Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xxx.nicky.xxx

Miley

Ona?? Je prostě nejlepší!! Můj vzor miluju ji!!! a těšim se na jeji novy písničky a filmy!! *14*
  • australanka

Skype Miley

na osobnosti Emily Osment jsem našla skype miley cyrus a ten zní : miky.smiley.ray *15* *15* *15* *15* *15* kámošce to funguje už se jí objevila ve webkameře *3* *3* *3* *3* *3*
    • armenakos1

Re: Skype Miley

to už psalo milion lidí že se jim objevila ve webkameře... už vidím miley jak se každýmu hned ukazuje ve webkameře... *1* vy taky věříte všemu *1*
  • :D

teda by mě fakt zajímalo kolik vám může bejt v průměru let...ale řekla bych tak 12?? a to možná ještě přehánim...když čtete ten seriozní tisk jako je Bravo a koukáte na pořad, kterej je jasnej už podle názvu:) děti, děti *1*
    • destiny-hope.cyrus

Re: :D

A KOLIK JE TOBĚ KDYŽ SEM LEZES?? dítě dítě dítě!
      • Re: Re: :D

to ti mileráda prozradim...bude mi 18, takže nic moc věk, ale aspoň nevejrám na Jetix
      • Osobnost,opravdu ne!

Každý ma samozřejmě svůj názor,ale tohle přeháníte,ne?Jako osobnost,to je pojem ,předtsavím si pod tímto názvem někoho,ale tím myslím někoho!Né nějakou pipinu z jeednoho seriálu,která ani žádná osobnost není,fakt tady nepatří,a je jejich tu více!Ale tahle na 1.místo,HM,HM,HM...?Asi tady chodí lidé,kteří prostě nechápou tyto stránky!To jsou osobnosti,a né ceny Brava,nebo Jetixu,pokud jim tak fandíte tak si na ně choďte někam jinam,samozřejmě je to vaše věc,chápu,alë ještě jednou opakuji:TO NENÍ OSOBNOST!jen momentální oblíbenkyně,až s ní žádný seriál nebude,tak tu o ní nebude ani slovo,tomu 100%věřím!
        • pavlusqa

Re: Osobnost,opravdu ne!

Jenom vám chci ríct co to je vlastne osobnost: Osobnost je človek ,ktery se nejak odlišuje od ostatních *1* Tak sme se to aspon učili v OV takže já bych řekla že Miley zrovna mezi normální lidi nepatří *1*
          • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

a kdo je v týhle dobe normální??:D:D:D *7*
            • pavlusqa

Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

Jj víme zhe hraje v jednom seriálu *1* Ten seriál se jmenuje Wizards of Waverly Place a je super davaj ho na jetixu *14*
          • pavlusqa

Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

JJ a ješte neco celkem me štve ,jak se tu navažíte do hvezd ako je Selena Gomez a Demi Lovato a Jonas Brothers atd. Řikáte zhe to nejsou žádne osobnosti ,ale co o nich vubec víte!!!! Napr Selena kdyby jste videli kolik ona dostala různych ocenení za svou práci .Kolik toho udělala pro ostatní !!!!! Neodsuzujte toho o kom nic nevíte. A každá začínající hvězda musí přece nějak začít nebo ne? Chvíli to trvá než se stane opravdovou osobností ale Miley ,Selena,Demi ,Jonas Brothers budou jednou takové osobnosti zhe se z toho poserete *1* *1* *1*
            • destiny-hope.cyrus

jo presne budou z nich osobnosti! vite jak sou popularni v americe?! a az se ta vlna dostane pořádne k nam tka pak se tady bude diskutovat jak?! samíma nadavkama?! tak to je dobry no....úža!! *10* *8* *16*
            • Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

Víte že Selena hrála (hraje) v jednom seriálu *4* *7*
        • destiny-hope.cyrus

Re: Osobnost,opravdu ne!

hle chapu te ae kecas tady kraviny! pač to neni jenom serialem i kdyz je fakt supr ona taky zpívá víš?! ae to de asik mimo tebe kdyz ses o ni takhle informovana...och promin ae ty si znalec!
          • Re: Re: Osobnost,opravdu ne!

jo ja se v tomhle vyznam-ne ze bych byl nejakej debil nebo arogantni,ale pochopim ze ta miley sem nepatří!a řeknu to třeba desetkrát!pokud to chce ještě někdo slyšet!já chápu že se vám možná líbí,ale tady patří velké osobnosti,které něco znamenají a né miley,která aha promin ona zpívá,ale je to nějak známá zpěvačka?asi už dost,že?když tady o ní mluví pět lidí,jako o zpěvačce,což také vyvracím, protože zpěvačka?no to je jedno,jen byste měli uvážit velikost této,,hvězdičky¨¨protože na to aby tady byla ,nebo vůbec v desítce,tak do toho má opravdu daleko,všem se omlouvám,ale je to pravda!!! *9*
            • dianna114

Hm,Destiny si hraje na chytrou a napíše charyta.... A nejen ti ubozí Jonásci,ale i Madonna přispívá na charitu! A pomohla spoustě dětem v Africe! Takže si nehraj na chytrou,když o ní víš h...o!!!!!

ne tech deset je tam protoze jich je nej deset a miley je PRVNI!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13*

tak nepatri za 1.kdybi sem nepatrila tak neni prvni v zebricku top osobnosti za 2. nedelej ze sebe chytraka jo a za 3.dej se do klidu jo ona to narozdil od tebe nekam dotahla nema sem treba patrit avril je HROZNA!!!!!!!
            • destiny-hope.cyrus

hle ty sabone! píše se to Cyrus! a ne ztmívání ale Stmívání a ashley se píše takhle ty znalče!! víš co běž si psát komentíky do fanklubu nějaky chýlkový nebo madony!! jo a mimochodem madonna a nejaka hvezda?! mozna tak pro nikoho z roku 123 a ne pro součastnost...prave proto zhe sme v součastnosti tak si myslim zhe by tady mela bejt dalsi generace a ne generace stol let po jejich slávě jasný?! řekni mi co delala modonna?? tyhle mlady lidi pomáhaj druhým příspívaj na charytu a to jim je v rozmezi 15 a vejš! a madona se tamhle nikde vykrucuje v naprosto nevkusnym ruzovym topíku a hraje si na mladici co si mysli zhe kdyz se jadnou zakrouti pred kamerou s Timberlakem tak se vsichni poserou?! jako reknu to takhle s Heathem souhlasim ae jako Madonna?? kate winslet to je kdo?? kdyz reknes jmeno Miley Cyrus tak ti reknou jo to je ta mlada holka co zpiva ne?? a kdyz reknes madonna tak ti reknou to je ta stará rachejtle co si hraje na nejakou mladici a u paze uz ji vysi peknej kus zvadlý kůže:D:D:D a ja si myslim zhe by sme meli dat pruchod a sanci takovým nedejnym hvezdám jako je Miley Cyrus Jonas Brothers Selena Gomez a dalsi...a myslim zhe vetsina lidi mi da za pravdu
            • kate6

Promiň, ale mam toakovej pocit, že ty, který si vyjmenoval, tu sou, né? takže v čem je problém? Je tu tisíce osobností.. ňáký sice nejsou ještě tak velký, jako si ty jmenoval, ale pro někoho jsou to osobnosti.. A každej si tu svou osobnost představuje jinak.. Pro někoho je osobnost třeba matka nebo otec.. To nemusí bejt vůbec zářivý hvězdy z Hollywoodu, aby pro někoho byly osobností.. A pro náctiletý (tedy i pro mě :)) je osobnost třeba právě Miley Cyrus.. A mimochodem, na to, že jí je teprve šestnáct, má docela dobrej hlas.. :) takže já v ničem problém nevidim.. :)

tak já ti povím,kdo by tu měl být:například teda Heath Ledger,to je osobnost!,Madonna,nebo třeba hvězdy tipu Jenifer Aniston,Felicity Huffman,coč je přestavitelka Lynette ze zoufalých manželek,a také získala prestižní cenu EMMY za nejlepší herečku!nebo třeba Kate Winslet atd...a z českých třeba Lucie Bílá,nebo Ivana Chýlková,to jsou osobnosti ti všichni,které jsem vyjmenoval a né ti, kteří obsadili desítku kromě Heatha Ledgera,který tu tak jediný patří!Ti všichni co jsem jmenoval mají právo říkat si osobnosti,protože něco dokázali,nebo si díky svému herectví,které je kvalitní,tím myslím kvalitní ne seriáy pro náctileté,prostě to jsou herci s velkým H!nebo zpěvačky jako Madonna,to je osobnost obrovského formátu a že ta tu rozhodně patří!A né hudgens,cirus,efron,ten playboy z filmu Ztmívání,nebo ashly tisdale,no to jsou opravdu takové osobnosti,až by mě z toho!A ano , oni se mohou za pár let vypracovat a být tak slavní jako třeba Heath Ledger,však to nepopírám,ale až budou ty osobnosti tak si je tu dejte,tohle je současnost a dnes by se o nich jako o osobnostech mluvit nedalo!

No je teda pravda že tady tahle "hvezda" sem vubec nepatri. To samé Zac Efron, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers. *9* To jsou takovy chvilkovy hvezdy. Neumi hrat ani zpivat.
            • destiny-hope.cyrus

je to tvuj nazor a ja ho beru...ae nikdo tady ve "fanklubu" nechce slyšet urážky na ni?! řekni mi kolik lidí tady na osobnostech jsou doopravdy podel tebe ty fakt velký který sem patří?! podel me je to heath ledger ano byl dobrej ale sou i jiní a pro nás je to právě miley...líbí se nám její písničky líbí se nám její hraní i její seriál....a mimochodem zpívá a zpívala už dřív než se dostala k hannah montaně..ma miliony prodanych alb....ae to je vlastne malickost *7* takže se prosimtě pozastav nad otázkou kdo je pro tebe osobnost a která by sem měla patřit! ashley tisdale?? vanesa hudgens?? selena gomez?? demi lovato?? dyt sou ji taky podobne a ty to sem pises jen miley?! kdo je podel tebe osobnost 21.století?!!! nebo alespon nynější?! sem zvedava jakej bude tvuj zaver!! dík!
  • skype Mile

hele no...po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla nenechávat si to pro sebe...mám asi skutečný skype na Miley Cyrus...prokázaný to sice nemám ale asi třikrát jsem si s Miley psala a jednou dokonce přišla i na webcameru a když sem jí řekla ať mi zamává tak opravdu zamávala!tak nevím no...mám ten skype od mojí vlastnice co bydlí ve státech... ale pravost nezaručuju ale asi je opravdu SKUTEČNÝ...tak sem se s vámi chtěla podělit...tady je: miky.smiley.ray

jo a většinou tam bývá až v pozdějších večerních hodinách...někdy i ráno a zřídka odpoledne... a většinou neodepisuje..musíte to zkoušet...asi tam má víc fanoušků nebo tak něco..
    • Re: skype Mile

Podle mě neni pravej.

Miley se zdá vyvedená z míry, že tento skype se dostal až do česka *7*
      • Re: Re: skype Mile

je to Miley!!!! *4*
    • jessw

Re: skype Mile

Ja sem si sni včera večer taky psala a jestli to je fakt ona tak byla fakt mila a v poho *3*

joo? já taky byla fakt super...byla jsem tam ve dvě hodiny v noci a veřejně mi mávala na webkameře..ale jen chvilku, pak musela volat s dalšími fanoušky :)

ještě si mě nepřidala *7*

ani mě si ještě nepřidala :(:(:(:(

uáááááááá neuvěřitelný lidi!!!!nějak kolem druhý v noci jsem byla na skypu a byla jsem s Miley na webkameře...sice to byl veřejnej hovor pro víc lidí co má ona na skypu (asi tak 3 její fanoušci byli na webcam s náma) a Miley byla normálně vidět a dokonce zazpívala i kousek písničky co chtěla slyšet nějaká Alice co byla na webcam s náma takže jako mazec největšííí *3* *14*
    • alexej.terez.cerepanov

Vy jste vážně nemožný *15* a zase od znova.Někdo přijde napíše já mam skype na Miley a všichni děláte jak vosy o medu *15* Je mi vás vážně líto,už to neni ani k smíchu,ani k pláči.Jenom so poklepat na čelo.

starej se o sebe a ne o nás...proč by jako Miley nemohla mít svůj skype kde si píše a volá s fanoušky co má? jo jasně je mi teprve 12 a co jako? sem najivní? tak ať, já těm holkám věřím...a taky ten skype skusým a co jako:) *8*
        • Re: Re: Re: skype Mile

neboj tak za 10 let pochopis o co to jde holka *1*
        • alexej.terez.cerepanov

Re: Re: Re: skype Mile

Protože vy nanynky taková osobnost by neměla na takovýhle věci čas a musela by z toho zbláznit kdyby jí tam mělo psát a volat několik set lidí.Nemusíš tu na mě vyšilovat.
    • hbdelfin

jo,vypadá to na ni

A kde jsi ten skype vzala?
      Já si myslám že to bude fake jako každý Miley by nikdy nezveřejnila svůj skype a kdyžtak by ho urřo měla pod jiným jménem nemyslíš?

noo popravdě já sama nevím co si o tom myslet ale teď už tomu celkem věřím...moje vlastnice dělá ve státech opairku a nějak se přes tu rodinu dostala ke skypu, kde si Miley údajně píše se svými fans...ale nikdo u nás o tom moc neví asi...ale zvláštní je že za tu dobu co ten její skype mám sem s ní dokonce i jednou byla na webkameře a zamávala mi...je možný že toi je jen nějaká holka podobná jí...ale zase nadruhou stranu nevim no

Zizulinko poděkuj tý svojí vlastnici, nejspíš ti dala správný skype skutečné Miley! *14*

no má na tom svým skypu napsaný anglicky něco jako že je to skype kde si píše jen a pouze se svými fanoušky a že nechce aby ji tam nikdo obtěžoval...myslím že by to mohla být ona

hmmm mě si zatím nepřidala...uvidím
    • smileyteri

Ahoj Zizulinko já nemám skype a nebyl by tedy někdo tak hodný a pozdravoval by Miley od de mě řekně te jí že jí pozdravuje její velká fanynka Terka a když tak mi sem na profil napište co říkala a prosím nic si nevimýšlejte *4*

ahojky Tery já ji klidně budu pozdravovat ale nějak mi teď zase neodepisuje...asi nemá čas nebo nevím ale zase když píše ta Martina že si s ní teď psala tak nevím...kdoví kolik lidí jí píše ale psala jsem si na MSN s mojí vlastnicí a ona mi říkala že tento skype nemá moc lidí a nevím jestli jsem udělala dobře že jsem to zveřejnila
        • Re: Re: Re: skype Mile

pro všechny co si sní chtěj psát je tam.........
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: skype Mile

jo,prelozila jsem si to dobre
          • Re: Re: Re: Re: skype Mile

anoooo psala sem si s níííí ale napsala mi jenom že nemá čas :D
        • addlevel

Re: Re: Re: skype Mile

to si radši zveřejňovat neměla teď se na ni všichni slítnou a budou se jí ptát a psát ji a pak ji to přestane bavit a už nebude ani online jako ty předešlý co tu byly
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: skype Mile

souhlas s addlevel,a navíc,podle mně to není miley,zeptala jsem se jí,jestli přijede do česka a ona na to,že ne,že musí dotočit HM a pak jsem ji napsala,že snad se dostane do česka než přestane zpívat a ona jako cože,že nepřestane zpívat a kde jsem to našla a zě zpívat nepřestane ani na chvilku,prostě takhle,tak nevím
            • Re: Re: Re: Re: Re: skype Mile

já si myslím, že je to Miley, protože moje kámoška říkala že o tomto jejím skypu jí psala nějaká její kámoška z tagged.com a že je fakt pravý *7*

hbdelfin: a jsi si jistá že sis to dobře přeložila...? americká angličtina je trochu jiná než anglická

mně vůbec neodepisovala dneska, i když byla online..ale včera jsem se jí taky ptala jestli přijede do česka a říkala že nemá čas ale že možná do budoucna..ale psala dobře anglicky a já moc nerozuměla..

tak to je moc!!!!! teď sem si s ní psala je online lidi...a psala že je u nich ráno a že má chvilku čas jít na skype...!!a ptala se kde jsem vzala tento skype :-O to je moc

no jako zkusím to ale moc tomu nevěřím...už sem zkoušela tolik skypů co měli patřit Miley a ani jeden nebyl pravý *7*

jojo taky to zkusím...
  • mattie

New Photos

ahojte,,,, ak chcete tak kuknite nové fotky Miley promo k Last song...
    http://mileyimages.net/thumbnails .php?album=893
  • hbdelfin

okay, bye

okay, tak já už jdu, mějte se skvěle a zítra k včeru opět tu
  • Paparazzi

viděly jste to video, jak se tam hádá s tim paparazz, ten chlap je asi debil nebo co, jinak kdo nevíte co se stalo, tak jeden paparazzi bežel k Miley aby si jí vyfotil a přitom narazil do její mamky a ta pomalu spadla, no a Miley po něm vyjela, já bejt Miley tak ho snad zabiju debila jednoho, co si vůbec ty paparazzi o sobě myslí jo a i když mu nadávala tak jí pořád fotil, jak si tohle vůbec můžou dovolit
    • v.e.r.k.a

Re: Paparazzi

jsou to prostě idioti Miley udělala dobře měla mu jednu vrazit *15* tohle kdyby si někdo dovlil ke mě nebo k mé rodině tk jí schytá *10* *8* *1*
      • Re: Re: Paparazzi

ještě jak jí fotil ne, já bych mu ten foťák vzala a hodila s nim o zem...a ještě bych na něj dupla, hajzl jeden *8* *8*
        • Re: Re: Re: Paparazzi

PŘESNĚ TOHLE BYCH TAKY UDĚLAL A JEŠTĚ BY DOSTAL PĚSTÍ. *16* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

měla ho za to přejet *15* *15* *15*
          • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Paparazzi

jo nebo ho kopnout mezi *15* a ještě dupnout na nohu *1*
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Paparazzi

*15* *15* no kdyby byla hoodně vytočená tk co víš třeba jo *1*
            • armenakos1

veverkamiska: to bys asi udělala jenom ty... Miley by tohle neudělala *15* *15* *15* *15*
              v.e.r.k.a: ještě ty se přidej *15* *15* *15* *8* *15* *15*
            • v.e.r.k.a

jo to by byla pomsta *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Paparazzi

* přejela

ne měla ho kopnout mezi, on by se složil na zem ona by na něm začala skákat, pak by mu vzala foťak a třískla by ho s nim do hlavy a pak teprve by ho zajela...... a pak ho ještě jednou kopnout mezi
            • v.e.r.k.a

*15* *15* *15*
            • armenakos1

bože holky... vy masochysti!!! *15* *15*

souhlas
      • armenakos1

Re: Re: Paparazzi

sakra že já debil v tom L.A. nezůstal dýl.... mohl sem tomu blbečkovi vrazit já *16* *8* *8* sakra nesmím miley nechávat takhle o samotě furt *15* *8*

TAKŽE ZA TO VLASTNĚ MŮŽEŠ TY.ALE TAK NEMŮŽEŠ BÝT VŠUDE. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • armenakos1

HEJ JAK ŽE ZA TO MŮŽU JÁ... JÁ TAKY MUSÍM BEJT VE ŠKOLE.. NEMŮŽU BEJT POŘÁD V L.A. *15* *15*

NO TO JE JASNÝ,KDYŽ JE TO LÁSKA TVÉHO ŽIVOTA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

pro mě to je jak celej život *14* *14*

TAK TO JEŠTĚ NENÍ ROK. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

myslím minulý léto *15*
            • armenakos1

mno takže vlastně rok.. páč sem s ní začal asi na začátku léte mno.. *15*
            • armenakos1

TAK DVA ROKY NO... NA LETNÍ PRÁZDNINY JSEM TAM BYL JEN MINULEJ ROK... TENTO ROK TO BUDE PODRUHÉ.... *3* *4* *15* *15*

TAK TO UŽ CHODÍŠ S MILEY DOST DLOUHO PODLE TOHO JAK TO PÍŠEŠ.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

JSOU ALE ZAS TAK NA TRVALO V L.A. NEJSEM ABYCH TAM CHODIL DO ŠKOLY... ALE TAK JÁ TAM VŽDYCKY KDYŽ JE ŠKOLA JEZDÍM TAK JEDNOU ZA 2 MĚSÍCE TŘEBA NA TÝDEN... A O LETNÍCH PRÁZDNINÁCH TAM JEZDÍM NA CELÝ PRÁZKY *15* *15* *15*

A V L.A. NEJSOU ŠKOLY? *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

tys ji v LA potkal?
          • armenakos1

ne nepotkal akorát nevíš o co GO takže proto se tak blbě ptáš.... pls když nevíš o co jde tak se neptej *3* *5* *15* *15*
            • armenakos1

Divočák má pravdu *15*

JULIUSSAHULA:MUSÍŠ TU DISKUZI POŘÁD SLEDOVAT A PAK BUDEŠ VĚDĚT O CO GO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

spiě když člověk něco neví tak se ptá
    • Re: Paparazzi

pro peníze udělají pomalu vše *10* *10* *10* *10* *10*
      • Re: Re: Paparazzi

joa chcetěj jsem zdělit jetli mi pls pošleš odkaz ještě jsem to neviděl asi jsem pozadu *7* *7* *15* *15* *15*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Paparazzi

www.youtube.com/user/CyrusLeaks#p/a /u/0/rWbB3UdRPMA

zrovna jsem to chtěl napsat o tom.. ale předběhla mě veverkamiska *15*
          • Re: Re: Re: Re: Paparazzi

to víš jsem rychlá :D
            • armenakos1

njn.. já zas tady zrovna ten moment nebyl.. díval jsem se na to video.. tak proto jsem to sem nestihl... bylas rychlejší no *15* *15* *3* *4*
  • by se k sobě hodili, co říkáte?
    nejkrásnější sportovec na světě *14* *14* *14*
    http://www.osobnosti.cz/marc-marquez.php
  • gabi123

.....Miley *6* .

ja to taky zdavaz!!!!
    tak si sem chodte a nadavejte Miley!
    jsme ve svobodne zemi tak muzeme vyjadrit svuj nazor, i kdyz by ste to mohli rict trochu slusne:)
    je marny rikat vam at jdete pryc kdyz ji nemate radi, protoze to je na vase mozecky asi hodne narocne!!! tim koncim zdarec Miley *14* Miley *14* Miley *14*
  • CO?

Co že jsi to říkala?ono s ní něco je?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit