Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JAJ JEŠTĚ ona není dobra hmmm jajajajjjjj
  • vashley

Miley > Hannah??

Proč dáváte do galerie Miley fotky Hanny?Do dávejte do seriálu Hannah Montana!!! *13* Hannah není Miley (víte jak to myslím) *5*
    • Re: Miley > Hannah??

No to Je ne...jinak by v tom serialu nehraha quáčo...akor že ma paruku...!slepico *1* Do kolikaty vubec chodiš že to nevíš?...mam odpověd:asi este do skolky...papačo..huso
  • miley11cyrus

jj

no to určitě tady nikdo miley nikdo osobně nezná možná jo... *7* nevěřím
  • sweet.anne

Miley Cyrus

Panebože, vždyť ani jeden z těch kontaktů na ni, které sem píšete, není pravý! A pravý nenajdete ať budete hledat sebejak, sebedlouho a sebekde! Ale vám je holt zbytečný něco říkat..
    • alexej.terez.cerepanov

Re: Miley Cyrus

Jen je při tom nechte když si to myslí.Stejně když tu my něco řeknem tak po nás ještě vyjedou *15* *15* *15* a sranda musí bejt *15* *1* *1*
      • sandy.velson

Re: Re: Miley Cyrus

No jo, jsou trapný. Prostě Milej si jednak dává pozor na své osobní kontakty, takže na netu nebudou a jednak si nepřidá určitě žádného fanouška. Chce mít svůj klid...
    • Re: Miley Cyrus

Jo je to asi zbytecny a uz to tu dost lidi rikala a porad opakovalo tohle je proste kravina...
  • ...

dete uz stema svima reklamama na ty blogy nekam jinam!! *16* tohle je diskuze ne reklamka!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16*
    • Re: ...

No!Write!
  • nic proti

mileyyy cyrus ty si myslíš, že zpívat hlubokým hlasem je lehčí než zpívat vysoko... Já osobně neobdivuju až tak sopranistky, mě přijde hezčí ten hluboký hlas-můj názor. tady ale nejde o to jak vysoko zazpívá, ale spíš o ten rozsah, kterej nemá špatnej, to je pravda. ale ty co zazpívaj její píseň třeba o kvintu níž jsou přece dobrý ne. a ne každá nízko postavená píseň je špatná. špatný jsou ty, ve kterejch zpěvák zpívá v rozsahu jedné oktávy.
    • armenakos1

Re: nic proti

tak ted nechápu jestli to tady píšeš jako hezky nebo špatně... *9* *9*
      • Re: Re: nic proti

mě jen uráží to, co napsal(a) MILEYYY CYRUS (že ti co zpívají hluboko neumí zpívat)

TO MILEYYY: mimochodem miley nezpívá až tak vysoko...
        zpívá normálně, kdyby zpívala výš tak by její písně nezněly.
        • Re: Re: Re: nic proti

nic proti.Ale ty si myslis ze miley chodí na český stránky?!..:D:D
  • Miley je teď hodně změnila docela k lepšímu;) Dřív to byla taková dětská zpěvačka.. ale teď jak začala napodobovat P!NK tak mi příde taková víc dospělejší ;-) a začala jsem jí mít docela ráda :D
  • Miley je super! a nechápu proč jí tu někdo uráží bejt tím člověkem tak si to radši nechám pro sebe a nepíšu to na veřejnost kort sem kde je spousta mileynejch fanoušku!!!
    A jestli tu někdo čet její knížku tak ví jaka je a ví že je furt stejná :)) *3*
  • papirnice

--

ahoj nevíte kde bych na internetu sehnala tenhle film na stažní? *7*
  • cara

Dopis

Dneska sem napsala dopis Miley o autogram pro mě a ségru a mojí nej kámošku.Stačí vám ho npasat koupit si mezinárodní opovědku(40 kč) a lteckou známku(18 kč)a jít na poštu!
    • piskot256

Re: Dopis

pls potom mi řekni jestli ti ho poslala... já bych tež poprosila o autogram ;-)
      • cara

Re: Re: Dopis

JasNě RáDA :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit