-
pro miley
ahoj jestli tady nekdy chodis tak mi prosimte napis na muj email pigmentolek@seznam.cz nebo na facebook Tomáš čajik cagala prosim moc a dekuji a prejuti at se ti v kariere dari -
..
je to uplně dobrá spěvačka i herečka strašně moc jí zbožňuju *14* *14* -
-
Re: ..
Bože už se naučte psát ZPĚVAČKA *1*
-
-
Web o Miley
Ahojky jukněte plsky na muj blog
www.konicek125.blog.cz je o miley díííky moooooc =))))♥♥♥ -
nejjjjjjj
MILEY je nejlepsi zpevacka a herecka a vubec nechapu jak nekdo muze srovnavat miley a selenu miley je stokrat lepsi nez selena *4* -
take krasne vlasy si da ostrihat a potom sa da na take skarede vlasy a kratke fuuj *11*
-
jjjjjjjjjjjj
Jo je nejlepší na světě!!!! *14* -
-
Re: jjjjjjjjjjjj
miley is best!!!!!!!!!!upe nej zpěvačka než pitomej michael sry ale řikam svuj nazor miley bude vzdycky neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *15* -
-
Re: Re: jjjjjjjjjjjj
Michael aspon něco dokázal.. -
-
Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj
miley je proste lepsi miley taky dokazala mnoho veci!!! -
Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj
ale miley taky nechápu proč srovnáváš jacksona s miley michael je stasrej a mrtvej chlap a miley je krsná mladá holka jo michael je dobrej ale nehcápu proč sním obtežuješ miley dizkuzi!!jdi si tu psat jinam a ne sem nás michael nezajímá mi mame rádi miely a né michaela... -
-
Re: Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjj
pravda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *3*
-
-
-
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
Andrejko, tak moc mě bavíš! :D Tobě je 17, jo? Mě je 13 a abych pravdu řekla, tak z gramatiky toho vím asi tak 10x víc než ty vůbec někdy vědět budeš! Holka, který je 17, by se NIKDY takhle nehádala! Mimochodem... Proč máš za jménem Andrejka číslo 10?!
-
-
Gee,máš nějakej závažnej důvod žes do Andrejky musel začít rejpat?Ona TEBE přece neurážela.
-
-
:) dík
-
-
za málo *2* *1*
-
-
-
Co je ti do mýho jména?! Armenakos má taky ve svém jméně "1" a nic mu neřikáš! *16* *16* *16* *16*
-
-
Ale Armenakos asi nemá 1 rok, u tebe silně pochybuju, že nemáš 10 :))
-
-
Mě je 17!
-
-
-
-
ICQ Miley Cyrus
Ahoj, nemáte někdo ICQ na Miley?Mám jedno takové, ale je pochybné.. -
-
Re: ICQ Miley Cyrus
TAK TO BOHUŽEL NEMÁM.AE JESTLI HO SEŽENEŠ DEJ VĚDĚT..... *5* *5*
-
-
delete
-
-
Re: Miley a škola
Kdyby chodila do školy tak by to nestíhala má svýho učitele který s ní jezdí na turné a učí se 4 hodiny denně a pak jí zkouší někdo ale teď nevim kdo ale je to někdo důležitej to vím.
-