-
...
Miley je super holčina!!Jen tak mimochodem,viděla jsem tady pár komentářů ohledně jejího čísla,icq,apod..POZOR! Miley žádné icq nevede,jen má youtube,myspace,twitter chodí na chatzy..tak tady ji aspoň zastihuju já=D..vždycky mi odpoví i na ty nejstupidnější otázky=D,..je s ní sranda!!
A nyní vyhlásila soutěž o telefonický hovor s ní a setkání..To setkání je k nám nejblíž v Německu.Ale taky se tam musí splnit určité podmínky..
Kdyby jste na ni někdo chtěli kontakt,klidně písněte.Ale takové,kteří by ji chtěli urážet,nebo neustále spamavat,tak vy si to prosím rozmyslte..Děkuju=) -
Heh
No Miley se nahá nefotila, maximálně jen ve spodním prádle, ale Vanessa šla na ostro a má co ukázat.Kdyby se Miley nafotila jako Vanessa její popularita by klesla..ona sama to dobře ví. -
-
Re: Heh
Aspoň někdo rozumný!! -
-
Re: Re: Heh
*1* *1* *1* *1* *1*
*15* *15* *15* *15* *15*
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ -
Vše nej
Ačkoliv trošku pozdě... dřív to však nešlo... přeji Miley vše nejlepší :).... konečně jí snad alespoň dají pokoj s narážkami typu že jí není 18 tak jak si vůbec může dovolit si na sebe vzít kožený oblečení, popřípadě odhalit nějakou křivku jejího těla... nwm mno, mohli by už si na to zvyknout.... a pro tu fanynku Seleny...
Bereme tvůj názor, ale myslím, že se to sem nehodí.... selenu mám taky rád, avšak Miley radši.... nwm, už byste se to mohli konečně odnačuit.... protože má na každýho zpěváka/čku každý svůj názor tak ho nemusí ho cpát ostatním :)..... a toť můj názor na ty lidi co to dělají a né na nějakýho zpěváka/čku (: -
MUCQ
Ne hele!
Lidi chci se Vám omluvit!
já jsem prostě taková že když mě třeba naštvě kamarádka tím že mi přebere kluka kterého miluji jako že mi hoo přebrala tak nevím proč jsem najednou tak hnusná!
Fakt se Vám všem omlouvám mucq je i z toho důvodu.!Vždycky když se naštvu tak nwm proč ale musím se začít s někym hádat!
FAKT SORRY jo a jméno armenakos1 je úžasné neni na něm nic špatného!Omlouvámse! *8* -
-
Re: MUCQ
já tu omluvu neberu.. protože když se někdo začne hádat a něco říkat a pak v té omluvě řekne uplně něco jinýho tak to neberu.......... sorry............. *9* -
-
Re: Re: MUCQ
však já to dobře brala taky ironicky...já tu omluvu také nepřijímám... -
-
Re: Re: Re: MUCQ
já se přidávám taky to nepřijímám *13* ti hrabe ne nejdřív tady nadáváš pomlouváš a ted jsi milá,na to ti neskočíme.. -
-
Re: Re: Re: Re: MUCQ
NÁLADOVOST JE HROZNÁ. ASI SAMA NEVÍ,CO CHCE. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MUCQ
*15* *15* asi ne no
-
-
-
-
-
dobře, dobře... -
to jako chceš takhle ukončit 3.světovou válku. to jsem rád -
-
Re: Re: MUCQ
pff... sokanemra je lepší! :D Tomáši měl by ses přejmenovat :D nebo spíš udělat novej profil takhle tě bude obdivovat víc lidí :D -
-
Re: Re: Re: MUCQ
toho tomáše co se má přejmenovat mislíš mě nebo armekos1 -
-
Re: Re: Re: Re: MUCQ
jsi snad po zpátku sokanemra? :D -
-
PODLE MĚ JE LEPŠÍ ARMENAKOS NEŽ SOKANEMRA. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
děkuji ti ježíšku *15* *15* *15* *15* *15* -
Tss... jak myslíš *15* -
NEE :D *15* -
Shut up! *15* -
jojo hele..
socka&Lemra=myself *15* *15* *15* -
to nééé *15* *15* -
no vidíš *15* *15* *15* je vidět kdo vymyslel sokanemra *15* *15*
socka a lemra.. tudíž já *15* *15* *15* *15* -
není !!!! když se nad tím zamyslím tak mě to přijde jako by se v tom sokanemra schovávalo "socka" a "lemra" *15* *15* *15* *15* -
prooč? *9* vždyť je to hezký!! *15* *15* *15* -
nee nikdy v živote se nepřejmenuju na sokanemra!!! *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
jo všimla jsem si že komentáře hodnotíte podle toho na jaký jste straně ''fakt chytrý'' *15*
-
Hlasujte pro Miley!!
Ahojte lidi tak už je 2kolo o nejhezčí Zpěvačku,Herečku tak hlasujte pro Miley:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
zatím dík moc ;-) -
Píšete si s Miley někdo na skypu jesli jo tak napište kdyžtak a jesli na tom prvním co tu byl nebo na tym druhým díky za odpověď -
-
Re: skype
na tom prvnim se už asi nepřihlašuje nebo mě blokuje protože je pořád offline a na tom druhym jsem s ní prohodila pár vět včera ale dneska byla zase offline -
-
Re: Re: skype
jj na tom prvním skoro vůbec není a na tom druhým si s ní píšu taky
-
-
-
Lidi kouknete se na candice accola prosím a isi se vám líbí dej te ji like dík.A ta fotka co mam je ona *14*
-
Kontakt na Miley Cyrus
Zdravím všechny fandy krásné a popularni slečny Miley Cyrus.CHtel jsem se zeptat jestli nekdo nemáte kontakt na Miley třeba E-mail nebo icq.Často se to nachází na svetových blogách kamarádka si píše na icq s Zacem Efronem.Tak pls kdyby ste o nečem vedeli dejte hned vedet DÍK. *14* *14*