Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam sims 3 hru a tam často vyrábím rodiny s přímením CYRUS
    MILEY JE BOMBA
  • hannah montana

Hejky lidi,newite kdy bude na jetixu treti serie hanny montany??
  • Mně by spíše zajímalo jestli se někdy obleče.. jestli jí vadí šaty tak proč neleze všude nahá? už tak jí známe skrz na skrz .. *11* *1* *3* dříve byla lepší
  • v.e.r.k.a

film

Nevíte někdo kdy má premiéru film LoL?
    • hbdelfin

Re: film

v usa asi 22. dubna, ale nevím další data
      • v.e.r.k.a

Re: Re: film

to mi stačí...díky moc *3*
  • všechno nejhorší ty píččo
    • to je super *5* *1*
      • já nechápu, proč se vždycky najde nějaký zabedněný pako, který musí zkazit celou diskusi a narozky miley jenom tím, že je vymatlanej!!!!
        jo a pro Andrejku10: neměla si psát to slovo co psal on... tím pádem dostaneš taky zákaz psaní na diskusi... *9*
        PS: píšu přes anonym páč mám nějaké problémy s přihlášením... *13*
        • jak muzu zkazit narozky nejaky miley? myslite ze si cte nejaky diskuse na osobnostech?????? a celou diskusi nekazíme, je to diskuse kde se muze vyjadrit kazdej a nemusi mit vsichni nazory typu miley jsi uzasna
          • armenakos1
            ale mohli jste si je nechat pro sebe aspon v ten den když má miley narozky... každej je rád že tu vidí jak se píše "Happy Birthday Miley" a vy to tak pokazíte... ste jenom zabedněnci nic jinýho.. *12*
            • armenakos1
              jedinej kdo je tu trapnej si akorát ty!!!! *16*
            • SMILERS? to je tak trapný! *1* *5*
            • armenakos1
              ty kušuj! však mi to víme že si to miley nepřečte... tady jde o nás fanoušky.. SMILERS!!! *14* A ne o ty co jí nemaj rádi!! *16*
            • co pokazíme? všichni ji nepřejou vše nejlepší. nechapu, jakej to ma ucel psat sem do diskuse kterou si stejne miley neprecte :) takže kušuj *5*
        • laduss
          to je marný čím víc bodem reagovat na ty jejich pitomý komenty, tím to sem budou psát častěji, protože tohle jsou lidi kteří hledají konflikt *3* nemá cenu s nimi ztrácet čas....
  • Pro ty co tvrdí ...

Pro ty co tvrdí že jim nesedí oblečení na fotkách kdy miley s liamem líba a mezi těmi ostatnímy.
    Zde máte vysvětlení:
    http://www.facebook. com/pages/Miley-Cyrus-CZ-/120836141 280117
    (mezery)
  • stránky

Podívejte se na můj blg prosím http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • Andrejka10
    Dobrá zpráva... Miley už zase jede nahoru! Modlete se, ať hlavně přežene Kristen a Roberta ze Stmívání! *4* *4* *4*
    • Ano!!!Jsou to taky drsnáci.Jo a v tom máš Andrejko10 velkou pravdu.Ani nevím jestli Miley zvládne ty velké drsnáky.Ale já jsem MILEY a ne těch hloupích spěváků z toho trapnýho Stmívání. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* A ani nevím proč ty očy dávám v slou. *13* *13* *13* *13* *13* *13* Je to jedno,stejně MILEY VYHRAJE!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • náhodou Twillight ságy jsou dobrý.Můžu se zeptat Lucinečka kolik ti je?
  • táhni někam vole! *16* Miley je skvělá. Kdyby neměla talent tak kde by získala několik miliónů fanoušků po celém světě!! tato stránka byla vytvořena jenom pro fanoušky...Radši nic nepiš když ty si ta pěkná p*ča!!!
    • Andrejka10
      Máš pravdu! Miley je skvělá.!! *14* *3* *4*
  • iva988

kde pujde

hej nevite či miley pojde naozaj do radošoviec *7* *7* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit