-
bellathor1996 nemáš pravdu zmněnila asi protože chtěla kvůli pár komentářům to nezmněni ale neni bezva že jí hlas zůstal ?
-
???
ja naprosto nechapu proc tady rozebirate Michaela Jacksona.tohle je diskuze o Miley a vy tady rozebirate nekoho uplne jinyho.Jste fakt trapny...jak muzete srovnavat Michaela a Miley?vzdyt jsou oba uplne jiny a hlavne vekove,takze se proste takhle srovnavat nedaj.... -
-
Re: ???
mas pravdu dit jackson uz stim zacinal v10 a je mu 50 a mylei je 16 a zacala asi ve 14 nebo v 15
-
-
delete
-
-
Re: HLASUJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
MoŽná je tO JEn můJ pRObLÉm, alE mĚ se hnUsÍ čÍm dÁl VíC, PříJdE mi Víc A víC naMyŠleNá. AsI neBuDu HlaSoVat! *16* -
Re: HLASUJTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja hlasuji
-
-
Happy birthday MILEY
-
Miley..
Jo a NÁHODOU je dost hezká, vždyť se na ni podívej, je hezká tím jak je milá a jedinečná, ale ty zřejmě ne, protože tu jen sprostě pomlouváš!!Styď se,, fakt s ní se ty absolutně nemůžeš srovnávat,, a já ji obhájím, protože věřím v to, že ona by tebe tak nepomluvila! -
Happy B-day miley♥
-
nevím proč to furt řešíte co je na tom jestli se to někomu líbí nebo nelíbi toje jejich věc nebo né snad *1* *4*
-
Pro veverkamiska
Pro veverkamiska: neříkala jsi náhodou, že na tuhle diskuzi už nepůjdeš? A 15 ti podle mě určitě není, hlavně podle toho, jak píšeš. Neumíš pravopis, shodu přísudku s podmětem a další věci. -
-
Re: Pro veverkamiska
já tady můžu bejt kdy chci a 15 mi fakt není já si dělala legraci nevěděla sem že si to fakt bude myslet -
-
Re: Re: Pro veverkamiska
Hm.. a kolik ti teda je?? 11?? *1* -
-
Re: Re: Re: Pro veverkamiska
né zase tak malá nejsem
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro veverkamiska
hm tak 12.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro veverkamiska
dobře že to vím a už je to dobrý *1* *1* *1* -
Tak si nedovoluj na starší a moudřejší. *1* *1* -
ne 13
-
-
-
-
-
Re: Pro veverkamiska
Tky si myslim že kecá...
-
-
m
Kdybyse nečetli ty drby v bravu, dívce atd. , tak by to bylo mnohem lepší. teď mluvím samozřejmě o těch co někde přečetli že chodí domů opilá. A abych nezapomněla Miley je nejlepší!!! -
-
Re: m
myslim ze to psali v top divce tedka nevim ale je nejlepsi
-
-
blog
podívejte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/