Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

trapná

to si mislíš miley.ray.cyrus23 že ti uvěříme že miley šla jen tak na český osobnosti kdyby to byla česká osobnost tak se nedivím ale americká *13* i kdybis to napsala anglicky nikdo ti nebude veřit *9* takže příště radši to nezkoušej
    • vanessavk

Re: trapná

no bože je to ona mám jej skype videla som ju cez kameru je fakticky real ak neverite váš problem ale je real
      • nikusta

Re: Re: trapná

Bože..ty si myslíš že vám to každý uvěří jo to sjte teda na omylu protože Americká hvězda bdue u mět slovensky joo..tak to jste fakticky úplůně pitomý a blbý!!!
  • helliii

Party In The USA

Na YouTube už je klip k písničce Party In The USA!! je fakt super.. Miley je úžasná *14* *14*
    • hannah54miley59

Re: Party In The USA

miluju tu písničku!
      • hannah54miley59

Re: Re: Party In The USA

ja taky!
        • piskot256

Re: Re: Re: Party In The USA

Ten klip je fakt BOŽÍÍ♥Miley tam vypadá upe dospěle ;-) ONA JE UPE HEZKÁÁÁÁÁ!!
  • miley11cyrus

f

závidíte ji oblečení,zpěv nepište že ne vím že jo
    • Re: f

JÍ a záávidět??=D NIKDY!!=D=D
  • hannah54miley59

Pro 8.ball.8 a pro fans Jacksona

Pro je tu pořád 8.ball.8?Proč tady prudíš?Seš fanoušek Miley?Asi ne,že?Tak proč nejdeš za svímy idola a nás tady nenechaš být?A to samé platí na fans Jacksona. *9* *9* *9* *9*
    • 8.ball.8

Re: Pro 8.ball.8 a pro fans Jacksona

Hele dítě, měla by sis nachystat věci do školy a starat se o sebe, bude to tak lepší. *5*
  • sweet.anne

HM voňavka

Dneska jsem dostala 2 Hannah Montana voňavky. Jsou úžasné. *14*
    • Re: HM voňavka

A já toho mám....ale teda kdyz jsme u vonavek tak mám mydlo(čokoladove) a deodorant...ale jinka miliony vecííí
      • sweet.anne

Re: Re: HM voňavka

Tak to já jich mám celkem taky milion. *1*
        • luida

Re: Re: Re: HM voňavka

Tak si kupte ještě ty křupky, či co to je, furt to vali na Disney, a bude to dokonaly! *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: HM voňavka

to enjsou křupky to jsou cornflaky ty nevidíš di k očařovi
            • Re: Re: Re: Re: Re: HM voňavka

t je stejný
  • hbdelfin

neni to miley

hej,lidi,to neni miley a uz toho nechte,vazne to neni ona,neni,neni a neni,na tom skypu mcusa.. tvrdila,ze ji odmitl taylor,pritom v jednom rozhovoru rikala,ze ho odmitla ona prostrednictvim sms,takze to neni ona
    • Re: neni to miley

Ne! Ona psala že jako nejsou kámoši a že on neodmítl jí ale ona jeho!
      • hbdelfin

Re: Re: neni to miley

vzdyt to rikam
  • armenakos1

trapas!

hej já fakt nemužu pochopit jak takovou hovadinu si muže někdo vymyslet cituji z toho tzv "článku" :
    Miley: Českou Republiku nechci nikdy navštívit,myslím,že pro tak malou zemi nemá smysl dělat koncert.Vím,že v této zemi mám tisíce fanoušků,ale jsou moc bláznivý.Jestli mě chtějí vidět,ať si jedou do Německa,jsou to přeci jejich sousedé ne?"

*1* *1* *1* tak tahle totální absolutní a nehorázná kravina je z toho blogu jak sem vám o něm zde psal že je to naprosto trapnej blog kterej je naplněm blbostma.... tohle by nikdy v životě miley neřekla ... schválně co si o tom myslíte FANS...že je to naprostá hovadina kterou by miley nikdy v životě neřekla ?? *9* *9* *7*
    • Re: trapas!

Ježiš kdo tohle zase vymyslel, už vidím jak miley něco takovýho řekla možná by tak řekla jsou moc bláznivý, ale hned řekla by třeba 'ale to je snad dobře nebo ne' tohle by Miley možná tak řekla ne takovou stupiditu která nemá ani hlavu ani patu
      • armenakos1

Re: Re: trapas!

já vím tohle by miley nikdy nenapadlo taková blbost.. *3*
        • Re: Re: Re: trapas!

omg ten blog je něco! Přesně jak píšete takový blbosti omg. Prej koncert pro VIP někde v Klubu *1* haha to by se teda vyplatilo....A tohle by Miley neřekla jako a už vůbec nechápu jak by to zjistil ten autor blogu. No nic všichni si akorát vymýšlí data koncertů někdo na to naletí *1* Až to bude potvrzený někde na oficiálních stránkách tak tomu teprve budu věřit a né když to napíše Nějákej blog... Ale na koncert bych chtěla jít *4*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: trapas!

jj...to já taky...ten blog je naprosto trapnej... Miley FOREVER *14* *14* *14*
  • Máte rádi Milej podívejte se prosím na můj blog http://markeet123.blog.cz/

a nebo podpořte miley a její šaty v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1211/nejkrasnejsi-bzlute-saty
  • *14*
  • Andrejka10
    honem! jak mám udělat ab byla 1? první?
    • armenakos1
      nic...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit