-
Všechno nejlepší! :D :D
-
Ahoj všichni, myslím, že Miley je v pohodě, ale její největší sláva už proběhla v " letech Hannah Montany" jestli mi rozumíte, sice se ještě " pár" milionů jedinců najde ale myslím, že jestli si do nejbližších 5 let nenapíše novou a dobrou písničku, tak se na ni zapomene... Jen doufám, že si nezkazí život, jako většina Disneyovských hvězd. Byla by jí škoda. *4* *7* *3*
-
-
víte co mě překvapuje že najednou sem přijde tolik lidí s podobným názorem... *7* *7* *7* hmmm co na tom asi bude ??? *8* *5* *5*
-
-
tak to by mě taky zajímalo.....
-
A co jako?
-
-
potrefená husa se vždycky ozve co,ty tajemná :DDD
-
-
Nech toho laskavě! Co? Ty Ejku Bejku!
-
-
máš to napsaný v profilu ne? a to číslo zřejmě bude pokoj na psychině,co? ;)
-
A co ty jako, ty mi jen řekneš: Tajemná a co mám říct já?
-
to neumíš vymyslet nic lepšího??? *2*
-
Tušila jsem, že zase TY na mně vyštěkneš *3*
-
o co se snažíš ty trapko ??? Ejku bejku ?? fakt na nic víc nemáš ??? *15* *15* *15* *15* bože já mám pocit že se tady hádám s 10letýma děckama :D :D :D
-
-
-
-
-
-
blog
ale na jednom blogu jo vis jo to s tim icq mae asi pravdu vole nejaka krava na osobnostech mi napsala hi i miley cyrus a jeste tam mela cgyby no neni to trapny -
??
a vás se snad někdo ptal na michaela??!!!!!!!!!majkí je nejlepší!!! a to rozhodně milionkrát než ta vaše citruskaaa(cirusová)!!!!!!!vy už nevíte co si máte vymslet že???nj já vás chápu *15* *15* mě je jedno že s nim nesouhlásite já nesouhlasím s citruskou!!a navíc by si majkl takový fanynky nezasloužil *15* *15* *15* -
Miley Cyrus (20) začínala svou hereckou kariéru ve studiích Disney. A její Hannah Montana se stala idolem mnoha náctiletých nevinných dívek. Ovšem o image hodné holky už dávno nestojí. Dnes je Miley rebelkou, která vymetá hospody. Teď dvacetiletá hvězda přiznala, že ale moc nepije. „Chlast“ jí prý nedělá dobře a raději má „trávu“..
„Když kouřím, není mi pak zle tak, jako když piju, ani se tak nenaštvu a nejsem tak agresivní,“ uvedla Miley na vysvětlenou, proč dává THC přednost před etanolem.
V USA by přitom Cyrus neměla vůbec alkohol požívat - do 23. listopadu tohoto roku minimálně. Teprve čtvrtou sobotu jedenáctého měsíce letošního roku jí bude jednadvacet, což je minimální zákonem stanovený věk pro konzumaci alkoholických nápojů ve Spojených státech.
„Existuje důvod, proč byl Bob Marley něco jako hudební Rasta matka Tereza!“ napsala Cyrus na Twitteru ke svému obdivu vůči marihuaně. ■ -
Nick
Ahojky jiste víte zhe Miley chodila s Nickem Jonasem a chcete vedet skym nakonec ted Nick chodí?juknete na www.selenagomezweb.blog.cz *1* -
Miley v O2 areně
Čau všichni. Na http://www.o2arena.cz/O2arena/default.aspx
je anketa, kterého zpěváka by jste chtěli vidět v O2 areně. Je tam Miley, Justin Bieber a Adam Lambert. Prosííím hlasujte *3* *3* *3* -
-
Re: Miley v O2 areně
Hlasuju předehnal nás ten Bieber *8* *16* ! Komu jde hlasovat hlasujte pls!
-
-
pop vs. rock
pop je styl hudby s obvykle výraznou zpívanou melodií doprovázenou moderním způsobem (laicky: hlavní je zpěvák hudba je "pozadí")
*3* *3* *3*
rock vyniká hlavně disonancí (laicky: jde o všechny členy skupiny nejen o zpěváka ale taky o bubeníka a kytaristy někdy aj el. varhany), *disonance=souzvuk nejčastěji dvou tónů který působí drsně pro někoho nepříjemně (něco jako akord ale drsnější prostě rock) -
-
Re: pop vs. rock
To sis opsala z Wikipedie? že jo protože takhle by to neuměl napsat ani profík -
-
Re: Re: pop vs. rock
ne to je vlastníma slovama jenom ten tzv. akord -
-
Re: Re: Re: pop vs. rock
Aha tak to si dobrá a prosim vás už se nahádejte už je to trapný. Každýmu se líbí něco jinýho
-
-
-
Re: pop vs. rock
ježiš proč to sem píšeš ?? koho to zajímá ? prostě miley zpívá pop i rock..a hotovo.. a furt to neřešte lidi už !! *16*
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Plocha/miley-cyrus-2010-grammys-01.jpg
prala bych si aby byla zase takovahle a hlavne s chovanim podivejte a napiste jestli chcete aby byla zase takova a hlavne s tim chovanim zkopirujte to -
ahoj
ahoj co bedete dělat o víkendu *7*