-
na bedara
tenhle ten dlouhý text byl na BEDARA -
caw
hoj fans...neděste se... mám na profilovce fotku miley ve webkameře která je stáhnutá z netu..jen sem chtěl té holce mileycyrus2111 ukázat že takových fotek se najde milion... *3* -
.
příští rok se taky chystám do Ameriky už se těším..... *14* -
-
Re: .
Já už se taky moc těšim už si tam někdy byla je to tam fakt nádherný hlavně v noci ale hlavně to tady už víc nerozebýrej jinak ti začnou říkat že nikam nejedeš a že si to vymejšlíš věř já znám -
-
Re: Re: .
OMG!sry ale ty si fakt dcl namyšlená!!!Podle toho co jsem četla... *9* -
-
Re: Re: Re: .
jo nesud knihu podle obalu já vim že to tak vypadalo ale namyšlená nejsem jenom mě někdo tak vytočil jenom kvůli takový debilitě -
-
Re: Re: Re: Re: .
No sry ale psát ,,no děda bydlí o jeden barák než děda..,, To je fakt.....Víš co.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .
cože děda bydlí o jeden barák než děda spíš MIley ne jo je to divný ale je to pravda -
Re: Re: Re: Re: Re: .
chtěla sem napsat tohle: No sry ale psát ,,no děda bydlí o jeden barák než miley..,, To je fakt.....Víš co..
-
-
-
-
-
-
Nová role
Miley bude hrát ve filmu "So Undercover" roli soukromého detektiva *3*
http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-CZ-/120836141280117
(vymaž mezery) -
mno
us sa tesim do ameriky konecne doma *4* -
miley
miley je prostě super !!!!!!!!!!!§§ *14* -
Smiley
Miley je COOL!!! :) -
happy birthday miley *5* *3*
-
no
no to je bezva já tam volat nebudu abych řekla já jsem češka neumám anglicky tak doufám že ty umíš česky. -
Miley
Tohle je diskuze, takže bych sem asi měla napsat názor na Miley:Je skvělá!!báječná!!suprová!!!na daná!!!krásná!! -
-
Re: Miley
To jo je prostě NEJLEPŠÍÍ:)) *14* *14* *14*
-