-
nekouří kolikrát VÁM TO MÁM OPAKOVAT!! *16* *16* *16*
-
-
bohužel kouří...
-
taky bych to tak rád měl ale bohužel to není pravda a může si tu dávat vykřičníku kolik chceš!!!!!!!!
-
-
WOW! a já jsem si myslela, že Miley mají rádi jen holky, kvůli "Hannah Montaně".
-
-
-
do háje.. to si jako ten "hellbender" z nás dělá srandu nebo nás chce vážně naštvat ???!! *16*
Nechápu proč přidává do fotogalerie miley jak kouří bong!!!
Hej tak toto mě nemálo naštvalo!!! *16* *16* -
-
souhlas... *16* *16* *16*
-
jinak taky mě štve, že jsem asi před dvěma týdny nahrála asi 20 fotek a skoro nic se tam neobjevilo
-
-
tak s tím už asi nic nenaděláme... to už se mi několikrát taky stalo... *16*
-
-
souhlas... *16* *16* *16*
-
-
Smiler jsem pořád..
Mně osobně je úplně jedno jak se Miley chová.. písničky má výborný a to mi stačí. -
Je dobrá ale SEL lepší
Já mam Miley celkem ráda ale stejnak je nej Selena Gomez *14* *14* *14* -
-
Re: Je dobrá ale SEL lepší
Hele ja tu řekla svůj názor a nechtěla jsem po vás žádny odpovědi ,ale když prišli tak mohl být trocha normální *1* *1* -
-
Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
jo a ještě...teď koukám, že jsem ten první příspěvek hodila někam jinam...no nevadí...už je to tady -
Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
hele a můžu mít dotaz?? která to vlastně je ta Selena Gomez?? -
-
Re: Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
selena je herecka a je sice hezka a dobra ale jak asi vite nick jonas chodil s miley cyrus a selena ji ho myslim prebrala ale spis ne pac oni spolu chodili potaji a on se s ni rozesel protoze mu pred hodne lidma dala velkou pusu na pusu toje pitomec kdyz se s ni rozesel kvuli takovy blbine i tak dobre spiva
-
-
-
-
miley vs avril
ahoj lidi nevim co resite miley vs avril.ja si myslim ze jsou dobry obe ale kdyz se mam pro jednu rozhodnout vidim to asi tak ze: at mi prijdou obe zaspivat do miho mikrofonu a pak je rosoudim ktera je lepsi cus -
jupí
Už se těším v létě na koncert *3* je nejlepší -
-
Re: jupí
To já bych tam nešela ani zadarmo -
Re: jupí
coze??koncert kdéé?? -
-
Re: Re: jupí
No přece v USA teta viděla Miley už 1krát v USA a byla tam už 2krát teta ona cestuje po světě a v létě mě tam vezme do USA aji na koncert........... -
-
Re: Re: Re: jupí
a nvm kolik takovej koncik stoji??a je to koncert hanny montany nebo proste jen miley?
-
-
-
-
.......
panebože....... *1* *1* *1* -
ne
Já žadnou neznám skusto v odkazech. *3* -
hghjzhi
koukně te se na tohle
http://www.stream.cz/video/3 22038-dokument-o-michaelu-jacksonov i/0 -
ble hnus miley
miley cyrus he nejhusnější holka, zpěvačka
a herečka pitomá kráva jak si můžete myslet,že je nej a best? *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ble hnus miley
seš muj človek :) -
-
Re: Re: ble hnus miley
nejsi můj člověk
-
-