Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I like miley cirus.
    I love she s music and serials hannah montanna

WARNING : MILEY CIRUS NOW ITS WERY PROBLEM
    • I like Miley Cyrus no Cirus :D
  • miley11cyrus

??

a ty umíš slovensky je to divné
  • hannah54miley59

MJ!

NN!Majkí je Nej,best super bomba *8*
  • Pls chtela bych cislo na miey

pls pls pomozte mi s hledanim telefoniho cisla od miley cyrus-hannah montana chela bych ji napsat jak ji zboznuju pls diky mockrat *5* *4*
  • miley11cyrus

joooooooooo souhlas

MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!
  • elis66

grrr

něco vám řeknu..docela mě začínají štvát ty komentáře "koukněte se na můj blog..." tohle je diskuze, když chcete, aby se někdo koukal na váš blog proč to nedáte do odkazů?
  • mazec

http://www.topky.sk/cl/15/746372/Mi ley-Cyrus-s-odhalenym-rozkrokom-Tot o-si-niekto-odskace-?hl=miley+cyrus

vypadato že miley chodi na vostro jeji vec
    *1* *1*
    • Re: mazec

Foto je podvod
  • Miley je PRoste Nej

miley je best doufám ze to vihraje jestli jo tak na koncert jedu jen at to vyhraje jen at to nevihraje ten bieber to je takovej ko..t ze vetsi snad neni !!!!
    Sry jestly tam je napsany spatne I nebo Y pro me je gramatika Spanelska Vesnice
  • film

ahojte , neznáte nějakéj dobréj film? protože sem už vyděla všechny s miley tak chci skusit i nějaké jiné:)
  • armenakos1

fake on fb

takže pro vás kteří si tak moc myslí jak ta Miley Coco Cyrus je pravej učet....
    Napsal jsem jí dost osvědčivou zprávu o tom jak si každje myslí že je pravá miley... ale chytrej člověk pozná že není... ty kecy co tam mele na tu zed... furt samí "ONLINE ON MSN" atd atd... takže jsem tomu člověku co si na ní hraje napsal a odepsal mi že ať ho nechám na pokoji aŤ se do toho neseru... hmm pěkná zpráva.. a pak sem se podíval a ejhle.... Profil byl zrušen... hmm já bych řekl že zase sme měli co dočinění s dost dobrým FAKEM lidi......
    Kdyby si miley založila facebook nebo twitter tak by o tom určitě řekla a každej by o tom věděl (E-news aj.)..... *13* *13* *13*
    • Re: fake on fb

Hej jo tohle mě vždycky naštve. Na FB je tolik účtů se jménem Miley. Jako je to pěkně trapný za někoho se vydávat. Jednou sem viděla video s jednou celebritou kde říkala svůj pravej fans FB tak sem to jméno zkoušela vyhledat a už tam toho bylo aspoň 150. Omg všechny tyhle falešný skype,FB,Twitters dokonce i icq je to směšný nikdo normální tomu věřit nebude a kdo jo nemá to v hlavě v pořádku *1* *13*!! Nejlepší je když jdu na nějákou českou stránku a píše tam ,,NĚKDO" kdo se vydává za Miley. *1* *1* VZPAMATUJTE SE
      • Re: Re: fake on fb

hey..presne..nejlepší jak se reba tu decko prihlásí..a ahoj já jsem miley cyrus..:D..to musej bejt asi hodne vypatlaný mimina jeste..:D
      • armenakos1

Re: Re: fake on fb

sem rád že souhlasíš... a co jsi řekla tak s tím taky souhlasím... *3* *4* *3*
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: fake on fb

taky souhlasim jak to může někoho napadnout se za Miley vydávat no jo to může bejt jen nějakej smyslů zbavenej člověk *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit