Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

ježiši.......

aby ste se z ni všichni neposrali....... *1*
  • kacenka33

Majkíí

hele jako Makíího nikdo urážet nebude...jako já si nemyslím že Miley je nějaká hvězda...když už hvězda tak jedině Majkíí...až ta vaše Miley (nebo co to je za zjev ) *1* dokáže to co Majkíí tak se teprv ozývejte a potom si něco povíme ale ona mu nesahá ani po kotníky...takže si tady buďtě zalezlí u tý vaší nemožný ''star'' a nás normální lidi nechte napokoji...je vám to jasný?! *10* a Majkí nebyl žádnej hnusák...já nevím kdo je tady hnusnej...Majkíí rozhodně ne *1* takže držte s prominutím hubu...tu vaší nevymáchanou...smradi a jestli máte něco proti Majkímu tak nám to přijďte říct do očí ale zdraví od nás neodejdete to slibuju...a než by ta vaše pipinka Miley dokázala to co Majkíí tak už tady nebudeme my ani nikdo ani Země ani ostatní planety...takže pápá
    • usjarca

Re: Majkíí

tak se z něj neposerte nic proti ale dokud žil tak si ho nikdo nevšímal a ted až umřel tak až ted o něm říkáte že je hvězda ale ted už je pozdě ted už mu můžete i do řiti foukat a mu to bude jedno.že se nestydíte *8* ted už je pozdě nemyslíte?měli ste ho uctívat a zastávat si ho dokud žil a ne až ted.že vám není hamba *8*
      • Tereza

Re: Re: Majkíí

A můžeš mi říct za co by jsme se měli stydět??Nestydíme to máš pravdu a víckrát se do nás nenavážej,když o nás nevíš vůbec nic!Jo je pravda že jsou takový,co přišli na to kdo Michael opravdu byl až když zemřel,ale ne my!!!!A pozdě neni vůbec na nic,neznamená že když tu už neni tak se na něj zapomene a přestanou se hrát jeho písničky!Aspon pro nás opravdový fanoušky ne!...A už toho nechte,nemá cenu se tu dohadovat!
      • kacenka33

Re: Re: Majkíí

sorry ale ty mě vůbec neznáš...já ho znám už když jsem byla málá...vyrůstala jsem na jeho písničkách a prostě on byl celý můj život..byl mi hrozně blízký byl něco jako můj táta...takže já jsem byla vždycky jeho fanoušek a tak to bude i když tady už neni...takže neni pravda že jsem se ho začala všímat až když umřel a rozhodně se za něho nestydím...ale dobře nebudeme se tady hádat stejně by to nemělo konce...takže svoje názory jsme si už řekli já nemusím Miley vy nemusíme Michaela...to stačí....já bych se nikdy nepodívala na Hannah Montanu (sorry nevím jak se to píše) a vy se nikdy asi nepodíváte na MoonWalker a This IS It...takže každýmu se líbí něco jiného a když je někdo někomu fakt blízký tak se nedivte že nevydrží nechat si blízkého urážet... takže já vás chápu a vy mě asi taky...doufám...tkže už není co řešit ne? nemáme za potřebí se tady hádat myslím že by nebyl rád ani Michael ani MIley...takže v pohodě ok?
        • usjarca

Re: Re: Re: Majkíí

jj v pohodě a to jak sem psala že sis ho začala všímat až umřel tak když je to tak tak to jsem nemyslela na tebe ale jsou takoví hnusní lidi kteří to dělaj a nemysli že mě ho není líto byla ho škoda jenže s tím už bohužel nic neuděláme
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Majkíí

to ne no...ale v pohodě...hodně lidí říká to co ani nechce říct...a jakou smutnou písničku myslíš? nebo co se v ní aspoň zpívá? ráda bych věděla která to je *3*
            • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Re: Majkíí

jojo Thriller jeho nejslavnější písnička *14* no já si myslím že už nikdy nebude KLÁL POPU jako byl Majkíí to říká hodně lidí že prostě ať by se nazval králem popu kdokoliv tak Majkíí už to nikdy nebude... *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Majkíí

me si libi ta thriler nebo ja nevim jak se to pise a michaela je mi fakt lito byl opravdu moc uzasny a je legenda jeste tak 50 let nebude zadny KRAL POPU
        • Re: Re: Re: Majkíí

Miley psala na twitteru ze mela michaela rada az ho uz nikdo nikdy nenahradi ze on byl ten nej a ze na nej bude zpominat
          • kacenka33

Re: Re: Re: Re: Majkíí

jo to my všichni teda já na něj budu vzpomínat...ale jeho mělo rádo hodně lidí a má rádo pořád...ale i ten co ho sebevíc nenávidí na něm najde něco co se mi líbí....mě se třeba líbí jedna písnička od Miley....a to jí moc nemusím
            • usjarca

mě se taky líbí ta písnička black or white a ještě jedna ona je taková strašně smutná ale nevím jak se jmenuje
            • kacenka33

jojo Black or White ta je moc pěkná...mě The Climb nebo nějak tak...jojo můžeš *3*

muzu si te dat do pratel

me se taky libi jedna pisnicka black or white nebo nejak tak
    • nicky0012

Re: Majkíí

my at necháme vás??co je to za pičovinu?,spíš vy nechte nás ne?my vám na jacksona nelezem tak sklapni aorát vy lezete sem!jo?takže jdite do prdele!jste už traopní!!
      • Re: Re: Majkíí

jo my sme o nem nic zliho nerekli vy ste tady zacali teda mrs.jakson tady zacala nadavat na miley
  • miley11cyrus

.

ale myslím si že miley do Evropy nepojede možná až za rok nebo dva :-D *14*
    • sweet.anne

Re: .

Taky si myslím.
  • Happy birthday !!!!
  • miley je nej

aoj miley jemi hroznw lito ze es na operaci vis jate mam radci nrz ordinu tak se hlavne uzdrav a hele nevi tady nekdo jestli nekdy bude mit konzert tady v cr odeiste a ty taky miley ahojky *14*
  • 12mileynka12

ahoj lidi

ahoj lidi jen chci rict a to vite ze miley je nejlepsi a myslim ze vetsina souhlasi *4*
  • gfd

Zejtra už letím do Ameriky mooooooooooc se těším.
    • sweet.anne

Re: gfd

Neříkalas, že opouštíš tuhle diskuzi a nikdy se nevrátíš? *5* Sry, že připomínám starý děje.. *1*
      Jinak užij si to tam, já letím za dva týdny a taky se těším. *4*
      • Re: Re: gfd

jo ale nenechám vás tady Miley jde nějak dolů ale i s michaelem tak to je dobrý a jinak ty si to tam pak taky užij já už budu doma když ty už pofrčíš letadlem my letíme přes Irsko a přesedáváme tam takže jak sem tady psala ty 2 hodiny tak to je tam mamka my to pak vysvětlovala a do Ameriky letíme další 4 nebo 5 hodin myslim teď 4 hodiny a něco přes třičtvrtě letíme v noci to je super ale fakt je blbý že už v 5 musíme vyjet takže ve dvě ze školy a hned zkontrolovat jestli mám všechno pak se musim ze všema rozloučit no pak ještě tak hodinu budu čumět do zdi a až v pět vyrážíme hodina 1 hodina a půl cesta a pak nás budou tak hodinu odbavovat a kontrolovat zavazadla no a v 8 vylítáváme moc se těšim doufám že v letadle nikdo nebude chrápat to bych fakt nepřežila a ty si to tam taky pak moc užij no dneska vám ahoj říkat nebudu protože sem ještě zejtra přijdu a rozloučim se jinak sem budu chodit i když budu v Americe děda má notebook nebo počítač hlavně že má aspoň něco z toho když bych se nudila jinak každýmu bych přála podívat se do Ameriky je to nádherná Země
        • sweet.anne

Re: Re: Re: gfd

*4*
          My odlítáme z Prahy v 7.00, ale z Brna (tam bydlím.. *1* ) odjíždíme už v 19.00 hodin Student Agency, abychom měli rezervu, kdyby byla nějaká nehoda nebo něco. Asi hodinu a půl pak poletíme do Holandska, tam budem čekat a pak přestoupíme na letadlo, které letí na LAX. Taky jsem se ptala na dobu letu, trvá nám nějakých 12 hodin, a když se to vezme s čekáním na přestup ,tak takových 16 hodin.
          • Re: Re: Re: Re: gfd

My taky právě přiletíme do Los Angeles na LAX minule ten velikej nápis LAX byl vidět už z půl kilometru a to bylo večer v 9 když sem tam byla minule ale krásně ten nápis svítil a celá Amerika byla tak obrovská byla vidět už z dálky a krásně svítila všude byli ty malinkatý světýlka a to letiště to je nádherný to je něco jinýho než tady v Praze tam jo a v tý Americe tam maj všechno úplně jiný nemají ovladače jako my oni mají takovy omini obrazovky jako ovladač tam si to namačkaj a mají přepnuto nebo ty mobily fakt supr
            • Re: Re: Re: Re: Re: gfd

Ahoj právě jsem vstala teď se půjdu nasnídat a pak půjdu možná ven to tu ohlídnout je to tu lepší než jsem myslela tak ahoj dneska se půjdem podívat do ride parku.Moc se těšim.Tak fakt čau

Ahoj tak teda můžu používat notebook v letadle je to super nabýzej tady samý luxusní jídla a aspoň si tu na notebooku můžu pustit film už za půl hodiny přistáváme v Irsku kde budem čekat na letadlo které přiletí z Ameriky tak tam budem čekat prej hodinu to letadlo je fakt boží a to chci videť ještě to letadlo do Ameriky to bude ještě luxusnější a větší a pořád si říkam už tam budem to je super už tam budem už tam budem a pořád dokola a opřád nemůžu uvěřit že tam fakt letim
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: gfd

V letadle budeš moct používat notebook, alespoň ségra mohla.

My jsme právě před chvílí dojedli špagety a teď UŽ JSME NA LETIŠTI A ČEKÁME NA LETADLO KTERÉ PŘILETÍ ve 20:15 je to tu strašně narvaný lidma a pořád další přilítávaj je to tu jak na tržnici pomalu nevim kde sem takže už dvakrát mi přejeli nohu těma svejma kuframa na kolečkách a asi 50 do mě narazili oni se tady snad nevyhejbaj nikomu je tu strašně dusno a nedá se tu dejchat ale že by otevřeli dveře ne to nemůžou letíme letadlem něco American a jěště tam je něco za tim nevim jak se to jmenuje ale sou tu samý Američani,Angličani,Číňani,vjetnamci Francouzi a Italové atd. ale pořádně to tady smrdí jak má každej svůj pach takže vy budete mít celou tu školu pro sebe no to se máte hele musim jít jdou kontrolovat a odbavovat zavazadla tak už musíme jít tak čau ozvu se až budu v Americe mocinky se tam těšim a fakt ti závidim že tam jedeš v tu dobu ale zase se mám že tam jedu dneska už musim fakt jít čauky a mějte se
            • sweet.anne

Ségra tam je ubytovaná na kolejích na univerzitě USC. My budeme bydlet u ní, bude tam totiž volno - všichni odjedou domů, aspoň nebudeme muset platit za nějaký hotel. A proto tam taky jedeme v tom datu.
              A já ti zase závidím, že tam letíš už dneska. *3*

Ahoj asi před čtvrt hodinou jsme vyjeli a teď píšu z notebooku který si vzal táta sebou (fakt nehcápu proč) ale teď se mi docela hodí já sem to nějka nestihla sem jít ztratila sem mobil tak sem ho musela najít a pak sem si musela ještě všechno zkontrolovat rozloučit se a tak takže moc se mi po vás bude ztýskat a už moc se těšim nevěřim že už za půl hodiny budem na letišti ale pak nás musí ještě odbavovat kufry a pak půl nebo 1 hodinu budeme čekat na letišti mamka říkala že se půjdeme někam mezitim najíst ale nemůžu fakt uvěřit že za 3 nebo 3 a půl hodiny budu sedět už v letadle do Irska kde pak přesednem a pofrčíme do Los Angeles na letiště LAX jo a sem tam 14 dní do 16.prosince a už se moc těšim ale docela ti závidim že tam jedeš na Vánoce a na silvestr vy ste to tak plánovali nebo ste to vybrali náhodně budu tady s váma i v letadle jestli se tam teda bude moc používat notebook tak zatim ahoj možná vám se ještě do těch 3 hodin napíšu a když buď V LETADLE nebo až v Americe tak za šest hodin i když nevim kolik tam bude když tam přiletíme ale má bejt noc nebo už ráno myslim že 2 hodiny jo mamka my teď řekla že dvě hodiny ráno tak ahoj možná ještě písnu moc se těšim a ségra tam má barák nebo kde bydlí
            • sweet.anne

Se máš, že odlítáš už zítra. A jak dlouho tam budeš?
              Áááááá já se tam tak těším. *14*

To jo Silvestr bude fakt dobrej škoda že už tam nebudu ty se máš ach proč už tam nebudu to je fakt blbý ale to nejsou všechny auta to jsou jenom hodně ale hodně drahý i za 2 miliardy my sme na nich byli na výstavě a byli moc hezký kdybych na nějaký z nich měla což bohužel nemam tak už by tam jedno z nich nestálo už bych frčela s tátou po dálnici fakt se máš že tam budeš na silvestra jo a doufam že to ve škole fakt uteče to my sme si objednali motorky táta chtěl samozdřejmě Harleye tak já už asi půjdu spát musim se vyspat abych pak neusnula buď v autě nebo pak odpoledne v letadle já asi v tom letadle spát nebudu já budu vyhlížet ameriku kdy už tam budem BYE BYE jdu spát
            • sweet.anne

My tam budem vlastně od toho 15. prosince až do 4. ledna. Tyjo, Silvestr bude určitě něco. *4* A jsem zvědavá na ty auta, protože my tam máme objednané auto, tak schválně. *1*
              A ať ti to ve škole uteče rychle.

A všechno mají DIGI třeba když jsme se byli podívat na auta tak tam si řekla motor nastartovat a motor už jel fakt super ta technika v Americe je mnohem lepší než tady všechno mají automatic to se máš opravdu na co těšit je to tam bomba já už se tam moc těším já snad ani nebudu spát ale blbá škola kdybych do ní aspoŇ nemusela ve škole to bude utíkat urtřitě strašně pomalu a ty tam budeš o Vánocích nebo jak dlouho si tam o vánocích to tam musí mít super oni maj hodně dobrej vkus tak to tam bude nádherný třeba to tam bude nazdobený i když tam budu já to se mám těšit ještě víc juchů bude to nádherný
            • sweet.anne

Tyjo, teďka se tam těším ještě víc. *4*
          • Re: Re: Re: Re: gfd

vy se asi ubytujete v hotelu ne nebo budete spát v autobude já totiž když sme jeli autobudem do 5ecka tak jsme 31 hodin stávili v autobuse a 7 hodin na lodi ale bylo to tam dobrý až na tu cestu byla docela nuda
            • sweet.anne

Tak teď nevím, čemu mám věřit. Ale jestli tam teda jedeš, moc moc moc si to užij. *4*
            • luida

Nechceš se toho lhaní o USA a, že tam letíš ušetřit??? Z Prahy letí 2.12. letadlo do Dublinu 21:35 a žádná společnost něco American tam rozhdně není!!! Dívala jsem se na rozpis letadel!!! Stejně tak v tom Dublinu, poslední letadlo 2.12. na LAX letělo 15:30!!!!!! Zítra letí až 13:50!!!! Zase letový řád!!!!!! Přestaň lhát a třeba se ti uleví!!!
            • sweet.anne

My pak asi počkáme na letišti.

*řecka
  • Věechno nejlepší Miley *4* *4* *3* *14* *4*
  • konwaska-mileycyrus

??

co to je ten Film The Last song???
    *7* *7* *7* *7* *7*
    • piskot256

Re: ??

to by mě taky zajímalo!!!ale bude to nějaký smutný............
  • Dělejte

Musíme makat musíme dohnat Israel musíte makat každejch 20 minut hlasujte prosím
    • Re: Dělejte

HLASUJE SE DÁL JEŠTĚ ZASE 6 DNÍ !

http://tweeter.faxo.com/Mile y_Cyrus_Cant_Be_Tamed
      • robie

Re: Re: Dělejte

Stejnak jsem hlásovaloe pre spain.Ji to moja rodne zeme *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
        • Re: Re: Re: Dělejte

Pro kaška: a koho to zajímá? Stejně je Španělsko na 22.místě tak co *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit