-
Re: Re: Re: Re: Re Re: miley v praze nebude
Tady na tý stránce! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: miley v praze nebude
ne to asi nevim diky pani inteligentko ale co s tou strankou jako
-
-
...
Tak víte co? *15* budu s vámi teda souhlasit ať se schodnem :D Sokanemra je horší než Armenakos! *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Děkuji ti Bože *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
TO BY BYLA ŠKODA SE NECHAT PŘEJMENOVAT NA NĚJAKOU LEMRU A SOCKU. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: ...
Tom- není za co *15* *15* *15*
Divočák- hele.. jedinej kdo je tu lemra a socka jsem já *15* *15* *15* takže by jí Tom nebyl :D :D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
NĚKDY JE TŘEBA SE SMÁT I SÁM SOBĚ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
mileynka ,strašně fajn zpěvačka to že se ostříhala neznamená že je to uplne jinej člověk *3* *3* *3*
-
kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
kdo mi poradí včera jsem se sem zaregistrovala neska som sem prišla chela jsem se stáť fanouškem miley cyrus a neišlo mi to chela som pridať obrázok neišlo mi to proč proč pište sem plissss nutne to chy vedet lebo ja som na této stránce vždy chtela byť zaregistrovana *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: kdo mi poradí v čera jsem se zaregistrovala
Tohle se proste nekdy stane.Mne to taky nejde.Fotky k Miley mi nejdou proste pridat.S tim se neda nic delat. *9*
-
-
Ahoj, mám dotaz kde přišla k tomu jménu Miley nebo Smiley, když Destiny je její skutečné jméno. Díky za odpověď. *1*
-
-
pro ei123: Když Tish (máma Miley) Miley čekala, tak Tish Billy (táta Miley) řekl že se bude jmenovat Destiny Hope Cyrus, pak když se Miley narodila nikdo jí neřikal Destiny ale Smiley, pak Smiley Miley a pak Miley a proto si Miles nechala změnit jméno na Miley.
Andrejka10
-
-
Vše nej Miley k 25tinam,mám tě ráda!
-
Hey
Hej, lidičky:
Mrs.jackson: nech je na pokoji, jen sem vlezeš a hned jim nadáváš sprostě.Špiníš jméno Michaela nech je!! Je ti 12? Tak to leccos vysvětluje. Prosimtě, zklapni a nehraj si tu na drsnou!
Pro všechny: prosím lidičky, mám vás ráda a budu se vás vždycky zastávat, ale prosím nepište o Majkým, že bere drogy a podobně. Díky, jste zlata. Mrs.jackson je v pubertě. V hodně velký pubertě, tak si z ní nic nedělejte. -
BEST
MILEY JE NEEJ S TÍM SE PROSTĚ BUDETE MUSET SMÍŘIT! -
-
Re: BEST
no a??ty máš svuj názor a já taky svuj!!!!a já se stim smířit nemusím!!!!a vlastně proc bych měla???pro mě je nejlepší majk a pro tebe zas miley noo!!!!každej je jinej!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: BEST
ale chpaes to jdi na michaelovou diskusi proč ses tu?protože i my sme nadávali?
pche,si ubohá,chováš se jak nějake male děcko ktere to vsem musi oplacet,že se nestidís!
-
-
-
♥♥MiLeY♥♥
Miley je prostě bezva holčina *3* je hrozně super *14* ♥♥♥♥ -
jj
jo presne tak Miley je nej:) *14* *14* *14*