-
Je to koza
Miley je nafrněná hvězdička a vůbec na to nemá!! *10* -
-
Re: Je to koza
a co seš ty??to co o ní píšeš seš jedině ty -
Hm.. závist *16* -
-
nechápu
nepochopim příspěvky typu kde píšete,že jí závidíme jenom proto,že ji nemáme rádi..co to je za logiku??! *15* nvm co bych jí tak měla závidět...ty její obrovský zuby?? tak to určo *15* *9*
-
-
uplne souhlasim!
-
-
zpívám
Ahojky lidičky už jste někdy někde zpívaly já chodim k jedný učitelce ta mě učí vešky a všechno abych uměla vyzpívat notu a tady jak mátě někdy ty vaše hloupý komentáře je k smíchu *1* -
miley cyrus
mě zatím miley neodepsala. jsem smutná ale třeba napíše *9* *1* -
WÍM TO
hele lidi vim kdy bude miley cyrus v česku.vite jak zpiva jako ,,hannah,,na podiu,tak za ni je takovy znas disney chaneel,ktery bude 19.zari takovy ,,misak,,.tak jezdi po světě kde vysilaj disney a u nas bude 19.zari.kdo ma jetix tak vy o co de nabo to mate na youtube ja videla kde byly nějake 2 holky a říkaly že zbožnujou miley a že ji sleduji na disney chaneel.u nas bude disney...................to už sem vam řikala tak asi v roce 2010 by mozna měla přijet paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-disney chaneel u nas 19.zari 2009 *5* -
-
Re: WÍM TO
a jak se nainstaluje ten dispep chailer????bude to místo jetixu????
-
-
MILEY
miley is best! *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
ahojte
ahojte že ja som sa sem prihlasila a chcem sa stat fanuskom miley preco mi to nejdeeeeeee *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ahojte
Vždyť nejsi přihlášená. -
-
Re: Re: ahojte
no jo vlatne tobe to pali to by me nenapadlo
-
-
Re: ahojte
co ti nejde dat si miley do fanklubu tak to nevim co s tim je zkus to za chvili nebo zitra
-
-
miley
Miley má zvýšenou kachykardii a má také nové tetování
JUST BREATHE ! *1* -
zpívá dobře miluju její písničky *14* *4* ale jak se změnila *9* *9* *13* *8* *13*
-
..♥
I ♥ Miley -
Ona by sa mala hambit co ona robi to ani jedna homosexualitka by neurobila pozrite sa na fotky na googlu od jej prveho rokoku po tento blby sexualny rok aka bola krasna dobra nesprvala sa sproste ale teraz ta dobra popova hviezda je znej zla popova hviezda a nielen zla ale sprosta popova hviezda a dobre ze este do video klipu neni ta jej modelka este dobre ze sa nevikasle na karieru kvoli tej IDIOTKE