Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-Day! *1*
  • sindrom
    Všechno nejlepší k narozeninám.
  • miley11cyrus

nejlepší

Fakt je na prvním místě (chodte sem čín dál víc)jupííííí miley je nej *14*
  • pavlusqa

17.narozeniny

Jestli máš ráda Selenu Gomez tak ona právě zítra slaví 17. narozeniny ! Pomoc nám společne vybrat nejlepší přání ,které ji pošleme:) Více na mém blogu- selenagomezweb.blog.cz!
    • Re: 17.narozeniny

proc to pises k miley jako
      • Re: Re: 17.narozeniny

asi tak já proti ní nic nemám ale tohle je diskuze o Miley Cyrus
  • staniczek120

I+LOWE+YOU

Ty ty a zase jenom ty, zmenila si mi ziwot ...you are best Miley lowuju te....
  • hbdelfin

dame polaky!!!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01

dame polaky!!!!!!!!!!
    pokusíme se o to, JO?!
  • oprava www.come-back-miley.webnode.cz
  • miley-smiley22

juj miley zlatíčko moje najkrajšie juj

miley je moje zaltičko sluničko proste všetko! mám rada aj vanessu hudgens a ashley tisdale proste toje jedno. mileynka je taka zlatučka milučka a tak proste sluníčko zlate krásne nadherne prekrásne výborné milučké proste ja nemam slov! je taka zlata keby nebola tak ja by som beznej asi neexzistovala! juj miley je taka kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hello

hello!im miley cyrus! *5*
    • luida

Re: Hello

Kdybys byla Miley, napíšeš to jak američan!!! Stěr!! Takhle:Hello! I´m Miley Cyrus.
    • Re: Hello

jestli ty si Miley Cyrus tak ja sem andel a andel fakt nejsem to uz tu bylo hodnekrat a miley vubec nevi o strance osobnosti ona zna jenom americkou stranku celebration.com a tam mozna chodi
    • anisek285

Re: Hello

hello i am emily. *1* *1* tohle už tu bylo dostkrát
  • Bože vy se hádáte kvůli takovým kravinám, že to ani není možný. Ale co byste chtěli, jsme češi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit