-
znamý
chci se zeptat jetli tu někdo s miley aspoň mluvil? -
-
Re: znamý
Hádej... :-p -
Re: znamý
jáááá *14* *15* -
-
Re: Re: znamý
*15* *15* *15* sry ale já to mislím jinak než ty *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: znamý
já vím jak to myslíš a stále říkám: Jáá ano! *14* *15*
-
-
Re: Re: znamý
*15* *15*
-
-
-
Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
Tak už chápu proč jsou tak blbý! Například tý holce Shellby je jen 12! A myslím že se jí Miley nelíbí jen proto že má ještě malí cecíky a zavidí jí ty její! Navíc to v hlavě ještě nemá vůbec srovnáný tak se na ní nezlobte třeba když jí bude 30 tak konečně nebude mluvit bláboly! *3* -
-
Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
a v hlavě to mám srovnaný -
-
Re: Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
asi tazko podla toho co tu pises *13*
-
-
Re: Vysvětlení Pro Blbost Shellbyho!!!
já jí vůbec nezávidim a svůj názor nikdy nezměnim!
vždyt má hrozný písničky a hannah montana je propadák!!!!
-
-
Mandy
Ale to nebyla Mandy ne?Jenom že Miley and Mandy vypadá Mandy jinak. -
JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
já miluju Miley nejvíc ze všech..nikdo ji nemiluje víc než já *14* *4* -
-
Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
Sorry..vím že tohle je pro fanoušky,ale tak sem si řekla,když se ostatní můžou navážet do nás..tak já můžu do nich...
Co ni Miley pro boha všichni vidíte???
No fakt nwm....
Mohl by mi to pls někdo vysvětlit??? *5* -
-
Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
No Á? Je prostě nejlepší je krásná,má nádherný hlas prostě je nej to nejde ani polsat! Já zase nwm co vidíš na Pattinsonovi?! *10* -
-
Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
no právě víš...
Ten hlas má jako každej jinej,tak proč zrovna ona a ne třeba..já nwm...prostě někdo jinej?? -
-
Re: Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
Hahaha *1* -
Prostě proto ! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
hmm..dobrá odpověď..kolik ti je bože??
9?
no podle výběru "dobré"zpěvačky bych ten věk tak asi typla... *7*
-
-
-
-
jj tež nechapu!
Ja Miley rada nemam!!
Nechci ji nějak nadavat ale prostě řikam svuj nazor!Nemam ji rada a nechapu co na ni všichni vidi!!
-
-
Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
hmmmm.tak to si teda veris. *4* *4* -
-
haha já to ale vím..rprotože nikdo nemůže ji milovat víc než já...mám celý pokoj s jejíma plakátama a mám i její knížku jako -
-
Re: Re: Re: JÁ JÁ JÁ JENOM JÁ
Hahahahaha Já tu knížku mám taky mám plno věcí s Miley a Hannah Montanou tak toho nech!!!!! Buď ráda že má Miley tolik fanoušků a nehádej se tady s náma kdo je větší fans! -
-
vy si fakt myslite ze tu chodi miley cyrus??? bezne by pisala na slovensku stranku a este by vedela odpovedat ked slovensky je vsetko napisane :) vy ste ale vtipny *13* *1* -
přesně.já mám taky tu knížku a přes deset triček s hanou.tak toho nech ty píííííííčo ńamyšlená
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Jo0RCQgQhm8 jednorožec *1* *1* *1*
-
Hele já jako nechápu když Anonym!!!!!Píše že Miley je **** tak si to nech pro sebe ne??!!!!!A koho to vůbec zajímá že máš radši Sel.Gomez mě je to teda u ******!A radši si to piš k tý s ví Seleně!!!!
-
-
Proto ze ji neznas ..zkouseli jste nekdy zmenit styl????Ja jsem ji taky mela rada ,ale pak jsem si uvedomila ze nemuzu bejt porad jedostranna .....A to ze je **** jsem napsala proto,ze se zmenila a proste si mysli o sobe one vic ..to je jeji problem..detska se kvuli ni rezaji ..To vam pripada v poradku???Me teda ne *1*
-
-
Armíku! To jsi šťastný žejo? To já taky! *1* *1* *1* *2*
-
film hanah montana ve filmu
už jsem to viděla na youtube jestli chcete tak se taky koukněte na http://www.youtube.com/watch?v=LJHR hkIWITs&feature=PlayList&p=AC877571 241EA8FF&index=0&playnext=1 je to super -
Miley
jako já mám Miley ráda ale jako hodně se změnila chová se ted trochu jako Lady Gaga a ty fotky tady no nemam slov prostě velká změna -
Miley chtěla nebo chce seknout se zpěvem chce se naplno věnovat herectví
-
-
neni to novinka, stalo se to před 2 lety! *16* *16* *16*
-
za prvé to není žádná novinka a za druhé to už ani není pravda. *6*
-