-
začla se mi líbit :)
čau lidičky právě se mi začla líbit Miley a líbí se mi moc její klip The climb je tam taková svá :) ale fandím i Avril tak doufám že vám nebude vadit když bude chodit na na diskuzi Miley *7* -
-
Re: začla se mi líbit :)
Když se ti začíná líbit tak na to si nezvykej. -
-
Re: Re: začla se mi líbit :)
nechapu proc?!?!?!?!?!
-
-
-
koncert
Kéž by Mie přijela sem na koncert!! *1* -
Preco kazdy pise hovadiny ona je cyrus nie gyrus gyrus neexistuje!!
-
Ja ju neznásam!!!!!!!!! To ma bit priklad pre deti aby drogovali a sexovali predtim som ju mala rad a ale uz ju nenavidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
-
blog
prosím napiš mi komentař na muj blog
www.mileysmileyfan.blog.cz
*3* -
Miley chtěla otrávit fanouška??
Ahojky, chci se vás zeptat co si myslíte o tom, že Miley prý chtěla otrávit vlastní fanoušky? Podle mě JE TO TA NEJVĚTŠÍ KRÁVOVINA na světě!! Jak já nesnáším bulvár...;) Proboha vždyť Miley ty šperky nevyráběla tak jak by mohla vědět že tam ti výrobci dávají nějakou blbou látku? Ona ty šperky jenom navrhla.. Co si o tom myslíte vy? *7* *4* -
-
Re: Miley chtěla otrávit fanouška??
já uplně souhlasím s tebou ... miley ty šperky jenom navrhla s tím Maxem Azriou ( nebo jak se menuje ) ... a nemá vůbec nic s tím společného s čeho jsou ty věci vyrobeny...panebože no a ...taková věc se může stát komukoli a kdekoli...je to strašná prkotina.. *3*
-
-
jo je to pravda
-
klip
tak co říkáte na ten nový kli já myslím že je krutej *5* -
-
Re: klip
http://www.youtube.com/watch?v=sjSG 6z_13-Q -
Re: klip
Je absolutně famóózní :D :D, ne je BOŽÍÍÍ já nvm jak to říct, je prostě ...ÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! *1* *1* *15* *14* *14* *5* -
-
Re: Re: klip
co dodat je boží takovou dobu jsem na něj čekala a najednou je a je to taková bomba a Miley tam je hustá
-
-
-
Hlasujte pro Miley.!!
Hlasujte pro Miley na 02arena.cz Bobr vede...tak hlasujte pro Miley!!..Já bych hlasoval víckrát ale nevím jak tak prosím napište mi někdo jak mám hlasovat víckrát pro Mileynku..!..♥..hlasujte pro ní na všech anketách (o2arena.cz bravo.cz a na mistrovstvi sveta v brazilii..!..) Miley je nej.! *14* *14* *3* -
kokoti
vy co nemate miley radi tak sem nechodte to ste tak blbi asi jo treba ty zasranej shellby a nufe proc sem chodite nikdo vas tady rad nema a ty barbie k.a.t.h.u.s.k.o.proc sem lezes ty blbko nablbana vy co nemate radi miley ste kokoti miley je nej na svete a vy stim nic nenadelate i love miley miley je nejlepsi *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* -
-
Re: kokoti
blablablabla
to těžko že by byla nejlepší!!!!!je úplne blbá a nepochopym že jí máte rádi když nic nedokázala!má strašný písničky a vůbec neumí hrát ve filmech a seriálech!!! hannah montana je úplnej propadák
JSTE FAKT DEBILOVÉ
MILEY JE BLBKA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: kokoti
to neni pravda!!!! -
Re: Re: kokoti
s (o) ráč jméno je obraceně
jéééé Shellby to se milíbí -
-
Re: Re: Re: kokoti
shellbo si nudná zlá,oplzlá hnusná atd. je toho hodně *1* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *3* *3* *9* *13* *5* *5* *4* *4* *15* *15* -
Re: Re: Re: kokoti
já ju miluju *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kokoti
hm
-
-
-
-
Re: kokoti
miley je blb krava jako ty *9* *1* -
-