Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doporučuji :)

Já koukla fakt super http://hvezdamileycyrus.blog.cz/

doporučuju *4* *4*
  • baluska1

Co?

Co myslíte holky,vystihla sem to k tomu 8...........? Jeho jméno nechi psát.
    • 8.ball.8

Re: Co?

Nestyď se napsat můj nick *3*
      Já měl za to, že jsi to psala pro mne, a ne abys ukázala světu, jak umíš pěkně žvatlat. *16*
      To je zklamání ...
  • Vážně ? Vaše názory mi příjdou někdy až moc přehnané. Miley je plnoletá mladá dívka, která má právo si užívat. Že chodí nahá? A co má být. Má pěkné tělo může si to dovolit. A sorry ale vaše názory jsou směřovány jen kolem jejího vzhledu. Měli by jste poslouchat její tvorbu a né sledovat jestli kouří trávů nebo pije alkohol. Její věc né vaše a je mi líto, že to nechápete.
    • "Miley je plnoletá mladá dívka,"..hmmm.. to zní jako kdyby to napsala 30-ti letá zoufalá ženská, co jí závidí její vzhled a mládí..:DD
      Miley má krásnej hlas, ale její klipy jsou trapný, trochu nechutný (př. Wrecking Ball- to s tim kladivem..FŮJ) a podle mého názoru zoufalý..
  • miley

Miley má zvýšenou kachykardii a má také nové tetování
    JUST BREATHE ! *1*
    • alusqa99

Re: miley

Tak zaprví to není žádná kachykardie ale tachykardie !!!! A Jestli si z toho chceš dělat srandu tak vypadni jo.
  • názory

pro lusyyy......jj hlavně ta uživalelka ................nás pořád napadá nevíš co ji žere *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: názory

Hele teď budu mluvit za ni protože má pravdu a myslím že vás vůbec nenapadá jen brání Miley a já řeknu to samé jako ona už sem nelezte když Miley nemáte rádi! The END! *8*
      • Re: Re: názory

ty si na tuhle otazku vubec nemela odpovidat!!!..no pokud tam bylo napsano pro DEBILA tak to jo!!!nikdo na ty tvoje nazory neni zvedavej!!

já sem líst budu já se navzdávám ty mi nebudeš poroučet a navíc diskuze je hlavně proto aby lidi napsali svůj názor tak toho nech. *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: názory

No jasný oni mají pravdu a hloky ignorujte ho/ji! A už si konečně ten názor napiš a di jinam pořád píšeš jak sem nemůžeš napsat názor a že si sem můžeš psát co chceš ale nic nepíšeš tak napiš co máš na srdci a porsím běž! Zajímavé jak si se dřív vydával/a za fan Miley že?! Ale užř tě necháme být aby si se neurazil/a xD *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: názory

já ocad nepudu prostě a chceš ten názor dobře............myslím že se miley předvádí ale jinak je docela fajn ale nectěla bych mít její život.......spokojená *7*

Souhlasím s Smilezz !
  • Můj názor na Miley

Mně na ní v zásadě vadí jenom jedna věc. To, jak ji všichni považují za bohyni. A to přitom hlavně kvůli místy až velmi stupidnímu seriálu - Hannah Montana. Neříkám, že není dobrá. Určitě umí dobře hrát a má talent, ale víc by se možná měly uznávajat jiné hollywoodské hvězdy jako jsou třeba Kate Winslet apod., které dokážou s hloubkou ztvárnit mnoho rolí. Nebo vlastně ani nemusíme chodit do Hollywoodu. Velký herecký talent má u nás třeba Jiřina Bohdalová.Miley to určitě časem taky dokáže, ale zatím na to není zralá a ještě dlouho nebude. Takže je vlastně dobře, že se drží povrchního sitcomu, ten teď odpovídá jejímu věku a zkušenostem. Ona sama mi nevadí, ale někteří její pobláznění fanoušci ano.
    • k-a-ro-l-ink-a

Re: Můj názor na Miley

můzu mít dotaz? proč porovnáváš Miley s Jiřinou Bohdalovou ?? to je jaksi sakra rozdíl!! Miley toho v životě může ještě hodně dokázat a má život před sebou což se o Bohdalové říct nedá *1* radši dřív mysli *1* *1*
  • gggggggg

je nejlepšíííí *3* *3*
    • Re: gggggggg

komu se miley cyrus nelíbí tak at jde někam a nechodí na tyto stránky ji pomlouvat *9* *9* *9*
  • Ja

Podle Miley je jako každa holka no takže ma taky nekdy nejaky ten skandalek jiac mi pripada f poho ja moc jeji pisički neposloucham ale hannah montana je celkme good film a těším se na hannah montana ve filmu ale strašně mně bavi jeji pisnička Fly on The Wall ale nemuzu ji nikde ztahnout tak kdyby s te ji někdo mněli tak poslete na icko 357-925-291 nebo na email 1kikinka@seznam.cz *15*
  • Miley

Indeed in the same way already late I am sleepy good night BAY Your

MILEY CYRUS.. *16*
    • Re: Miley

*1* *15* a tak veří ti to nekdo že *5*
    • zvonda

Re: Miley

damage that are not serious about miley..
      *9*
      Miley is the best singer and actress!
      I Hlalosval for the competition: gold and Otto won at least the actress! *14* *14* *14* *14*
      • miley1cyrus

Re: Re: Miley

muzete mi to prelozit nekdo ty dva prispevky
  • neeeeeeeej

miley je naprosto uzasna herečka, zpěvačka i jako člověk, je muj vzor. *4* mám jí moc ráda *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit