-
S tou změnou to přehnala ostřihany vlasy to bych este brala ale ta zmena povahy na to jde rict jen jedno slovo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj *16* *11* *8* *1* *8* *10* *12*
-
-
Proč fuj? když se jí to tak líbí tak ať taková je :3
-
-
jj
já vám řeknu že na ní asi nikdy icq nebo skype neseženem já bych chtěla ale pokaždé je to někdo jiný *9* -
Pls chtela bych cislo na miey
jo kdystak napiste to cislo na email a jeji email take dekuji moooc *14* -
miley v ČR
lidi jenom pro vaši zajimavost. taky mega chci aby tu miley vystoupila. ale vono to neznamená že když miley vyhraje tak sem přijede udělat koncert. lidi z o2arény prostě udělali takovou anketu aby zjistili koho tady nejvíc chceme, a když vyhraje miley tak jí mohou jakože napsat že je sem pozvaná do české republiky a že tu může udělat koncert. ale jediný člověk kdo to muže potvrdit je právě sama Miley! *3* *15* *3* -
-
Re: miley v ČR
snad miley přijede ale lidi,když to chceme,musíme hlasovat,tak se dejte do toho! *1* *8*
-
-
blogííííís
Jestli máte rádi Miley/Hannah tak běžte na muj blog:http://majaxd.blog.cz a tam se prihlaste do fanoušku Miley/Hannah...myslim ze je to super.Tak ahoj -
The last song
Uz se moc tesim az uvidim mileyin novy film the last song!! -
-
Re: The last song
Já taky! Podle traileru to vypadá na docela slušnej film. *14* -
-
Re: Re: The last song
Ten Trailer je fakt moc hezkej jak jí tam obkládá těma kamínkama nebo jak po sobě hází bláto fakt dobrý moc se těšim.
-
-
-
Pro ČaSoPiS
Ahoj všem.. pověřili mě z jednoho nejmenovaného časopisu, abych se zeptala teenageru na názor koho mají radši..Napište koho máte radši a proč a nebo proč ho nemáte rádi... takže Miley Cyrus nebo Emily Osment?...napište svoje názory...každý názor je nám drahocený...Děkuji. =) *4* -
-
Re: Pro ČaSoPiS
miley cyrus *14* -
já mám radši samozdřejmě mileyyyy miley miley cyrus *14* *14* *14* *14* -
obe pici!!! -
MILEY CYRUS,protože je lepší -
-
Re: Re: Pro ČaSoPiS
mno určitě MILEY...........protože má užasný hlas,písničky a ten seriál hannah montana JE SUPER *14* ................
ale emily mám taky mociki ráda protože je sympatická a hlas má tež SUPER!!! ale miley je o třošičku lepší mno *1*
-
-
EMILY OSMENT! -
UrČitě Miley =)
emily je tky SupEl Ae MiLEy o NI ViM DoCEla HoDne VeCi...NEVím PRoc AE PriJde mi lEpSi =) -
miley cyrus ne ze by se mi emily nelibila ale miley mam rada hned jak sem si ji poprvy poslechla *14*
-
-
EMA 2010-repríza
hej, všichni, na MTV dávají reprízu MTV EMA 2010, tak se můžete opět kouknout... -
hele Didi ty jí miluješ.
-
-
jo no, a fakt nechápu, co na ní vidíš Didi*11* *11*
-
-
MiLeY
čauKY VšicHNI,
TáK seM změNiLA názOR na ZpěvačKU mIleY CyrUS Alias HaNNuH MonTANU! MN0 Ona jí milUJe moe ssestra a Já Já o MilEY nacHvál říKAla že je k*** apod. ale teST sem změNila NázoR MilEY se Mi tRošku ZačAla líbít a Mooc MiluJU písničku lEt Get a CrazY :)Jinak AvrilkU mám radši Je fakt že NesNáším POp(miluju RocK a Metal,PUnK ) alE Hannah(MilEY) mi nEvadí! Přeju Všm Hezkí POsleDní den prázDNin!