-
Já
aHoj ja som miley možno mi neverite ale pozrite si môj profil pa dik -
-
Re: Já
Hello
So I start something like this, what you all what we publish here on this blog for me .. what you do it? I'm already sick of it, that all the dirt what was written about me that I can not sing, that I was wrong, fake actress. Do not have any idea who I do not know me, know how life is difficult. And now I'm doing everything I have fought hard to mime own hands. It's really disgusting of you to read, just as my paparazzi write about me. Everywhere, the shake, I have the times in the same, believe me it's not pleasant. I know I have a lot of fans, and I replied to their questions, but I can not, I mean I can not answer everything, but this got me. There it was again. Those people who pretend they are your friends, and then suddenly write articles about you, about your life and the lies, distort everything. I would like if you stop saying that what I have done nothing and therefore everything that arranged my dad! It did not so.
I have long read your comments here and it's pretty hard, someone who lives in another world suddenly finds himself on a blog full of other words, letters and all that. Some people are malicious, vengeful, and others simply just jealous (I'm not arrogant), I say things as they are, quite frankly. I appreciate every single fan. I love my family, friends and my fans. It gives me enough to take to translate every word, but I take lessons, because I'll need. As they wrote that the concert will be Miley Cyrus (My gig as you know), it will be in Prague (CZ), it is not quite true. Yes to travel around Europe on tour, I must always be ready aproto if I had a concert here .. i just get the money you would choose would be donated to a foundation special facilities for disabled children. Slowly I will end I hope you understand me to understand. I love you Miley. =) -
ses fakt trapna trapko -
Joo kdyby sji ybla Miley Cyrus tak yb sji nemluvila slovensky ale to ti asi endochází!! -
budeš mít koncert v čr?? *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Já
miley.ray.cyrus23 že ty ys byla miley nevěřím až pojedu na miley koncert zase příští rok tak na ní budu mluvit česky a jsem moc moc moc zvědavá jestli umí řeknu jí tu tvojí adresu a zeptám se jí *1* *1* *1* ale řekne ze je to veliká pitomost *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Já
jako anglicky pak s nou budu taky mluvit..........
-
-
-
-
ahojky máte někdo blog?já mám s miley c. ale neevim jak tam mám vkládát video poradíte mi někdo prosím??
-
ppú
dobrá herečka i zpěvačka miley cyrus best *14* -
Ne!
NN!Michael is beest!!! *13* *13* -
HI,
HI, My fans how are you? -
-
Re: HI,
Nevím jestli si myslíš že jsou tu všichni tak blbí :).... proč by Miley lezla na doménu cz, hm hm?:D myslíš si snad že umí česky ?:P.... trošku se vzpamatuj :)
-
-
Jinak ta soutěž je 30:15 pro Miley a už skončila... *7*
-
-
chtěl bych vidět kdo hlasoval.. pořád si psala aby ti všichni napsali na diskusi a další bláboly a nic... myslím že sis to sama nahlasovala.. nic proti zlato ale nic už si nezpravíš a nás si taky nezískáš.. *13*
-
-
Tomáši ty máš fakt vírazy! Hlasovali na blogu.
-
-
výraz se píše s tvrdým "Y"... mno a když hlasovali na blogu tak proč nám to píšeš sem ??! *15*
-
-
Protože kdyby někdo nechtěl na blog... *16* *6* *5* *10*
-
-
čoveče divný ten blog asi neexistuje.. ukáže mi to chybu *1*
-
No na www.mileycyrusfans.cz *7* *6* *5* *16*
-
a na jaký prosímtě ?? *5*
-
-
-
-
-
-
Čauky, vím že jsem to sem už psal, ale radši to nápíšu ještě :D Prosím nominujte co nejvíckrát Miley v Peoples Choice Awards !! Nominujte jí millionkrát! :D Musí mít jisté že postoupí. Když bude nominovaná tak je jasné že tam na ty ceny příjde, a když vyhraje, tak bude hodně ráda :D a navíc když vyhraje např v Pop artist nebo v Female Artist tak bude zase skládát hudbu, protože bude vědět že vyhrála a že je uspěšná jako zpěvačka! :) Tak prosím vás, co Nejvííckrát nominujte Miley! ♥
-
gggggggg
je nejlepšíííí *3* *3* -
-
Re: gggggggg
Ne, je absolutně nejhorší!!!!!!! *5* -
-
Re: Re: gggggggg
vidim to stejně *15* *15* *3* -
Miley není úplně nejhorší. Znám i horší... -
-
Re: Re: Re: gggggggg
horší????každý je horší než miley!!!!Miley je prostě nejlepsí!!!žádná lepší zpěvačka než miley neexistuje, souhlas? -
-
Re: Re: Re: Re: gggggggg
taky myslim *3* -
Miley je nejlepší z nejhorších
Přesně takovou odpověd' jsem čekala. Ale nesouhlasím s tím. Pro vás je nejlepší Miley,ale pro mě je nejlepší Madonna a Britney! Takže pro každýho je nejlepší někdo jiný,tak tu nepiště,že je Miley nejlepší,protože NENÍ!!!!!!
-
-
-
poslouchas se ty si se snad pomatla nebo pomatl kam sto dotahnul ty nebo dotahla tak sem nechod kdyz se ti nelibi a dej se laskave do klidu -
cheleď frájo, di se s tim, že je absolutně nejhorší, vycpat, ouká?? :P *5* -
-
Re: Re: Re: gggggggg
Kdyby neco je nejhorsi. Takovy tah na takovy jako ty. Njn stejne o ni zachvili ani nebudete vedet. Jo a mimochodem pekne trapny dat si za 1 a me za 5.
-
-
-
-
ÚVAHA
Já vůbec nevím,proč to tady řešíte!!!Co vy o tom víte?To,že jí máte rádi neznamená,že to není mrcha první kategorie! Ted mi tady všichni~její bláznivý fanoušci budete psát,abych šla někam...ale zkuste se zamyslet,že by na tom trocha pravdý být mohla! A ty kecy,který jsou na tom blogu dole,který údajně sama napsala,jsou naprosto debilní!! Ona sama je debilní! Ano,líbí se mi její písničky...ano,je hezká...ale to je vše!!A jak tady někdo píše,že nikdy nemůžeme dosáhnout toho,čeho ona...tak to je sice pravda,ale kdyby jí všude neprocpali rodiče a nestáli za ní...byla by to nula,jak tady píšete,že jsme my,ti kteří jí pomlouváme!!Tak,já myslím,že to s Miley bude stejné,jako třeba s TH....dřív je všichni žrali a kde je jim ted konec...?! A ještě~>Miley nesahá Michaelu Jacksonovi ani po kotníky!!!!!!! *13* *3* *1* -
-
Re: ÚVAHA
dobře je možná pravda, že se Miley vždycky nechová dokonale, ale to je její věc a navíc když ses ptala co o ní víme tak co o ní víš ty? my tam s ní nežijeme a rodiče jí neprocpali, možná měla ze začátku štěstí, že její táta byl zpěvák, ale ted si rozjela karieru sama za sebe a nikdo jí v tom nepomáhal ....michal je dobrej netvrdim, že ne , ale každej má jinej styl jinýho oblíbence Michael byl na vrcholu dřív ted je u lidí spíš u mladých Miley -
-
Michael x Miley=blbost
A kdo že tu vede v návštěvnosti nad milion!!!!!!???????? M.J.!!!!!!! A kolik má Miley prodaných alb:???? M.J. jich měl 750 000 000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jenom Madonna má 200 000 000!!!!!! Dobře on byl na scéně dýl. Nikdo na něj NIKDY mít NEBUDE!!!!!!! Když Miley splete v choreografii krok zmlátí jí táta?????? NE!!!! Bojuje Miley za spasení světa???? NE!! Michael natáčel klip v Riu a šli po něm všichni brazilští gangsteři, jenom proto aby svět neviděl guvernérovu neschopnost poskytnout lidem domov!!!(Mimochodem klip They don´t care about us) Mám mIley celkem ráda, ale jen její songy, MĚ připadá nějak hloupá!!!!! A co tím chcete říct, že Miley je pro mladý???!!!! To , že Michaela poslouchaj 50letý babičky a Miley třináctky v pubertě????!!!!!! To teda NE!! Mě je 15, jsem puberťačka, svýho bejvalýho nesnáším(ale nevytrubuju to do světa, abych měla pozornost, každej mě litoval a ho nenáviděli) ale Michaela zbožňuju a chtěla jsem jednou ho vidět live, ale nepodařilo se!!!! A to mě hrozně mrzí!! Koukněte se na jeho rozloučení a uvidíte, kolik lidí ho nadevše milovalo a uctívalo!! *9* Toto si píšu jen tak, pro mě Miley není nejlepší, pro mě je ON megahvězda 1. velikosti!!! A miley s ním NEMŮŽETE srovnávat!!!! Nechte tady těch hádek, že Miley sahá Majkýmu nad hlavu at. On zemřel!!!!!! Až umře Miley(já už tady nemusím být), tak ráda do její diskuze napíšu: Byla to super zpěvačka a poslechnu si občas nákej song!!! Ale král popu je král popu!!! A svět po něm stále truchlí!!!!! I will never forget you, Micael!!!! *9* -
-
Re: Michael x Miley=blbost
Dobře mě je taky 15 a uznávám, že Michael byl skvělej kámoška je stejně stará a taky ho zbožnuje....nechci mu brát slávu ani to jakej byl ....byl opravdu dobrej jak zpěv, tak názor, pohyby ....jenom chci říct, že ted hodně teenagerů fandí Miley.... -
-
Re: Re: Michael x Miley=blbost
možná ji teenageři mají rádi, ale oni nečtou zprávy od kritiků! Oni totiž tvrdí, že Miley Cyrus je špatný příklad pro dnešní mládež!!!!! Píší např. Že Miley se rozešla s klkem, vytroubila to za účelem, aby ho nenáviděli! Přiživovala se do 16 na úspěchu svého otce a do teď se prý ještě nepostavila na vlastní nohy! Fotí provokativní fotky, jak nahá, tak s provokativním výrazem. -
-
Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost
no am ty fotky se už probraly ne? provokativní výraz....kdyby nebyla slavná tak si nikdo toho nevšímá, tolik holek a mladších fotí horší fotky, ale jí za to lidi odsuzují...jo možná to kritika píše, ale mě osobně se líbí a myslim, že má hudební sluch a tolik svýho rozumu, abych si dělala obrázek o někom sama ....jo fotí fotky, ale zpívat umí.....podle mě se postavila na nohy už dávno sama, a dokud nehrála v Hannah tak o ní skoro nikdo nevěděl, ale v seriálu hrála tu roli sama a nehrál za ní táta a písničky taky nazpívala sama, její táta jí pomáhal, ale kterej by to neudělal pro své dítě ne?
-
-
Re: Re: Michael x Miley=blbost
no jo, ale uvažuj M.J je mrtvej a slávu má teď jenom on! Hlavně, že se o něj předtím nikdo nestaral a teď ho všichni milujou a je nad Miley. -
-
Re: Re: Re: Michael x Miley=blbost
lidi ho milovali i předtím, jen to nedávala vština tolik najevo....měl plno skandálů a hodně lidí tomu věřilo.....jsou lidi, kteří ted po jeho smrti chtějí dokázat jak ho milovali(a nemusí to být vždycky pravda) .....s kámoškou jsme se o tom bavily, že bulvár dokáže celebrity pošpinit a lidi tomu věří, dobře je to jejich práce, ale někomu zničí život....viz MJ .....a Miley mám ráda, proto se jí zastávám....jí taky bulvár a lidi ubližují....
-
-
-
Re: Michael x Miley=blbost
oprava poslední věty: I will never forget you, Michael!!!
-
-
Re: Re: ÚVAHA
tak to s tebou naprosto souhlasím kdyby ji měla ráda tak až takhle závistivě by nemluvila,je pravda že michal byl dobrej byl velice pohybově nadaný(a to nejsem jeho fans)ale takhle by zase mluvt nemusela,mluví jak kdyby ji opravdu záviděla
-
-
Re: ÚVAHA
jako ja ti to reknu tak on Michael Jakson je dobrej ale proste je upa jedno kazdyho je vec koho ma oblibenyho a td. PS:taky se nad tim zamysli *4* *3* *1*
-
-
.....
jj to smažte to je fakt trapný ta přezdávka nikdo ji tam nemá tak proč zrovna miley by ji musela mít!! *8* *7*