-
top 10
jakto že miley není na žebříčku top 10 spěvaček?ale za to je na 1 místě u všech osobnosti...? -
vvvvv
vvvvjá vím vševvvvvv -
Nevadí mi ,že sa Miley zmenila...je to jej vec ona musí vedieť..jej hudba je perfektná a tie videoklipy sú síce trošku prehnané ale ved je mladá ..len škoda že za to zaplatila dosť vysokú cenu a to že sa s ňou Liam rozišiel...boli pekný párik
-
K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
Kdo si myslí že to jsou debilové a jen závidí Miley at napíše svůj názor! *3* *3* -
-
Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
na miley neni co závidět!!!! -
-
Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
no jasny...za to na tobe tho je hodne co *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
jasně že jo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
Hmm ?? *1* *1* V tom případě asi nejsu kluk :DDD
-
-
jasně že jo *1* -
No jasný =P -
-
Re: Re: Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
A co například? Malý pérko? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
Proč by jako měly jen holky poslouchat Miley ?? Co to je za kravinu... *1* *1* -
Proč by jako měli jen kluci poslouchat M -
heh..hlavne ze ty ho mas velky....mno podle me si buzna bo miley poslouchaji jen holky... *3*
-
-
-
-
Re: Re: K.a.t.u.s.h.k.a a spol..
asi tak!!:D
-
-
-
Hele Tomáši, měl by sis dát bacha. Na to, že tady pořád tvrdíš že seš kluk Miley (pokud je to vůbec pravda), tak si je Miley nějak moc blízká s Liamem, ale to pokud nejseš úplnej břídil,bys měl vědět sám.
Nejlepší by bylo kdyby sis na to že s Miley chodíš přestál hrát, ale to ty ne co? Tak to je jasný co seš zač totální blázen, kterej si pořád na něco chce hrát.
Odepisovat nemusíš tím naše debata končí. -
-
a navíc já si na nic nehraju... to že chodím s miley je pravda ale tak trošku jiným způsobem... a pokud ho nevíš tak tvoje blbost a pokud víš tak se do toho nepleť... díky moc ;) *16*
-
-
no myslíš si to jen v tvý hlavě možná za pár let budeš u psichiatra!!!
-
-
tak to vubec není.. když nevíš Terezko tak sklapni ;)
-
-
už konečně odcházíš ?? Huráá!!! *1*
-
-
bože ty si myslíš že sem ten milan nebo co tak to seš peknej ty víš co. *7*
-
A víš co? ZŮSTÁVÁM!!!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Jo přesně tak!!!!!
-
girls
poculi ste pesnicku girls just wanna have fun od miley a od aloha from hell? podla mna aloha from hell to spieva ovela lepsie -
-
Re: girls
Sice mám Miley ráda a Aloha se mi dříve moc nelíbila, tak souhlasím, že je tahle písnička od Viv lepší než od Miley. A to jsem ji od Miley slyšela o hodně dřív a u mě většinou platí od koho tu písničku slyším dřív, tak od toho mě připadá lepší.
-
-
neeee
Ne lidi Brazilie už předehnala Bulharsko a je těsně za nama....do rana nas úředežene :(:(
*9* *9* *9* -
MISLIM ZE NA NI MAM ICQ JESTLI SE NĚKDO S USA ZA NI NEVYDAVA. -
:)
ahoj lidi.. Rada se spratelim s kazdym fanouskem Miley.., prosim kdo ma zajem sem tu pridej te si me!! ja vas taky :) *14* -
-
Re: :)
jojo už sem si tě přidala *3*
-