Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley má piercing!

Miley si do nosu nechala dát piercing! *3*
    • luida

Re: Miley má piercing!

a já mám tetování! To je toho! A na kterou stranu?
    • veveruruskaska

nevěřim
      • escarlate

Re: Re: Miley má piercing!

Fakt má, je vidět na některých fotkách... A myslím, že si tam nechala dát jenom kvůli filmu... *1* *3*
        • smiley-michelle

Re: Re: Re: Miley má piercing!

má ho ale prý dočasně a může si ho kdykoliv sundat. dala si ho prý kvůli tomu že obdivovala Kelly Clarkson že si nechala propíchnout noc. říkala to v nějakým rozhovoru *4* *4*
          • luida

Re: Re: Re: Re: Miley má piercing!

i kdyby ho mela navzdy, tak ho muze kdykoliv vyndat, ale zaroste jí to a zacne hnisat, a to ji bude stejne delat!
    • veveruruskaska

fakt? a jak to víš
  • hbdelfin

skype na miley?

hele, vymazte ty jmena, jinak za ni bude chodit miliony lidi a bude to v haji, a ja na to jmeno vcera sla a normalne jsme spolu kecaly a mluvila jako ona a mozna to byla ona, nevim, kazdopadne kecala s taylorem
    • Re: skype na miley?

To je pravda no... ale ten skype je pravej asi... Psala jsem a chtěla jsem jako skype na ostatní celebrity.. tady holka psala že jí dala skype na taylora.. ona řekla že je to podraz dávat takhle skype a že je to soukromí protože taylor je fajn a že je její kamarád, ale mam její telefoní číslo!!!jelikož mam volání do ameriky zdarma zkusil ajsem a ona to zvedla! BYL TO JEJÍ HLAS... MLUVÍ DOBŘE AMERICKOU ANGLIČTINOU A MÁ AMERICKÝ ČÍSLO DO TOHO ALE NĚKDO FURT ŘVAL MILEY MILEY PO CEM NEBO MILE YPOD JSI SE MNOU HRÁT A TAKOVÝ *1*
      • jessw

Re: Re: skype na miley?

OMG ona ti to fakt zvedla?.....zase ale že by ti jentak dala svoje číslo, ale ted selena gomez vola třeba nazpatek svejm fanouškum...tyjo to je mazec...doufam že to fakt je ona...VĚŘIM ŽE JE!!!! *14* *7*
    • jessw

Re: skype na miley?

Me teda zatim napsala jenom Ahoj...ale i za to sem štastna jestli je to ona:D...
  • nemáááá

hele nehádejte se kvůli miley ona prostě nic nemá a jestli ste si sní povídali tak to ona nebyla.
  • Armenakos1

No tak sorry že jsem napsala že jsem tvoje obdivovatelka no..!
    • armenakos1

Re: Armenakos1

proč se vztekáš ?? mě to ale nevadí.. mě se to právě líbí.. *4*
  • nn

Jejda tak to fakt nevim *7*
  • jugfih

jedu za dedou do ameriky a tam mi prej koupi miles to go treba se setkam s miley cyrus ale deda bydli v nevade to je stat hned vedle californie kam patri a L.A. tam sem bylo jednou k dedovi totiz jedu po druhy
    • danielkamiley

Re: jugfih

no jasny treba z los angels do new yourklu to mas od cesky republiky do ruska v americe jsou miliony lidi treba new yourk tak to mesto je asi 100krat veci nez praha urcite se tam sni nesetkas ty tam ani urcite ani nejedes jejnom se vytahujes treba ja jsem byla na jejim konzerte cv nemecku a mam od ni 2 autogramy tak se moc nevitahuj jo?
    • sweet.anne

Já jedu za ségrou do LA na Vánoce *4* Ona tam studuje *4*
      • luida

Re: Re: jugfih

To jste bohatí. Mě by rodiče letenku za 20000 nekoupili!!!!
        • medison12

Re: Re: Re: jugfih

njn me ji taky nekoupej!!!
          ja si na to setrim od 9 let a je mi 15 *3*
      • lenusicka23

Re: Re: jugfih

aha =) Moje kámoška byla v USA, přivezla mi podpis Mitchela, škoda, že né Miley, ale ta byla na natáčení The Last Song=(
        • sweet.anne

Ej ta se má.
          Já bych tam chtěla strašně někoho potkat, ale naděje si nedělám *3*
          • lenusicka23

Re: Re: Re: Re: jugfih

to byla asi náhoda, protože měl zrovna koncert! Ale taky bych chtěla potkat někoho=)
            • hmontanah

taky jedu

Já za 2 týdny taky jedu do LA... Na doporučení poroty pěvecké celostátní soutěže *4*
              Na stálo... Díky bohu, že tam mam tetu!!
              Moc se těšíííím!!:-) *3*
    • lenusicka23

heh, do Ameriky kvůli Miles T Go=D=D haha...třeba taky ne..=P Myslíš, že na tebe bude Miley čekat?=)
      • Re: Re: jugfih

miles to go je knizka a ja si ji tam jedu koupit a taky jedu za dedou
        • lenusicka23

yay, já vím, že je to knížka , nejsem blbá za prvý ji mám doma a za druhý mám o Miley blog:D to už vim taky
          • Re: Re: Re: Re: jugfih

no ze tady pises samy kraviny proc tam jedu kde je cervenej koberec atd.
    • princess.singer.star

no a co tam budeš dělat? tvůj děda je čech nebo američan?
      • Re: Re: jugfih

co tam budu delat budu chodit po americe doufam ze se tam zase neztatim mozna potkam par hvezd doufam ze pudu zase s dedou do drive parku kdyz sem sla ven tak sem byla cela zelena je to tam drsny a jinak urtrite pujdu zkouknout americky obchodaky mozna si taky neco koupim a urtrite se pujdu podivat na cervenej koberec a to uz je vsechno jinak asi budu u dedy doma a budu chodit na ty jejich milk shaky jeste se je nikdy nemela a na telku se divat nebudu protoze ji nebudu rozumet tak budu na notebooku a deda je cech jenom se tam prestehovat za praci uz se mooc tesim
        • princess.singer.star

ale samozřejmě tam někde vystuduju školu.to je jasný
        • princess.singer.star

já tam pojedu v 15ti protože tam začnu s kariérou!
        • princess.singer.star

aha a kde bydlíš? máš ráda miley?
        • lenusicka23

červenej koberec jo? a ten je kde?:D A milkshake prodávají i tady v ČR a jsou uplně stejný:D:D Děda a za prací jo, není náhodou už v důchodu?=P
          • Re: Re: Re: Re: jugfih

cerveny koberec v americe je vetsinou tam kde se kona nejaka akce,a deda v duchodu neni nevim jak je starej tvuj deda ale mymu je 49 no uz skoro 50 a na milk shake si zajdu tam me je to uplne jedno ze je prodavaji i v cechach
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: jugfih

mg no ja ti teda taky neverim, no mozna tak to ze jedes za dedou ale ze do ameriky to tady fakt ne byeee
            • Re: Re: Re: Re: Re: jugfih

tak mi never ja tam jedu jedu tam az za tejden od 2 do 16
            • lenusicka23

a co když ti nevěřím?=P Neřeš...jdu z téhle stránky zase na měsíc:D:D ahoj

me je to jedno ja se tady nebudu hadat kdyz je to diskuze o miley ja jenom napsala ze jedu za dedou aty hned takovy otazky jako by si mi neverila tak co myslis ze bych jako mela rict ze je to tam super ja tam jedu teprve podruhy a pojedu tam mozna az za 1 rok nebo 2
            • lenusicka23

napsala? ještě se ptej, se jen ptáám=D=D Já měla otázky a ty blbý odpovědi! Žárlím? Jsi se zbláznila...já jsem ráda, za to co mám! A víš proč? Je plno jiných dětí co jsou na tom hůř..víš a nevytahujou se tu, že maj dědu v USA atd..=P Myslím, že se tam nikd ynedostanu? Já mám celý život před sebou..to t nedošlo vid:D haha

a co sem asi napsala si sis tohle zacala jenom zarlis ze ty se do ameriky nikdy nedostanes
            • lenusicka23

za prvý nepíšu kravina a za druhý jsem se ptala:D:D Jenže červený koberce jsou na akcích, ale nejsou tam na 'věky' jen na ty akce.... takže asi těžko..=P Nevim kdo tu mele blbosti:D Už jdu, nechci tu strávit věky hádáním se s někym bez mozku...měj se=P
  • nenormalni!!

vy opravdu nejste normalni!nejvetsi fan miley se nepozna podle toho kolik mas doma plakatu!!!!! *16* protoze nikdo nemuze byt jeji nejvetsi fanousek!!!staci kdyz ji proste mate radi!!to je vse..
    • Re: nenormalni!!

MŮŽEME BEJT NEJVĚTŠÍ FANOUŠCI!!!A JÁ JSEM NEJVĚTŠÍ FANDA NA SVĚTĚ!!!A NIKDO NEVYMLUVÍ!!!!!!!!!ANI TY NE!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: nenormalni!!

ehmm,ehmm.Tak to bylo fakt dojemné.To jsou jen keci co říkáš.Já jsem taky její fanda ale nepřeháním to jako ty *1*
  • armenakos1

premiéra videoklipu

lidi mám pro vás špatnou zprávu. premiéra videklipu k písničce who owns my heart je odložena až na 15.října....aspon se máme na co těšit *3* *3* *14*
    • Re: premiéra videoklipu

Už se strašně těším... *3* *3* *3*
  • hm........

LEPŠÍ JSOU PŘÁTELÉ !!!! *3*
  • Hlasujte pro Královnu.. Pro Miley.!!

oběvila se anketa.. jde o teen královnu! a miely je v duelu se selenou...selena nesmí vyhrát.!! tak hlasujte pro Miley!! kolikrát chcete!! odkaz: http://www.q102.com/pages/teen-queens/ (vymazte si mezery)
    • Re: Hlasujte pro Královnu.. Pro Miley.!!

kruci selena vede tak ted ale nevzdám to dokážu setře že Miley je lepší než Selena
      • devilishsmile

Re: Re: Hlasujte pro Královnu.. Pro Miley.!!

wháá..mil už vede ne?..:D
      • Re: Re: Hlasujte pro Královnu.. Pro Miley.!!

je to vyrovnanz..tk rychle hlasujte pro Miley at má nasok.. =))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit