Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • david16

začla se mi líbit :)

čau lidičky právě se mi začla líbit Miley a líbí se mi moc její klip The climb je tam taková svá :) ale fandím i Avril tak doufám že vám nebude vadit když bude chodit na na diskuzi Miley *7*
    • anonymka13

Re: začla se mi líbit :)

Když se ti začíná líbit tak na to si nezvykej.
      • destiny-hope.cyrus

Re: Re: začla se mi líbit :)

nechapu proc?!?!?!?!?!
  • humanic

koncert

Kéž by Mie přijela sem na koncert!! *1*
  • Preco kazdy pise hovadiny ona je cyrus nie gyrus gyrus neexistuje!!
  • Ja ju neznásam!!!!!!!!! To ma bit priklad pre deti aby drogovali a sexovali predtim som ju mala rad a ale uz ju nenavidim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
  • katka412

blog

prosím napiš mi komentař na muj blog
    www.mileysmileyfan.blog.cz
    *3*
  • monisslovesmiley

Miley chtěla otrávit fanouška??

Ahojky, chci se vás zeptat co si myslíte o tom, že Miley prý chtěla otrávit vlastní fanoušky? Podle mě JE TO TA NEJVĚTŠÍ KRÁVOVINA na světě!! Jak já nesnáším bulvár...;) Proboha vždyť Miley ty šperky nevyráběla tak jak by mohla vědět že tam ti výrobci dávají nějakou blbou látku? Ona ty šperky jenom navrhla.. Co si o tom myslíte vy? *7* *4*
    • armenakos1

Re: Miley chtěla otrávit fanouška??

já uplně souhlasím s tebou ... miley ty šperky jenom navrhla s tím Maxem Azriou ( nebo jak se menuje ) ... a nemá vůbec nic s tím společného s čeho jsou ty věci vyrobeny...panebože no a ...taková věc se může stát komukoli a kdekoli...je to strašná prkotina.. *3*
  • jo je to pravda
  • addlevel

klip

tak co říkáte na ten nový kli já myslím že je krutej *5*
    • janicka-smiley

Re: klip

http://www.youtube.com/watch?v=sjSG 6z_13-Q
    • Re: klip

Je absolutně famóózní :D :D, ne je BOŽÍÍÍ já nvm jak to říct, je prostě ...ÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!! *1* *1* *15* *14* *14* *5*
      • Re: Re: klip

co dodat je boží takovou dobu jsem na něj čekala a najednou je a je to taková bomba a Miley tam je hustá
  • Hlasujte pro Miley.!!

Hlasujte pro Miley na 02arena.cz Bobr vede...tak hlasujte pro Miley!!..Já bych hlasoval víckrát ale nevím jak tak prosím napište mi někdo jak mám hlasovat víckrát pro Mileynku..!..♥..hlasujte pro ní na všech anketách (o2arena.cz bravo.cz a na mistrovstvi sveta v brazilii..!..) Miley je nej.! *14* *14* *3*
  • mileycyrusfan

kokoti

vy co nemate miley radi tak sem nechodte to ste tak blbi asi jo treba ty zasranej shellby a nufe proc sem chodite nikdo vas tady rad nema a ty barbie k.a.t.h.u.s.k.o.proc sem lezes ty blbko nablbana vy co nemate radi miley ste kokoti miley je nej na svete a vy stim nic nenadelate i love miley miley je nejlepsi *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
    • Re: kokoti

blablablabla
      to těžko že by byla nejlepší!!!!!je úplne blbá a nepochopym že jí máte rádi když nic nedokázala!má strašný písničky a vůbec neumí hrát ve filmech a seriálech!!! hannah montana je úplnej propadák
      JSTE FAKT DEBILOVÉ
      MILEY JE BLBKA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: kokoti

to neni pravda!!!!

s (o) ráč jméno je obraceně
        jéééé Shellby to se milíbí
        • Re: Re: Re: kokoti

shellbo si nudná zlá,oplzlá hnusná atd. je toho hodně *1* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *3* *3* *9* *13* *5* *5* *4* *4* *15* *15*

já ju miluju *14*
          • Re: Re: Re: Re: kokoti

hm
    • Re: kokoti

miley je blb krava jako ty *9* *1*
      • kacenka1jb

Re: Re: kokoti

kdyz se ti vic libi hipec tak sem nelez!

nech toho ti barbíno

nauč se pořádně psát

drž klapačku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit