Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • face

Máte face na miley,?
    • Re: face

Jo řesně!,já ho tky všude sháním,ae nike jsem ho nenašla :((((( *9* *9*
  • mileycyrusfan

nova

ahoj lidicky jsem tu nove zaregistrovana a chtela bych jsi s nekym povidat tak kdo chse tak mi pisejte a kdyztak si me ulozte do pratel jo tak se nekdo ozvete *4* *4* *4*
  • hm

Jako ty se vydavas za Miley nebo co????I love my fans....trapnýýý
  • I am disappointed... I liked your style, but now? U changed. I dont know, why did you do it, I dont know the true reason, but I know the one: I hate your new style. U R Christian woman, dont forgetting to it! U wrote the book, where U wondered about your belief. I am disappointed... :/
  • miley11cyrus

.

jo bude v evropě příští rok psali to no ona to psala *3*
  • hsmylove

kniha životopis miley

ona vydala knihu se svým životopisem,je užasná :D *14*
    • Re: kniha životopis miley

To si zjistia Brzo já už jí mám doma déle jak dva měsíce! A je boží
  • fb

fakt? tak mi vysvětlete proč má v přátelích přez 1000 lidí *1*
    http://www.facebook.com/profile.p hp?id=100001385697101
    • Re: fb

simtěě....je zajímavý kolik lidí nepozná FAKE...:D *1* *1*
      • mileycyrus2111

Re: Re: fb

TO neni její FB!!!Miley je moje kámoška!!!
        • armenakos1

Re: Re: Re: fb

není to její FB a ty nejsi její kámoška tak už to sem přestan psát...už mě fakt začínáš pěkně s***! hej holka fakt se di léčit..já z těch tvých keců už fakt nemůžu..!! *16* *8* *10*
  • hbdelfin

wow

tyjo, ja odesla puvodne na 20 minut, ale prodlouzilo se to na 40 minut, a ted jsem prisla hlasovat a koukam, ze mame sice maly naskok, ale dobry zacatek
  • anushenka

Blbost

Už je to trapný, tak se změnila, je jiná, je pravda, že nemůže do 20 let zpívat Best of both worlds a dělat ty svoje sladký pohyby...
  • armenakos1

Miley je BEST !!

viděli jste předávání cen EMA MTV ??!! *3* jáá joo a bylo to upe nejlepší... miley vypadala naprosto užasné a zpívala fantasticky.. škoda že nic nevyhrála ale to je jedno...stejně je pro mně nejlepší !! I love you MILEY *14* *14* *14* *14*
    • hbdelfin

Re: Miley je BEST !!

to jo, byla naprosto skvělá, prostě nádhera, jen škoda že nic nevyhrála, ale co, tak kunkurenci měla tvrdou a stejně, je obdivuhodné, že se do nominací vůbce dostala, prý je těžké se tam dostat, Miley je prostě NEJLEPŠÍ *14* *14*
      • armenakos1

Re: Re: Miley je BEST !!

přesně..!! *14* *14* YOU'RE THE BEST MILEY !!! *14* *14* *3* *14* *14*
    • legally-blonde

Re: Miley je BEST !!

Nápodobně *3* *3* *3*
    • Re: Miley je BEST !!

Joo bylo to super. Moc jí to tam slušelo *14* . A máš pravdu stejně je pro nás ta nej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit