Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ellain

Nechte toho!!

Ahoj lidi, takže nechci se míchat mezi vaše hádky nebo tak vlastně mě to ani nezajímá, ale něměla by tohle být diskuze o miley?? neměli by tady psát fanoušci...hele když se vám miley nelíbí tak jsem nechoĎte tím, že sem budete psát trapný komenty tak nám ji nezhnusíte ba naopak!! Tak už je to prostě dáno že každýmu se líbí něco jinýho každej fandí někomu jinýmu!! Tak těm kterejm fandíte napište nákej pěknej komentík tak jako to děláme my!!.... *4* to je všechno jinak miley moc fandím!!
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
    Skoro každej den tam mám novinky =)
  • jedeme, hlasujte

http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _Cant_Be_Tamed

jsme 12, dáme to, 9 hodin
  • .....

Fanoušci Miley nadávají na A.Oliver.

http://mileyfanscz.blo gspot.com/2010/12/anna-oliver-divka -ktera-natacela-miley.html
    • hbdelfin

Re: .....

a divíš se? to co provedla od ní bylo hnusný...miley za to nemůže
      • ajfika

Re: Re: .....

no jo no ... chtěla si vydělat na Mileynym neštěstí ... doufám, že se s ní Miley přestala kamarádit
  • jamila

MIley

MIley Facebook Na 90% Nemá a jestli jo tak ho stejně asi někdo jen tak nenajde.... Jestli si myslíte že je to blbost tak se koukněte na www.mileycyrus.com kde máte v pravo Miley online a odkazy a když kliknete na fb tak vám vyjede tao stránka http://www.facebook.com/MileyCyrus takže je možný že ho má ale znájí jen nejblišší přátele a nebo ho nemá úbec
    • armenakos1

Re: MIley

jsem tak rád že je tu aspon někdo kdo přemýšlí normálně.. jamila díky že jsi přišla a konečně něco řekla.. *4* *3*
      • jamila

Re: Re: MIley

Ja sem to vždycky jenom přečetla a protáčeli se mi panenky a nechala sem to bejt ale už to nešlo at si zjistí jak to je a pak at neco píšou *3* *4*
        • armenakos1

Re: Re: Re: MIley

já dycky vyraplím protože už to znám tolikrát napsaný ty kecy že už prostě dycky hned vybuchnu.. nechápu jak někdo muže těm fakeům věřit.. vždyt když se nad tím zamyslíš tak pochopíš že to není pravda... *4*
          • jamila

Re: Re: Re: Re: MIley

No ale skus jim to vysvětlit *1* ....ten kdo jim to dokáže vysvětlit byl měl dostat nobelovu cenu *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: MIley

to jim nikdo nedokáže vysvětlit... to je prostě v jejich hlavě...oni nejsou naivní a blbí ale taky tvrdohlaví.. oni si prostě myslí že všechno je pravda.. *1*
  • Erin
    Zdravím všechny!
    Tak jsem zpátky.... *4*
    • armenakos1
      zdravíím *4*
      • Erin
        zdravím
  • Andrejka10
    čááááu jsem zpět! *5* *5*
    • armenakos1
      už ti skončil "ban" za nadávky ?! *16*
  • hanka2341995

H

Moc krásně hraje!
  • FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

MILEY JE HROZNĚ MOC BLBÁ
    radši nelezte dotoho fanklubu je to cvokárna
    • Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

ty patříš do ústavu hahahaha
    • _m_i_l_e_y_n_k_a_

Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

podívej se na sebe mileynka je nejjjjjjjjjj a žádná blbá ashlena nebo vanessanice na ní nemá!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *14* mileynka *14* je nejjjjjjjjjj
      • Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

Hele, to je sice hezký, že máš ráda Miley, ale neni hezký, že tu nadáváš ostatním celebritám...jako tim mysli doslova a do písmene Ashley Tisdale která na ní má...mám MIley ráda stejně jako Ashley tak prosím nech toho pomlouvání...dík
    • rockstar

Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

A proc sem lezes ty??? *1* *1* *1* *9*
      • Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

já nejsem v tom blbym fanklubu *3* *5* *1* *1* *1*
        • rockstar

Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

Ale ses tady... *1* *1* *1* to je naky divny nemyslis??!! *7* *7* *9* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

nemyslim!:D
        • m-e-g

tak sem nelezty neeeee?????????????????? *10* *10* *10*
          • _m_i_l_e_y_n_k_a_

Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

jo přesně mileynka je nejjjjjjjjjjjjjjjjj i love miley i am fansssssssssssssss *14* hele kdyby miley přijele do čr že? aby ,viděla kolik tady má v čr fanoušků že?
            *14* *14* *14* *14* *14* mileyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
        • m-e-g

tak sem nelezty neeeee?????????????????? *10* *10* *10*
          • Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

vy debilové nic nechápete!!!!nejsem v tom hroznym fanklubu ale řikám jen pravdu v diskuzi o miley :))))))))
            • _m_i_l_e_y_n_k_a_

Re: Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

jdi do píči ty kurvo jedna zasraná mileynce nikdo na dávat nebude!! *13* miley je nejjjjjjjjj stars!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

me třeba zajímají
            • rockstar

Re: Re: Re: Re: Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

a myslis ze nekoho zajimaj tvoje prihlouply nazory... *7* *9* *8* *1* *1* *1* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: FFFFUUUUUJJJ!!!!!!!!

*15*
  • miley11cyrus

hg

573661485 nebo toto je icq na miley nebo 555056732????nevímmm

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit