-
miley
její nej kamoška mandy je píííííííííííííp -
-
Re: miley
a v šem je podle tebe píííííííííííííp????!!! !!!! jako bych to rada věděla! -
Re: miley
Jak se jmenuje mandy celý jménem? -
-
Re: Re: miley
Mandy Jiroux -
-
Re: Re: Re: miley
Já už jsem se lekla,že Mandy Moore *1* -
-
Re: Re: Re: Re: miley
M.MOORE-ta je dobrá
-
-
-
-
-
jooooooo
jo miley je nejlepší zpěvačka i herečka na celém světě -
-
Re: jooooooo
to neni!!!! znám herce a herečky který jsou daleko lepší!!!!!!!! -
Re: jooooooo
to určitě!!__:D
-
-
...
pry Miley urazeji za to ze ma tlusty stehna!! tak to jsou blby lidi pac mam fakt skvelou postavu, taky bych tela takovou mit *14* -
-
Re: ...
jeeejej jeji postavu? *7* NIKDY!!!!!! *5* *3* -
-
Re: Re: ...
Hmm, jasný... protože ty máš určitě lepší postavu než Miley, že? *rofl* :DDD -
-
Re: Re: Re: ...
no jistěě,že váháš :D:D:-P -
-
Re: Re: Re: Re: ...
presne tak ×D *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
k.a.t.h.u.s.k.o. hlavně že ty jsi chudá *1* *1* *1* *1* *5* *5* *15* *15* *13* *13* *9* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Hmm tak toto byl dobrý joke :dd
-
-
-
-
-
-
sbírka
Čau nabízím sbírku a plakáyt Miley jestli byste měli zájem jukněte sem www.littlebuffy.blog.cz -
hahah
hahhahahhaa a michael je na 3 miste.to jsem zvedava jak se dostane na 1 *15* -
-
Re: hahah
hahahaha a co jako????To nic neznamená,horším ho to nedělá,i kdyby byl 10.Tak nevim o co tu jde??!!!
-
-
miley
je celkom fajn.. :) *14* -
:-(
Twl nechápu lidi ty, kteří nesnášej Miley a choděj sem!!!Tag sem lidi nechoďte a choďte si třeba na Káju Gotta!!Miley na svůj věk je moc dobrá!!Chtěla bych vypadat jako ona!!Je plostě úžasná a krásna!!Né že bych byla lesba, to néé, ae musíte uznat že to válí a je pěkná!!!Mám ji ráda... *14* *14* *14* *14* -
...
Stejně Mils zase Michaela předběhne ikdyž musím fakt uznat byl úžasnej! *3* -
-
Re: ...
ale musis uznat ze michael by mel bejt prvni byl fakt dobrej a jak uz sem tady psala celej svuj zivot prospival a zpival detem to rikal v this is it tam rikal ze ten svet nikam nepujde kdyz to pujde takhle a v tom mel pravdu hodne lidi na nej bude zpominat jeste tak 150 let tak jak se jeste dneska zna elvis presley tak se bude znat i michael jackson tak aspon 100 pokud neskonci svet v roce 2012 to si ted vymejslim ja nevim jak dlouho ho budou znat treba 120 nebo 60 ale deti na nej budou vzpominat jeste hodne dlouho ale ja proste nevim miley mam radsi michael je fakt skvelej teda byl ale miley je pro me vic ale nerikam ze michael nebyl dobrej je nejlepsi legenda a bude vzdycky dokud neumre miley ne dela si prcu *15* -
-
Re: Re: ...
Ježiš tak už tu neřešte kdo je první nebo druhej,vždyt je to pořád dokola.Miley tam vydržela chvíli a jestli tam bude znovu tak bude.A i kdyby tu byl Michael na 5.místě pořád to nemění nic na tom kdo to byl a co za svůj život dokázal,pořád je to víc než Miley...a "veverkamiska" prču si dělej z něčeho jinýho,jinak s tebou ale souhlasim co si psala před tim.
-
-
-
je skvela
je nejlepsi -
Ti co píší že se ukazuje nahá,tak mají pravdu ale já kdyby bydlela v česku tak bych ji chtěla klidně za sestruv uvozovkách)