. A ani sis nevšimla, že miley má skoro stejný skóre, jako selena, mám pocit, že se tu hádám se sedmiletejma děckama fakt! *16* *16* *16*
          • Ejki
            tajemná je výstižný...jednou divná...podruhé zase :D
            • Andrejka10
              jj to teda *1* *1* *1* *15*
            • armenakos1
              andrejko ještě by tam měla uvést do profilu adresu té léčebny...abychom věděli kam jí máme psát *1* *1* *1* *1* *1*
            • Ejki
              nejdivěnjší?
            • Andrejka10
              spíš by se měla jmenovat divna3473 *1* *1* *1* !!!!!!!
            • Andrejka10
              přesně!!! *1* *1* *1*
          • tajemna3473
            jaký vílevy? dyt já normálne diskutuji, *16* *16* *16*
            • Andrejka10
              přesně! *3* Miley je naše královna a já nesnesu, když jí takhle pomlouváš! ty tajemná! *16*
            • tajemna3473
              Selenka je ale přesto první! *14* *14* *14*
            • Laurissis
              Vypadá to že už skončila.. S námi Smilers si nezahrávej... proč? --) Protože nikdy nevyhraješ :P Miley je naše královna a my si jí budeme vždycky bránit! *3*
            • Andrejka10
              už si skončila?
            • ale na nesprávný duskuzi
        • Laurissis
          Až na to, že ona bude zachvíli na 3 místě .. ;) buď se nauč číst a nebo počítat, ale doporučoval bych obojí *2*
  • smiley-miley

Miley

Musí přijet do čr ta fakt walí wow *1* *1* *14* *14* *14*
  • nikolennkaaa

m.i.l.e.y

ahojky lidi *3* jak se mate?.. *4*
  • miley cyrus

hele vy co nesnášíte milley tak běžte psat nějaké inačí osobnosti.vám by to taky vadilo kdyby jste byli slavní a nějaký lidi by vám tam psaly že ste blbí líbilo by se vám to?
    • hani12

Re: miley cyrus

Já radši zůstanu obyčejná.Je to lepší než nějaká nána např. miley.A já si budu psát co chci, kde a ke komu chci. miley je *9*
      • anonymka13

Re: Re: miley cyrus

S Anonymkou souhlasim.Protože to jsem já
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: miley cyrus

neeeeee *9* to by sme opravdu nepoznali *1* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit