-
Happy B-Day! *1*
-
Všechno nejlepší k narozeninám.
-
nejlepší
Fakt je na prvním místě (chodte sem čín dál víc)jupííííí miley je nej *14* -
17.narozeniny
Jestli máš ráda Selenu Gomez tak ona právě zítra slaví 17. narozeniny ! Pomoc nám společne vybrat nejlepší přání ,které ji pošleme:) Více na mém blogu- selenagomezweb.blog.cz! -
-
Re: 17.narozeniny
proc to pises k miley jako -
-
Re: Re: 17.narozeniny
asi tak já proti ní nic nemám ale tohle je diskuze o Miley Cyrus
-
-
-
I+LOWE+YOU
Ty ty a zase jenom ty, zmenila si mi ziwot ...you are best Miley lowuju te.... -
dame polaky!!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
dame polaky!!!!!!!!!!
pokusíme se o to, JO?! -
oprava www.come-back-miley.webnode.cz
-
juj miley zlatíčko moje najkrajšie juj
miley je moje zaltičko sluničko proste všetko! mám rada aj vanessu hudgens a ashley tisdale proste toje jedno. mileynka je taka zlatučka milučka a tak proste sluníčko zlate krásne nadherne prekrásne výborné milučké proste ja nemam slov! je taka zlata keby nebola tak ja by som beznej asi neexzistovala! juj miley je taka kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hello
hello!im miley cyrus! *5* -
-
Re: Hello
Kdybys byla Miley, napíšeš to jak američan!!! Stěr!! Takhle:Hello! I´m Miley Cyrus. -
jestli ty si Miley Cyrus tak ja sem andel a andel fakt nejsem to uz tu bylo hodnekrat a miley vubec nevi o strance osobnosti ona zna jenom americkou stranku celebration.com a tam mozna chodi -
hello i am emily. *1* *1* tohle už tu bylo dostkrát
-
-
Bože vy se hádáte kvůli takovým kravinám, že to ani není možný. Ale co byste chtěli, jsme češi