Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

.

*15*
    • 8.ball.8

<^>

*5*
  • Teen Choice Awards 2010

Teen Choice Awards 2010
    www.teenchoiceawards.com
    Zar egistruj se a HLASUJ pro Mliley a ostatní
    Každý den do 9.Srpna
    PŘEJMEJÍ A POMOŽMEJÍ VYHRÁT NĚAKOU TU CENU !! *4* *4*
    • monisslovesmiley

Re: Teen Choice Awards 2010

Hned jdu na to *3*
  • Ona byla tak krásná !! A nechá se tak debilně ostříhat!!To jí vůbec nesluší...Vypadá uplně nesympaticky...A ta blond ji teda nesluší..
    • armenakos1
      náhodou jsem si na ten učes uplně zvykl a slušíí jí to když si to vyzdvihne nahoru nebo tak.. *14* *14*
  • adela13

Jj

No nevím jestli přijede do Česka,ale v roce 2009 má mít prý evropské turné..a jinak zpěvačka..nevím,myslím že je hodně vidět že na koncertech spíš zpívá na plyback,ale zbožňuju ty její písničky.. *14* stejně tak jako toho hnědovlasýho kytaristu.. *14*
  • nikolennkaaa

miley cyrus

mileyna nej kamaradka neni mandy ale uplne jyna holka z kterou se zna od malicka vim to pac jsem to vydela v televizi a sama to rikala miley ze jeji nej kamoskou neni mandy *9* *13*
    • kacenka1jb

Re: miley cyrus

a navic Miley Mandy zna od malicka...teda ne upec od narozeni xD..ale zna ji od 6 let..
    • kacenka1jb

Re: miley cyrus

jestli myslis tori?tak to je jeji tky nej kamoska...ale mandy je jejitky nej kamoska ale tori byldi daleko od ni takze se nevydaj...ale je to jeji kamsoka..xD...teda apson to rika ve svych show... *3*
  • miley-miley

touha po autogramu

ahoj zajimalo by me, jestli nekdo nahodou neznate adresu/email miley.rada bych jí požádala o autogram *1* *5* *7* *14* *3* *8* *15*
    • Re: touha po autogramu

Její adrersa je:New york(ulice nevím)číslo domu 128 jo ulice je baglisten nebo baggtse už nevím a e-mail je:Mileycyrussh@centrum.cz Díky caw

nwm jestli je lesba jak všichni říkají ale je to blbé asi už s ní dělala i sex v úposteli a byla s ní na rande ale jí to je asi jedno.ale to je nechutný

*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14*
    • malapichnova

Re: touha po autogramu

prosim poslabis mi tu adresu na pivonkovajana@seznam.cz *14* *14* *14* mam rada jak miley i selenu *1*
    • Re: touha po autogramu

ahoj *3* e-mail pro fanoušky Miley je:
      Mileyword.fan@gmail.com
      • kacenka1jb

Re: Re: touha po autogramu

ahojky a odpovida? *7* *3*
  • Jakej debil?!!??

JAKEJ DEBIL PÍŠE POD MOJÍ PŘEZDÍVKOU???
    TAK JAKO NENÁVYDIM MILEY A TO SE UŽ NIKDY NEZMĚNÍ!!!!
  • hele lidi

hele lidi fakt sorry včera sem to jaksi podelala!!!!!! jako já vím že sem tam o miley napsala takovy blbí věci tak se omlouvám!!!! ne ře bych uplně nesnášela miley má dobrej film! a naky pisnicky sou taky dobry tak se omlouvám byla sem trochu rizčílená!! ale o mjkym taky tak nepište ještě jednou se omlouvám!!!!!
    • Re: hele lidi

To je v pohode. *4*
    • 12mileynka12

Re: hele lidi

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
      • piskot256

Re: Re: hele lidi

jo jo to je v poho ;-)
        • Re: Re: Re: hele lidi

Dobře já se také omlouvám michael měl dobry styl, hudbu a pohyby at odpočívá v pokoji
  • halooooo

nevíte nekdo jak se menuje terez.alexej *7*
    • alexej.terez.cerepanov

Re: halooooo

Co tu jako o mě drbete? *15* *15* *15*
    • sweet.anne

Re: halooooo

Tak když má v přezdívce Terez, tak jak se asi jmenuje? *1* *1* *15*
      • Re: Re: halooooo

tereza nejspíž
  • No upřímně řečeno!
    Miley je prostě blbá!
    Dříve byla skvělá holka a zpěvačka a postupem času dospívala až se změnila :( *13* Je to škoda
    Ty vlasy jsou naprostá KATASTROFA *16* *8*
    pIERCING A tetování ji VÁŽNĚ NESLUŠÍÍÍ!!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit