-
blog
Prosim podivejte se ne muj blog wwwlovemileycyrus.blog.cz -
hm
mate pravdu ale miley ten serial dost pomohl ziskalasi tak víc fanoušku i mě *4* -
NEW DREAM!! <3
hej dneska po dlouhé době jsem měl zase sen s miley... nebyl to moc žhavej sen ale srandovní kvůli tomu že v jedné věci to nedávalo smysl... *15*
zdál se mi ráno protože jak jsem se na konci toho snu probudil *15*
PS: kdo ho chce znát at pisne a já napíšu do vzkazů
*14* *15* *3* -
-
Re: NEW DREAM!! <3
jé, super, po dlouhé době...prosím napiš mi ho *1* *1* -
-
Re: Re: NEW DREAM!! <3
ok ok.. už sem ho napsal "jamile"..tak to zkopčím a pošlu... *4* *5* *3*
-
-
*15* *15* *14* to jsou věci já chci taky nějakej sen s Miley ale ne tk žhavej *1* -
-
tak toto nebyl ani tak žhavej.. spíš takovej zamilovanej *15* -
-
Re: Re: Re: NEW DREAM!! <3
TAKOVEJ ROMANTICKEJ PROSTĚ. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: NEW DREAM!! <3
ano! *14* *14* *15* *15*
-
-
no...tak ono dá se říct....aspoň nějakej *15* *15* a...i když ne žhavej...aspoň pěknej...doufám? *15* *15* -
-
jj pěknej byl *15* akorát nedával smysl v tom že se to odehrávalo tady v mým městě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEW DREAM!! <3
*15* *15* *15* *15* -
JO,NAPIŠ O TOM KNIHU A MŮŽEŠ TAK VYDĚLÁVAT. SEX S MILEY BUDE TVÁ PRÁCE U KTERÉ MÁŠ JISTOTU,ŽE TĚ BUDE BAVIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
no...tak to potom....nevim :D -
HEJ ALE TO NENÍ ŠPATNÝ NÁPAD... PAK BYCH TO MOHL VYDAT JAKO KNÍŽKU *15* *15* *15* *15* -
TAK SI MĚL NĚJAKOU ZMĚNU. MOHL BY SIS TY SNY ZAPISOVAT NĚKAM DO SEŠITU,ABY SI VĚDĚL,KDY SI PŘESNĚ MĚL JAKÝ SEN. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
Divočák: hele ale v tomhle snu to vím moc dobře když jsme se tam s miley procházeli... ten sen byl tak zvláštně romantickej.. *14* *14* *14* *15* *15* -
TY V TĚCH SNECH VÍŠ V JAKÝM JSI MĚSTĚ? JÁ MYSLEL,ŽE SE VIDÍŠ S MILEY NĚKDE V POKOJI V POSTELI A ŽE CO JE TO ZA MĚSTO NENÍ POZNAT.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
nn já nebydlím v žádným velký městě.. *15* -
no..jestli si z Prahy...pak je to jasný *15* *15* *15* měla tu koncert o kterým ve snu nebylo ani zmínky :D
-
-
-
tk to je ještě lepší *15* *15*
-
-
-
t.w.l...ty to s ní nějak prožíváš né..jako jsem její mega fanoušek..ale že by se mí o ní zdálo..to se mi NAŠTĚSTÍ ještě nestalo *1* *5* -
-
NAŠTĚSTÍ ?? já jsem rád za každej sen s miley... nejlepší sou ale ty žhavýý.. *15* *15* *15* -
-
mno..ty jakožto muž, se na takové sny těšíš.... *4* *15* -
-
přesně tak... hele se ti nějak seká net?? že dycky to dá ten příspěvek dvakrát *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
Docela moc...:-)
http://www.wambie.com/tuttifrutti_u s/news/_MILEY_CYURUS_DOESNT_CARE_WH AT_PEOPLE_THINK_OF_HER_NEW_LOOK-new _en-3028.html
Docela dost velká změna ... -
NAHÁ
ČAU LIDI!NA INTERNETU JSEM NARAZILA NA JEDNU STRÁNKU,KDE JE MILEY NAHÁ.JE MI ALE NA 100% JASNÝ,ŽE JE TO JEN FOTOMONTÁŽ.JENOM NECHÁPU JAK NĚKDO MŮŽE BEJT TAK HLOUPEJ,ŽE UVĚŘÍ TOMU,ŽE JE TO OPRAVDOVÝ.XDXD *1* *1* -
-
Re: NAHÁ
jo,to je fotomontáž.tutově! *3* -
-
Re: Re: NAHÁ
dáte mi na to odkaz pls??
-
-
-
Taky mě šve jak se změnila, byla tak hezká a teď vypadá hrozně....
je vychrtlá a jednou v popcornu bylo že se vždycky smála těm vychrtlým modelkám a teď se jí stala.
Jo a Liam je pěknej magor a to nekecám *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
proč je podle tebe magor?
-
-
já být jím tak jí řeknu ,,čau" už dávno, s takou holkou bych rodinu mít teda nechtěla..chová se jak štětka, ve wrecking ball už byla nahá, co může víc ukázat?? leda tako dhalený cely předek..
-
-
-
občan
zapomente na to s miley budu chodit já *16* -
ahojky lidi nemáte někdo icq na miley??plsky odepište!! -
-
Re: IcQ
AOjKY :-)...
v AMEriCE Neni Icq...oni(Teda MiLeY)POuzIva MEeBo...:-)
-
-
miley fans
no miley fans -tedkom byla miley v brne nezpivala ale byla tam asi hodku.ale urcite v kvetnu bude miley cyrus v ostrave.tezme se lidi *5*