-
cool
Miley cyrus chtěla bych být jako ona je fakt super je hezká a má talent kdo jí nadává ZÁVIDÍ *8* -
-
Re: cool
mi jí nezávidíme!I obyčejný lidi jsou hezcí ne jenom osobnosti!
-
-
www.hsmvz.blog.cz
Miley je fakt super *14*
Koukně te na blog o Miley a Hsm a všch co máte určoo rádi Kukajte ne
www.hsmvz.blog.cz
*14* -
-
Re: www.hsmvz.blog.cz
ten blog je nejtrapnejsi jakej by mohl byt vanessa je super a ten kdo ten blog vytvoril je moc moc moc trapnej jo a kdyz se sem ten blb dostavi tak at vi ze vanessa a zac spolu chodej a ashly s vanessou jsou kamaradky -
-
Re: Re: www.hsmvz.blog.cz
Ber to s humorem *1* *1* -
-
Re: Re: Re: www.hsmvz.blog.cz
diky za sklidneni ale!!!NEPOMOHLO TO!!!
-
-
-
Re: www.hsmvz.blog.cz
miley je fakt,fakt,fakt skvělá
*3* *4*
-
-
pomoooooooooc
lidišky plís pomošte mě já newím kde to hlasování mám najít pomoooooooooc ale rychle *1* -
-
Re: pomoooooooooc
a pa co sem tam ale nwm jak se dostat dál -
Re: pomoooooooooc
normalne na teto adrese
http://tweeter.faxo.com/T op_Miley_Cyrus_Country/2010/01
A HLASUJEME!!!!!!!!!
1253!!!
-
-
hlasováná
http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01
hlasujte *10* -
-
Re: hlasováná
jo...presne hlasujte. Nemuzeme nechat vyhrat Polaky.
-
-
ASHLEY TISDALEvsMILEY
KDO JE LEPŠÍ MILEY NEBO ASHLEY TISDALE? *7* -
-
Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
Ashley *1* -
nechte toho vzdyt kazdy ma nekohotak nedavejte tkove otazky je to uz trapny *9* -
miley to je jasny ale ashley neni taky vubec spatna *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus ssssssssssss *1* -
MILEY -
-
Re: Re: ASHLEY TISDALEvsMILEY
NO JASNĚ ŽE MILEY......................!!!KDO JINÝ ZHE??
-
-
Miley je na 100 000 000% lepší nežli ahs !!teda alpoň podle mě!!
-
-
no
já ne moje icq je: 585850278. -
miley cyrus
čau miley jak to že chodíš s nikem jonasem,proč smi to neřekla ty píčo jedna zamrdaná.aby tě jeblo do rána si vyjebaná zlotokopka.nazdar mrdko -
-
Re: miley cyrus
že by liam neuměl ani napsat vlastní jméno a že by uměl česky? hm, to se mi nezdá....jako upřímně, já jen koukám, jak ti hateři přicházejí na nové nápady, jak miley urazit....hrají si na její "boyfriend" :D :D -
-
Re: Re: miley cyrus
Omg..bože nevím kdo je tu trapný,Liam neumí česky jaj!!:D takové lidi nesnáším..
-
-
Re: miley cyrus
a my jsme asi tak blbí že nás nenapadne že jak "lian" i "hovno" je jeden samej hater a je tak strašně trapnej až to bolí *16* *1* -
-
Re: Re: miley cyrus
s takovýma idiotama jako jste se nestojí za to ani hádat..
-
-
-
jj
ahoj neznáte někdo stránky kde se dá přes usb kabel stáhnout hudbu nebo video hoedown.....od miley cyrus??? -
-
Re: jj
když si to stáhneš do počítače třeb z mp3s.nadruhou.net tak ti to pak přes kabel pude ne?
-
-
Miley *10* *6* *10*
Jo Miley je bestovni holcina. Mam ji hrzne rada, ej holky co je to ten twitter?? Dekuju:-* *14* -
-
Re: Miley *10* *6* *10*
twitter je sociální síť, tak jako například u nás hodně populární facebook, přidáváš si tam přátele a přes tuto síť s něma můžeš komunikovat, můžeš tam napsat co právě děláš nebo jak se cítíš, u nás ale není twitter příliš rozšířenej je to spíš populární v zahraničí, především v usa a kanadě
-
-
IQ
hele a to máte všichni (kromě jednoho uživatele) IQ houpacího koně?? a nebo to jenom hrajete?? -
-
Re: IQ
Ale jsou tu docela v klidu,jinde je to samé p... a č.... a na této diskusi jsou celkem slušní a i ten tradiční internetový pravopis,což by napsali,jako:ynternetoví pravopys-tu není tak častý,jako u ostatních interpretů. *1*
-