Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nespesna

Miley

chudák MILEY *9*
    • Re: Miley

proc *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • Prominte

priominte ze sem to napsala.mrzi me to....jsem vám pro srandu.! *7* *7* *9* *9* *9*
    • hbdelfin

Re: Prominte

ne, nejsi...
      • hbdelfin

Re: Re: Prominte

jo a jako příklad ti můžou sloužit tady ti dva nadrženci armenakos a divočák *15* *15*
        • Re: Re: Re: Prominte

JO TO PŘESNĚ JSME-DVA NADRŽENCI. *15*
          PS:JÁ MÍVÁM SPÍŠ PŘEDSTAVY NEŽ SNY. HLAVNĚ SI TEDA PŘEDSTAVUJI SELENU,ALE MILEY BYCH TAKY HNED BRAL. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Prominte

co by ti miley asi na to řekla? *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Prominte

NO TO NEVÍM. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • armenakos1

Re: Re: Re: Prominte

já se přiznám.. nic nepopírám... páč už sem měl tolik erotických snů s miley že bysme tu byli do zítřka kdybych to měl vykládat... *15*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Prominte

tyvado...to já se k něčemu takovému ještě nedostala...jinak viděl jsi ten nový shoot miley?
            http://hbdelfin.blog.cz/110 2/marie-claire-2011
            mohl by tě docela nažhavit *15* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Prominte

já taky .... ale já bych tak chtěl fakt na tom focení bejt.. a držet ten transparent... "MILEY JSEM NA TEBE MOC NADRŽENEJ" *15*
            • hbdelfin

viděla jsem...jsem na ni hrdá, tolik toho dokázala a pořád je tak...šťastná a za to jsem moc ráda *4*
            • armenakos1

držali = držela *14*
            • armenakos1

mno tvl... já ju vidět tak normálně na ni vletím před těma lidma... *14* *14* *14* *15* *15* jak sem viděl ty videa jak ju tam různě upravovali a jak si tam držali ty šaty aby jí to jakože nespadlo.. mmmm jéééé *14* *14*
            • hbdelfin

tebe radši ani nepouštět na to focení *1* *1*
            • armenakos1

tu už dávno mám a stalo se... mmm já bych to z ní strhl..!!! *15* *15* *14* *14* *14*
            • hbdelfin

zvlášť ta první fotka *1* *1*
  • ja ji mam moc rada ale ted my na ni vadi jak se chova i v tech klipech ale i normalne to je my jedno jestli ma ostrihany vlasy a ma je blond ale to chovani mam ji moc rada i ted ale mrzi me jak se chova prala bych si aby se zmenila ztacilo by jenom v tom chovanim je usasna jeste umi moc zpivat ma uzasnej hlas ted my jenom vadi to chovani ale jinak nic to je my uplne jedno ze ma blond vlasy a ostrihany to je jenom novy styl treba pak bude mit zas hnedy vlasy a dlouhy ale jenom si preji aby se zmenila v tom chovanim mam ji moc rada
  • miley11cyrus

.

no a co že je na 3 aji kdyby byl na 50 to nic neřeší byl prostě dobrej..ale jeho písně neposlouchám *1*
    • the climb

Miley líbí se mi všechny tvé písničky.Je mi líto že na csfd máš jen25 procent *9* .Vše ti sluší.pošli mi prosím podpis.Dík Martina k.
  • jessw

Miley

Lidi, ty polací sou važně nějaky divny..skoro všude sou první, v tom něco bude *9*
    • hbdelfin

Re: Miley

ono to divny ani neni, polaci jsou pry desne tolerantni, takze bohate staci napsat treby i nefanouskovi te celebrity aby hlasnul a on to klidne udela
  • kate555

drsná změna k horšímu...

Minulý rok byla ráda, že má HM. Ten film byl úspěšný a nemohla si na nic ztěžovat. Nobá serie HM byla tAky dost dobrá. Měla všechno co chtěla.
    Ted jí ale ruplo v tý její přetěžkaný hlavě a začala se chovat jak nehorázně namyšlená hvězda. To její producírování v oblečení neoblečení z ní dělá lacinou děvku. Miley cyrus jsem měla ráda, ale od tý doby co ze sebe dělá to co doopravdy není mi přijde ubohá. Jestli se nevzpamatuje tak skončí jak praštěná Lindsay Lohan která teď trčí v base...Hannah Montana jí držela nad vodou. Skončila s ní a začíná její popularita upadat. Jako samostatná herečka se neprosadí a jestli bude zpívat polonahá tak to jí na oblíbenosti víc ubere než přidá...MILEY PROBER SE!!!!
    • Re: drsná změna k horšímu...

Myslím, že tím že vůbec kdy hrála jako HM si pokazila celej život protože si ju všichni budou pamatovat jako snoobskou herečku v tomto "teen seriálku".... jsu rád,že se konečnčně rozhodla pro to co chce a navíc.... vy ju všeci taky soudíte kvůli klipům atp omg o_O... do těch klipů se tak oblíká, protože to do nich asi patří ne ?... nebo mně řekni co bys v klipu k písničce "Nemohu být zkrocena" očekávala, že bude dělat ? že tam bude hrát kovboja, kterej bude krotit nějakou klisnu a nepůjde jí to??... prostě tam předvádí Evas siren ... a navíc , nwm proč by neměla šanci se jako herečka usadit.... jakmile sekne s Hannou Montanou (což doufám,že bude brzy... mám ten seriál sice rád, ale ostatní ju kvůli němu nemaj rádi) tak teprve začne žít a začne se jí dařit víc...)
      • Re: Re: drsná změna k horšímu...

Jo souhlasím! Jak tady píšeš s tím Clipem všichni si asi myslej, že tam Miley asi bude vypadat tak jak si napsal/a. No a jak píšete že se neusadí , ale usadí má tolik fanoušků a není pravda , že její popularita klesla! Možná se teď nějákej ,,ÚDAJNEJ" fanoušek si řek že už nebude fanoušek jen kvůli clipu Can´t Be Tamed což asi fan nikdy nebyl! Ale taky díky Can´t Be Tamed má zase další fanoušky! Přesně jak to tu už je Když by jste byli pravý fanoušci tak by jste neřešili takový věci a když věříte Bulváru tak vaše věc! Jo no ještě něco já mám HM ráda je to Asi jeden z těch nej seriálu na Disney channel ještě h2o.narozdíl od těch kouzelníků,K9 atd ....
        • Re: Re: Re: drsná změna k horšímu...

Hele nevim kolik ti je, ale podle toho jak píšeš že si jí měla ráda jenom kvůli Hanně Montaně a pak když udělala videoklip Can't be tamed kterej je úplně normalní nevim co na něm je špatbýho jako že je tam oblečená jako zvíře ježiši to je toho ,tak ti může bejt tak 10-12 možná 13, protože když skončí s Hannou Montanou tak to pro tebe bude tragédie viď *15* no jo ale nic s tim neuděláš prostě se tak rozhodla jo a to řekl Disney že je konec Hanny Montany jinak Miley by sama neskončila tak trochu přemýšlej *8*
    • Re: drsná změna k horšímu...

proč by se měla probírat!!to má do smrti chodit s culíčkama a oblékaná jak na sibiř není jí 10!! *3* *3* *3*
  • :)

*3* http://mileeeycyrussss.blog.cz/ *3*

Uplně booožíííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
  • Adinistrátor: wwww.Osobnosti.cz Pro disk!!!!!

Administrátor: wwww.Osobnosti.cz Pro disk!!!!!
    Z důvodu podání několika žalob na náš servr wwww Osobnosti.cz pro pomluva a šířění polašné zprávy a urážka mezi Ob paragraf:§ 206 a§ 199, který říká:
    (1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
    (2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

§ 199
    (1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.
    (2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1, ač ví, že je nepravdivá a může vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa, sdělí podniku nebo organizaci nebo policejnímu nebo jinému státnímu orgánu anebo hromadnému informačnímu prostředku, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta nebo peněžitým trestem.
    (3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 2 opětovně, nebo

UPOZRNĚNÍ NA Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků na server wwww Osobnosti.cz
    Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce serveru wwww Osobnosti.cz
    za ně nenese zodpovědnost. Redakce wwww osobnosti.cz si vyhrazuje právo smazat příspěvek který obsahuje vulgární výrazy či odkazy na fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu. !!!
    IP adresy xxxxxxx budou u žalovaných případů neprodleně předány Policii ČR!!
  • ???

ja fakt nechapu proc tady porad musite resit Michaela Jacksona...vzdyt je to diskuse o Miley!!
    • sweet.anne

Re: ???

Že jo! Už jsme to tu řešili hodněkrát.
  • dospěla moc brzy a v tom nejhorším případě... je pěkná ale co? co? stoho dětsví má!!!měla jssem ji rada ale ted prostitutka v jednom kuse!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit