-
??
armenakos1
fakt chodis s Miley alebo len trepes?? pls odpis -
-
Re: ??
Wau *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ??
ehm teda... gratulujem... nech wam to wydrzi... -
-
Re: Re: Re: ??
hej dobře ty *1* *1* no, armenakos1 si to s ní dost užívá *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ??
*1* *1* *1*
-
-
-
-
A NEJEN CHODÍ,ALE I CHRÁPE. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
pravda pravdoucí *14* *15* *4* *14*
-
-
chceš vědět pravdu ??? Ano chodím s miley. *14* *5* *4* -
-
to urcite .ty kecaš . jezis vy mu na to skočite? proc bys s ni chodil a spal kdyz ona bydlí v americe a ty v česku. -
-
Re: Re: Re: ??
ale jedinej problém že idiot si tady akorát ty... tady všichni ví jak to já myslím akorát sem přijde naprostej debil kterej neví o co jde a sere se do toho!! myslíš že nevím že seš to pořád jenom ty kdo tady píše ke všem mým příspěvkům a sere se do toho?? ZAVŘI RYPÁK *15* *8*
-
-
-
*15* *15* bože můj -
blba otazka -
-
souhlas s juliussahula *13*
-
-
-
Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?
Ahoj lidi ! Mám Miley ráda, a ráda bych o ní založila blog, protože jich je ještě docela málo a skoro žádnej není tak úplně o ní. Chce se někdo přidat ? Když tak mi napište do vzkazů ok ? Díkes ! *1* *5* -
-
Re: Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?
Ahoj já mám miley taky moc ráda a jestli se ti někdo už nepřihlásil takjá ráda! -
mno ja bych s tebou klidne mela blog o Miley maš icq? -
JASNE
-
-
http://www.google.cz/imgres?q=miley+cyrus+hair&um=1&hl=cs&biw=1680&bih=959&tbm=isch&tbnid=qLwpq1sYywcQCM:&imgrefurl=http://www.huffingtonpost.com/2012/08/06/miley-cyrus-hair-singer-goes-platinum-blond_n_1746819.html&docid=MYGebEypQFCiFM&imgurl=http://p.twimg.com/A0J48ckCUAARWHY.jpg&w=414&h=600&ei=B-IsUJmAL8zLsgaG84DYDw&zoom=1&iact=hc&vpx=491&vpy=576&dur=7016&hovh=270&hovw=186&tx=94&ty=141&sig=105830953912570171002&page=1&tbnh=141&tbnw=103&start=0&ndsp=46&ved=1t:429,r:30,s:0,i:193
takle vypadá ta Vaše ůžasná Miley !!To je krasavice. -
-
pokud se v tom účesu cítí dobře je to její věc ne ?? *12*
-
-
miley cyrus
já mám miley icq ale někdy mi dělá problém převést do češtiny to co mi píše ale jinak Miley je super mám jí moc ráda :)a prosím nemáte někdo icq na emily osment ??? *4* -
-
Re: miley cyrus
PROSIM DEJ MI HO ? *5* *5* -
Jste tak blbý, že si fakt myslíte že máte její icq???!!! To si zvás jen někdo dělá pořádnou prdel s jménem miley cyrus v profilu. Fakt iteligence toto *5* -
Prosím mate icq od Miley Cyrus *9* *9* *9* *9* *9* prosím. -
nikol007: ahojik bohuzel na emily osmet nemam ale nemohla by si mi napsat na lide? mam tam profil maiooreiro....prosim napis mi vzkazem na lide icq miley cyrus??? prosim a jestli chces muzeme byt kamaradky... *1* -
a jaký má icq?prosímmm já jich mám hodně ale chci se přesvěčit asi je dobre -
ja moooc ji taky neverim to by mohl udelat kazdy -
Američani nemaj icq!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! -
-
Re: Re: miley cyrus
maj icq ... jnmze Miley ho nemaa -
mají chápeš?...sice se tomu říká QIP...ale číslo je to devítimístný...co na tom nechápeš?...může to být i ocq..můžeš si jí připadt do kontaktůů..je to tak těžký pochopit? -
-
Re: Re: Re: miley cyrus
ICQ je evropský!!!!!!!! Protože je z Británie. A stejně si jenom ňáká blbá holka HRAJE na Miley!!!!!!!! -
myslíš, že má tak vyprázdněnej mozek, aby ho dala veřejnosti??????????????????
-
-
ale ma pravdu ja mam taky jeji icq... *3* jestli chces muzu ti ho dat -
-
nevěřím xDDDDDD
-
-
-
-
Breeg
WOE co blbnes...takove reci fakt miluju. Nekdo zas chce byt zajimavy!!! -
M!ley
Miley je skvělá. *14* *14* *4* -
teen choice awarsd
Dívala jsem se na Teen Choice Awards 2010 a Miley byla nominována ve dvou kategoriích a ani jednu nevyhrála. *9* -
-
Re: teen choice awarsd
ato musí pořád neco vyhrávat ? -
Re: teen choice awarsd
Miley byla nominovaná asi ve 13 nebo 12 kategoriích a vyhrála 3 -
-
Re: Re: teen choice awarsd
No, možná máš pravdu, ale já jsem se dívala na celý Teen Choice Awards. Najdeš to na youtube. -
-
Re: Re: Re: teen choice awarsd
Tady máš odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=3ODM _JB3RNA&feature=fvst
Hraje to asi hodinu a půl.
-
-
-
-
Miley prý má duet se Shakirou. Písnička se jmenuje Love & Rock a měla by být vydána 14.února podle venezuelské E! Universal.Dokonce natočili VIDEOKLIP k této písničce.Výtěžek půjde pro děti,které trpí srdečními nemocemi.
*14* *14* *14* *4* *5* *15* *1* -
-
teď jsem zase četla že je to flám :( všichni z toho měli takovou radost
-
-
Miley je jednoducho fuj je nechutná!!!
-
Ten skype Smiles-Miles to není Miley měla tam jazyk češtinu až jsem jí na to upozornila zmněnila si ho